הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אחיזה בנץ פרס

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
שלום, לאחרונה העירו לי על האחיזה שלי בבנץ פרס.
קראתי מאמר בקילוגרם על בנץ פרס שצריך להושיט ידיים קדימה שיהיו מקבילות לריצפה ומשם לקרב שכמות ומה שיוצא זאת האחיזה האופטימלית לדחיקה.

אחרי שהעירו לי אני מסתכל על כל מי שעושה בנץ ואני היחידי שעושה כ"כ צר

הידיים שלי ממוקמות איפה שסימנתי..

האם זה בסדר או שאני צריך ללחוץ יותר רחב?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-08-10-18-56-52.jpg
    Screenshot_2016-08-10-18-56-52.jpg
    KB 18.5 · צפיות: 153
ככל שאתה אוחז יותר צר זה מערב יותר את היד אחורית.

זה בסדר גמור, כל עוד כפות הידיים נמצאות מחוץ לקו כתפיים
אולי יש קצת יותר עירוב של היד האחורית, אבל טווח התנועה גדול יותר, אז זה אפקטיבי יותר לפיתוח שרירי החזה

בגדול זה טיפה יותר מרוחב כתפיים

אבל טווח התנועה גדול יותר, אז זה אפקטיבי יותר לפיתוח שרירי החזה

לא הייתי קורא לזה טווח תנועה גדול יותר כי מה שחשוב זה נקודת המתיחה ולא נקודת הכיווץ, אבל איך בדיוק זה יותר אפקטיבי לפיתוח שרירי החזה?

לא הייתי קורא לזה טווח תנועה גדול יותר כי מה שחשוב זה נקודת המתיחה ולא נקודת הכיווץ, אבל איך בדיוק זה יותר אפקטיבי לפיתוח שרירי החזה?
שרירי החזה אחראיים על תנועה של הזרוע, אז אם אתה אוחז רחב יותר הזרוע זזה פחות, וטווח התנועה קצר יותר, אז גם טווח הפעולה של השריר קטן יותר

בעקרון יש במכניקה של התנועה כמה משתנים ,כשאתה מחזיק רחב המשקולת עולה לגובה נמוך יותר אז כל השרירים המעורבים עושים פחות עבודה.

לא רק זה ,המנוף שלך ארוך יותר יותר אז החזה צריך להפעיל כוח חזק יותר אבל לאורך טווח תנועה קצר יותר.

ולבסוף מאיך שזה נראה לי מבחינת המכניקה של התנועה ,החזה מתכווץ באורך אידאלי איפה שהוא באמצע בין אחיזה ממש רחבה לממש צרה ,הכתף ויד אחורית לא צריכות להיות כלכך מושפעות ישירות מרוחב האחיזה אלה פשוט לוקחות חלק גדול יותר מהעבודה כשהחזה מנוטרל כשהאחיזה צרה מידי.

בנוגע לשאלה עצמה ,אם אתה רוצה לעבוד על החזה אז זה תלוי באורך הידיים שלך ,אם הן קצרות אז אתה צריך להחזיק צר יותר ואם הן ארוכות ארוך יותר ,תצלם את עצמך עובד ותעלה לפורום.

אם אתה לא רוצה ,הטריק שאני בדרך כלל משתמש בו לרוחב האחיזה הוא לבדוק שהכתף נמצאת בערך ב45 מעלות מקו הכתפיים ומהצלעות וכשבמהלך התנועה היד בערך מקבילה לאדמה אז הזווית במרפק היא בערך 90 מעלות. כך ההרמה הכי יעילה.

Back
למעלה תחתית