הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HYDE PREWORKOUT

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך

Leon

משתמש קבוע
1,063
470
נק' מוניטין:
1,096
1,063
470
שלום לחברי הפורום.
לרוב אני לא נוגע בתוספים חוקיים, אבל היום רכשתי PREWORKOUT בשם HYDE.

הנה המרכיבים שלו:
mr.-hyde-ingredient-list.jpg

עכשיו התחילה אצלי אדמומיות בעור,האוזניים התחילו לגרד והמרפקים נהיו אדומים.
איני מכיר את כל המרכיבים: אני רואה שכל מה שלמטה(ממתיקים) גורמים לבעיות במעיים\בעיכול(יש טבלה לדוגמא FD 40 גורם לפעמים לכאבי בטן)
יוהימבין זה שורף שומן(אפור או לא חוקי?)
עכשיו השאלה מה גורם לזה, האם אפשר להתרגל או לא מומלץ לצרוך את זה+קריאטין+כמה כוסות של שחור?
אני יודע שרמה מסוכנת של קפאין זה מעל גרם וחצי ביום- אני רואה פה רשום 400 מג למנה(כלומר 2 כוסות קפה?), אז תאורתית לא אמורה להיות בעיה לשלב את זה עם השאר?
היה לכם גירוד מתוסף תזונה אי פעם, ומה עשיתם?

תודה ודיון פורה.

זה נקרא כמו אלרגיה לאחד הרכיבים ,זו לא תופעת לוואי ידועה של הרכיבים שאני מכיר מהתוסף. יוהימיביין הוא בחזקת שורף שומן אפור ,לא ממש חוקי אבל הוא לא נראה לי נחשב ממש סם...

• פותח/ת השרשור
עוד מישהו? הייתה לי חוויה לא ממש נעימה אתמול.
לקחתי 2 סקופים בהפרש של שעתיים. לא יכלתי פיזית להתאמן ואחרי 4 שעות מנוחה ושתיה של מעל 10 ליטר, הדופק שלי עמד על 164, אחרי מדיטציה 140 ואחרי עוד שעתיים ירד ל80. ספידים לא חוקיים פחות מסוכנים מהחרא הזה אז תזהרו מאוד!

דופק גבוהה שלא מצליח לרדת זו תופעת לוואי ידועה של היוהימיביין במינונים גבוהים.

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה עם פרי וורקאאוט, הלכת על אחד החזקים ולקחת 2 סקופים. מה ציפית?
לא פעם ראשונה שעברתי גרם של קפאין. גם לא פעם ראשונה שלקחתי 2 מנות בפעם הראשונה. בגלל זה פתחתי פוסט לגבי המרכיבים שבו. למישהו ששותה כל יום קפה שחור- בין 1-6 כוסות, גרם לא אמור להיות מסוכן. הקומבינציה בפורמולה פעלה בסינרגיה בגלל זה כל מרכיב שם מעניין אותי ולא הקפאין ספציפית.

קפאין מעלה דופק ויוהימיביין חוסם את הקולטנים להורמונים שמסמנים לדופק לרדת. זה בדרך כלל קורה כשמשלבים אפדרין ויוהימיביין פשוט יש שם כמות גדולה של קפאין וכנראה שזה הספיק. גם כשמעלים את הדופק בפעילות אינטנסיבית היוהימיביין יכול למנוע ממנו לרדת ,בגלל זה מומלץ לא לשלב אותו עם אירובי אינטנסיבי מידי.

יש לך כמות גדולה מאוד של קפאין ובטא אלנין, הקפאין מגביר את הדופק והבטא אלנין גורם לגירודים\תחושה של עקיצות בגוף
בדרך כלל יש בPRE כמות אפסית של יהומבין ככה שמהבחינה הזו אתה לא צריך לדאוג, אל תקח 2 סקופי קח רק אחד וזה גם רשום על האריזה שאסור לחרוג מנה ביום, מדור בPRE חזק מאוד בין המרוכזים שאני ראיתי

קודם כל זה פרה חזק מאוד מבחינת אנרגיה (כמות קפאין לא רגילה בPRE)- אני אישית משתמש בדיינו ומתסף ב N.O BOOSTERS עליו (ארגנין, סיטרולין, אגמנטין ומה שמתחשק באותו אימון). אציין כי בדיינו יש כ-300 מ"ג קפאין ופה באזור ה-400 מ"ג קפאין פעיל (שווה ערך ל-2 קפסולות) ככה שאם זה PRE ראשון שלך או שאתה רגיש לקפאין תתכונן לבום אחושילינג.

לנושא, אחלה PRE, ייתן לך פוקוס ואנרגיה של סוס טיבטי, לגבי PUMP לא הייתי צופה שיפור מטורף (אך יהיה).

בכל מקרה כמות היהומבין שיש פה מאוד מאוד נמוכה, הדבר לא ייצור את תופעות הלוואי של היהומבין גם אם היית ילדה בת 8...
הכמות שיש פה זה לחיזוק ספיגת הקפאין.

בנוסף, היהומבין שיש לך במוצר הוא מסוג BARK ככה שגם המינון שיש שם הוא לא יהומבין טהור ככה שאין לך ממה להילחץ. הצורה שלו בפורמולה הנוכחית כBARK חוקית ולגיטימית בכל מקום שהוא לא משרד הבריאות. הייתי שם לב לתופעות לוואי אחרות של כל חומר שבא בתרכובת BARK כמו ספיחת נוזלים (די שכיח)

קיצר תהנה תן בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית