הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 30 בננות ליום

תזונה טבעית לגמרי ממש...
לגמרי טבעי? וחומרי הדברה?
והנדסה גנטית של מלפפונים? ושל שאר הפירות? זה הטבע ברא נכון?
כנראה שלא, אבל העיקר להגיד מילים ירוקות.
זה טבעי, 100% טבע, ירוק, מחזור, רזה, דל שומן, בלי שומן טראנס.
הכל העיקר שיעבוד על המוח.

אז כן, כנראה שתזונה כזאת, בחיטוב תביא איתך לאובדן שריר משמעותי. במסה אתה כנראה בעיקר תשמין מאשר תעלה מסת שריר אבל אם יש לך גנטיקה ממש טובה אז אולי פחות נורא מלשאר האנשים

ד"א, להתאמן בחד"כ, זה טבעי? למה לא להרים אבנים בחוץ?

זה כמו לשמוע את החבר השמן הזה שרק עושה חוגים בחדר כושר וטוען שאנחנו צריכים רק אירובי ושמשקולות זה לא בריא
לגבי מה שהם טוענים שם על הפליאו אני לא אכנס, זה אפילו לא נושא הדיון
לגבי התזונה שהם ממליצים, זו שטות מוחלטת שתגרום לך להשמין, לאבד שריר, וירידה כללית בבריאות

קצת סותר את מה שנאמר פה בפורום ..
אממ כדאי לעשות אותה זה לא יפגע בשרירים ?
כמו שאמרת, זה סותר את מה שנאמר פה בפורום לכן לא נראה לי שתקבל כאן תשובה חיובית לשאלה האם כדאי לעשות את התזונה הזאת. מה לעשות שאנחנו כאן תומכים בדברים מבוססים ולא בסיסמאות כמו:
טבעי, 100% טבע, ירוק, מחזור, רזה, דל שומן, בלי שומן טראנס.
וכו'.

אתר שמדבר על אורח חיים בריא ולא מוקדשת בו שורה לספורט, נשמע כמו קשקוש.
חשוב שתדע, דיאטה נורמלית, התמדה, סבלנות ותכנית אימונים מותאמת (בכללי התעסקות במה שבאמת משנה) יעשו לך הרבה יותר טוב מכל מיני טרנדים
של אנשים תמהוניים.

• פותח/ת השרשור
למה לחפש לנסות משהו שעובד!? אומרים לכם X אתם עושים Y...

למה לחפש, יש מחקרים אז קוראים .. אף אחד לא אמר שרק מהאתר של LBS קוראים מחקרים...

לגמרי טבעי? וחומרי הדברה?
והנדסה גנטית של מלפפונים? ושל שאר הפירות? זה הטבע ברא נכון?
כנראה שלא, אבל העיקר להגיד מילים ירוקות.
זה טבעי, 100% טבע, ירוק, מחזור, רזה, דל שומן, בלי שומן טראנס.
הכל העיקר שיעבוד על המוח.

אז כן, כנראה שתזונה כזאת, בחיטוב תביא איתך לאובדן שריר משמעותי. במסה אתה כנראה בעיקר תשמין מאשר תעלה מסת שריר אבל אם יש לך גנטיקה ממש טובה אז אולי פחות נורא מלשאר האנשים

ד"א, להתאמן בחד"כ, זה טבעי? למה לא להרים אבנים בחוץ?

יש אורגני..
אני לא מתאמן בחדר כושר אני מתאמן בחוץ
ובקשר לחלבון המחקר אומר שלא צריך כל כך הרבה חלבון לספורטאי או לכל בנאדם אחר

זה כמו לשמוע את החבר השמן הזה שרק עושה חוגים בחדר כושר וטוען שאנחנו צריכים רק אירובי ושמשקולות זה לא בריא
לגבי מה שהם טוענים שם על הפליאו אני לא אכנס, זה אפילו לא נושא הדיון
לגבי התזונה שהם ממליצים, זו שטות מוחלטת שתגרום לך להשמין, לאבד שריר, וירידה כללית בבריאות
אין לי מושג, אני רק קורא ומתעניין - אבל הם שמו שם גם ספורטאים שהולכים לפי השיטה הזאת .. ככה שזה קצת מחזק את הכתבה והולכים על שייקים פיירות וכו' והרוב באמת רק מפירות .. אמרתי אולי שווה לבדוק... ממילא אני כבר לא אוכל בשר כביכול 😆

כמו שאמרת, זה סותר את מה שנאמר פה בפורום לכן לא נראה לי שתקבל כאן תשובה חיובית לשאלה האם כדאי לעשות את התזונה הזאת. מה לעשות שאנחנו כאן תומכים בדברים מבוססים ולא בסיסמאות כמו:

וכו'.

אולי בגלל שזה סותר אתם לא מסכימים אבל האם זה נכון? האם בגלל שדווקא הרבה לא ניסו אותה היא כן עובדת?
אני לא בא להצדיק אבל יכול להיות שגם זו אופציה..

אתר שמדבר על אורח חיים בריא ולא מוקדשת בו שורה לספורט, נשמע כמו קשקוש.
חשוב שתדע, דיאטה נורמלית, התמדה, סבלנות ותכנית אימונים מותאמת (בכללי התעסקות במה שבאמת משנה) יעשו לך הרבה יותר טוב מכל מיני טרנדים
של אנשים תמהוניים.

אמ יכול להיות דווקא גם ספורטאים אוכלים את אותו הדבר אני לא יודע בדיוק עדיין איך למה וכו' אבל אבדוק את זה חח נשמע כאילו 30 גרם חלבון שם זה הרבה או 60 חח

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק תפתח מסת שריר עם 10% חלבון?
לפי דעתי תוסיף לזה אימוני EMS לפיתוח שריר מקסימלי.

חח ננסה ... חודש אחד זה לא כל החיים אולי ארגיש טוב אם זה ואמשיך אני לא מחפש להיות גורילה ענקית.. אבל לפחות להצליח במטרות שאני רוצה (תרגילים למיניהם)
חח EMS ..

חח ננסה ... חודש אחד זה לא כל החיים אולי ארגיש טוב אם זה ואמשיך אני לא מחפש להיות גורילה ענקית.. אבל לפחות להצליח במטרות שאני רוצה (תרגילים למיניהם)
חח EMS ..
לא רואה סיבה לעשות לעצמך ולגוף שלך דבר כזה, אבל שיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית