עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה הולך לישון שאתה עייף?אני בן 15 ובזמן האחרון אני לא מצליח להירדם,אני נכנס למיטה ולא מצליח להירדם לפעמים גם שעה-שעתיים שוכב במיטה ולא מצליח לישון.
יש סיבה למה קשה לי להירדם?
ואיך אפשר להצליח להירדם יותר מוקדם?
בימים שאין לי אימון אני נח 10 דקות(על השעון) בצהרייםאתה הולך לישון שאתה עייף?
לא,אני מסיים אימון שעה חמש ככה(אחר הצהריים)פעם הייתי מתאמנת בערב והייתה לי את הבעיה הזאת.
מאז שעברתי להתאמן בבוקר או בצהריים אני נרדמת בקלות
אתה מתאמן בערב?
בימים שאין לי אימון אני נח 10 דקות(על השעון) בצהריים
לא,אני מסיים אימון שעה חמש ככה(אחר הצהריים)
ואני כרגע ממש לפני סיום חיטוב דל פחמימה אז יכול להיות שבגלל שאני לא אוכל מספיק אני ממש עייף במהלך היום אבל בלילה אני לא מצליח להירדם?
אני עכשיו בחודש האחרון ככה אבל אני עושה העמסת פחמימות כל שבוע,ואני עוד כמה ימים מסיים את החיטובמה דל פחמימה מה... אתה בן 15, תאכל נורמלי עד גיל 18 לפחות.
אז כשאני אחזור להיות על נטראלי אני אצליח להרדם כמו שצריך?פחמימה מאוד עוזרת לסדר את ההורמונים שקשורים לשינה (דופמין וסרוטונין), כנראה הדל פחמימה יוצר לך מחסור בהורמונים האלה
או שתעשה כמו ש-Bolvaris אמר, רד מהדל פחמימה והכל יסתדראני עכשיו בחודש האחרון ככה אבל אני עושה העמסת פחמימות כל שבוע,ואני עוד כמה ימים מסיים את החיטוב
אז כשאני אחזור להיות על נטראלי אני אצליח להרדם כמו שצריך?
כן אני חוזר לנטראלי עוד ממש יומיים ככהאו שתעשה כמו ש-Bolvaris אמר, רד מהדל פחמימה והכל יסתדר
שוב, נוצר מחסור בדופמין וסרוטונין, שאחראים להרגעה, ובגלל זה לשינהכן אני חוזר לנטראלי עוד ממש יומיים ככה
אבל למה שחוסר בפחמימה יפריע לי להירדם?
תודה רבהשוב, נוצר מחסור בדופמין וסרוטונין, שאחראים להרגעה, ובגלל זה לשינה