הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
לאדם שמבצע SS או מדכאו
במידה שב-SS
התכנית היא כזאת :
A-סקוואט לחיצת חזה דדליפט
B סקוואט פרס צ'ין אפ.

מה לדעתכם תרגילי העזר הכי חשובים שיעזרו להגדיל משקלים בתרגילים המרכזיים?
אני מניח שביום של הצ'ין אפ המאבק הוא בין לחיצת חזה באחיזה צרה או מקבילים או לחיצת חזה בשיפוע חיובי/שלילי עם מוט או מישקולות ל2 סטים של 8-12 חזרות.
מה לדעתכם יותר יעיל?

ביום של הדדליפט המאבק הוא בין
חתירה יד יד (המסור) או בנט אובר רואו או פולי עליון באחיזה רחבה או מתח באחיזה רחבה.
את תרגיל הT-BAR או חתירה בישיבה כנגד פולי תחתון אני מוציא מהמשוואה כי אין עבודה על המייצבים.

אשמח גם לדירוג של סדר העדיפויות של התרגילים לדעתכם.

@SmokingSnake
@MikeRozner
@לוטם

לאדם שמבצע SS או מדכאו
במידה שב-SS
התכנית היא כזאת :
A-סקוואט לחיצת חזה דדליפט
B סקוואט פרס צ'ין אפ.

מה לדעתכם תרגילי העזר הכי חשובים שיעזרו להגדיל משקלים בתרגילים המרכזיים?
אני מניח שביום של הצ'ין אפ המאבק הוא בין לחיצת חזה באחיזה צרה או מקבילים או לחיצת חזה בשיפוע חיובי/שלילי עם מוט או מישקולות ל2 סטים של 8-12 חזרות.
מה לדעתכם יותר יעיל?

ביום של הדדליפט המאבק הוא בין
חתירה יד יד (המסור) או בנט אובר רואו או פולי עליון באחיזה רחבה או מתח באחיזה רחבה.
את תרגיל הT-BAR או חתירה בישיבה כנגד פולי תחתון אני מוציא מהמשוואה כי אין עבודה על המייצבים.

אשמח גם לדירוג של סדר העדיפויות של התרגילים לדעתכם.

@SmokingSnake
@MikeRozner
@לוטם
יש סיבה מיוחדת שאתה מתייג אותנו בכל הודעה שלך?

• פותח/ת השרשור
אז צא מתוך הנחה שאני רואה גם בלי שמתייגים אותי, במיוחד בפורום שלי
סגור לא אתייג אותך מעכשיו.
בכל מקרה 20 הודעות ואין תגובה אחת רצינית.
פעם שניהלת את תפוז(לא יודע אם הפורום הזה עדיין קיים) הייתי מקבל ממך הודעה מושקעת של כל ההבדלים בין התרגילים:37mv:

אז צא מתוך הנחה שאני רואה גם בלי שמתייגים אותי, במיוחד בפורום שלי
אני אתפרץ לנושא שלו ואשאל אותך בתור אחד שמתעסק עם תרגילי משקל גוף - האם היית ממליץ על ה handstand pushups עם קיר כתרגיל עזר ל military press ? המטרה בסופו של יום זה בנצ יותר חזק (פאוורליפטינג) אבל פרס יותר חזק = בנצ יותר חזק

אני אתפרץ לנושא שלו ואשאל אותך בתור אחד שמתעסק עם תרגילי משקל גוף - האם היית ממליץ על ה handstand pushups עם קיר כתרגיל עזר ל military press ? המטרה בסופו של יום זה בנצ יותר חזק (פאוורליפטינג) אבל פרס יותר חזק = בנצ יותר חזק
שאלה מגניבה לגמרי, קצת קשה לי לענות לגבי בנצ' כי אני לא ממש עושה בימים אלה או בתקופה האחרונה. בפרס זה תורם, אם זה עדיף על ספציפיות? לא ממש. אם הייתי נותן את זה כתחליף לפרס? תלוי למי. יש פה עניין רציני של איכות ביצוע וראיתי מעט מאוד אנשים עושים את זה כמו שהייתי רוצה שיעשו.
סגור לא אתייג אותך מעכשיו.
בכל מקרה 20 הודעות ואין תגובה אחת רצינית.
פעם שניהלת את תפוז(לא יודע אם הפורום הזה עדיין קיים) הייתי מקבל ממך הודעה מושקעת של כל ההבדלים בין התרגילים:37mv:
עדיין קיים, עדיין מנהל אותו חח

יש לי גם שאלה על תרגילי עזר מתיח אפשר להוסיף נגיד תרגיל ליד הקדמית וליד אחורית ולבטן גם? אני כרגע שבוע שני ב SS

יש לי גם שאלה על תרגילי עזר מתיח אפשר להוסיף נגיד תרגיל ליד הקדמית וליד אחורית ולבטן גם? אני כרגע שבוע שני ב SS
עוד לא התחלת ואתה מחפש להוסיף? תצמד לתכנית המקורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית