הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים כבדים והחלשות ריצפת האגן + בעיות במחזור

מצב
השרשור נעול
לא כפייה. להצעיה. אני חופשיה לקבל חופשיה לקבל או לסרב.
מה שלא קורא היום עם קנאביס. כי אין מחקר שמוכי שזב לא סם. למרות שיש כבר מאות

לא כפייה. להצעיה. אני חופשיה לקבל חופשיה לקבל או לסרב.
מה שלא קורא היום עם קנאביס. כי אין מחקר שמוכי שזב לא סם. למרות שיש כבר מאות

זה לא קשור לסם או לא, אלכוהול גם מוגדר כסם והוא חוקי.
קנאביס לא חוקי 100 אחוז בגלל פוליטיקה.

אבל הם כבר עושים את זה!!! מהרגע שהם הפסיקו לפתח את התרופות שלהם ולהאמין לנציגי חברות התרופות.
וכן, אני למודת ניסיון מר. כולל תפירה של רגל בגיל 10 ללא הרדמה וללא נוכחות הורים ברוסיה.
שם בכלל צריך לקורא להם וטרינרים.

אני היום לא מאמינה למי שמוגדר חוקית לרופא.

למי שאני מרגישה, כן מרגישה וזה אכן סובייקטיבית, שהוא אכן אמין, מעוניין בטובתי (הוכח במעשים) ולא בטובת הקופת חולים או חשבון בנק שלו, כמו רופא משפחה שלי: מהל מחלקה באיכילוב שמקבל חולים גריאטריים לפי תור חיי עם אשתו כמזכירה! ומאשפז אותי לבדיקות על חשבון איכילוב כשמכבי מסרב לשלם על זה.

זה רופא בעיניי.
הוא קודם כול שואל אותי אך אני מרגישה, מקשיב (לצערי בלי להסטכל, אבל אף אחד לא מושלם)
ורק אז!!! שואל אך הוא יכול ל ע ז ו ר !!!
זה רופא. כול השאר שרלטנים.

זה רופא. כול השאר שרלטנים.
סבבה, יש רופאים פחות טובים ויותר טובים.
יש אנשים טפשים ויש אנשים גאונים. אין לך פואנטה, סבבה, את מצפה שכולם היו כמו הרופא המשפחה שלך, בפרקטיקה זה לא יכול לקרות.

כן. יש לי מלא נשים שלא מאשרים להן קנאביס ומשאירים להן כימו כברירה היחידה.
והיו מקרים שחייבו הורים לתת כימו דרך בית משפט לנער בן 16!!!

אשה אפלאית בחודש 7 להריון אושפזה בכפיה קשורה למיטה אחרי שהגיעה למיון. כי היא בחרה לא לקחת תרופות בהריון.

כול זה קרה בארץ השנה.
אני כול יום שומעת על מטופל שמת במזמן שחיכה לטיפול בקנאביס.

אני קרימינולוגית ומדאיכת גמילה. נהלתי מרכז להחלפת מזרקים.
מי אמר לי כאן שקנאביס זה סם?
הסם הזה מחזיר אותי בחיים ובחדר כושר כבר 4 שנים. חברות שלי למחלה (יש לנו קבוצה בפייס) מתות ממוצע 1 ל 3 חודשים. ממש כך. לכולן!!! היה רופא שלא רצה לאשר קנאביס. רק אחרי איומים בתבעיות. חלקם קיבלו חודש לפני שנפרקו.
ומגיעה לנו על פי חוק 100 גרם!!!
אבל הם פשוט משקרים ואומרים שהן חייבות הסכמה שלו. וזה שקר גם, ועבירה על החק!
רק שנים פוחדות להתלונן. כי לא מאמינים לנו כשאנכנו נאנסות, אז כשגוססות?

רופא יודעה יותר טוב. מתדון זה בריא יותר
הפואנטה היא לחשוב לפני שמאמינים. ולא סתם להסתמך על מחקרים ותעודות. לקחת אחריות אישית לגביי החיי שלנו.
ולא ללכת כמו עדר כי קראתה מחקר שהליכה המונית זה בריא.

זאת הפואנטה.

לא לפסול משהו, רק כי זה לא מגובה במחקר או כי אתה לא מבין או מסכים איתו.

עידוד מחשבה ושימוש בהגיון ולא להאמין בצורה עיוורת.

לרענן מידי פעם את סט האמונות שלך. אולי יש מידע חדש?

לא להיות מקובע.

ברורה הפואנטה?
כול השאר זה סימנתיקה ולוגיסטיקה.
קנאביס שימש כתרופה מאז ומעולם. יש אין ספור עדיויות לזה. פשוט לפני שלמדו לעשות מחקרים ולשתף במידע על כול העולם.
לפני מאה שנה מישהו, עקב אינטרסים כלכליים ופוליטיים החליט שזה סם וכפה על עולם שלם להפסיק להתשמש בו. באיזה זכות בדיוק? זה צמח שגודל. כמו עשרות צמחים רעילים הרבה יותר שאנחנו מגדלים כנוי.
אין אף גיבוי מדעי לזה. שום מחקר אימפירי שמוכיח באמת את רעילות הקנאביס.
למרות שמורפיום ידועה כממכר ומסוכן ביותר. אותו מחלקים בתורת סוכריה על מקל ומדבקה..

שמישהו יסביר לי אך זה הגיוני
ודרך אגב, מה שקורה בפרקטיקה הוא שכול העולם מתמרד נגד חברות התרופות ודורשות שינוי.
מאות מסרבים להתחסן, לקבל כימו או תרופותפסיכיאטריות.
תעשיית הרפואה והתרופות בפאנירה מאז שעניין הליגליזציה התחיל.
בדיוק כמו בנושא איכות המזון.
עם לא תדרוש, לא תקבל...

זה רק עניין של זמן עד שכול הבועה הזאת תקרוס. כמו בועות ההיטק והנדל״ן.
יותר יותר אנשים מבינים שהם יכולים לרפא את עצמם עם שילוב של כמה צמחים שאתה מגדל בגינה.
ברור חברות תרופות בפאניקה. הם עומדים בפני פשוטת רגל... כי אי אפשר להוציא פטנט על צמח. שמגיעה באין ספור וריאציות וממשיך להתפתח.
זה לא קשור לסם או לא, אלכוהול גם מוגדר כסם והוא חוקי.
קנאביס לא חוקי 100 אחוז בגלל פוליטיקה.
אך אפשר להאמין במי שמסרב לאשר לך משהו שיכול להציל אותך, אבל לא חוקי? ממתי חוק יותר חשוב מחיי אדם?
גם עם אני טועה. זכותי? לא? להחליט אך אני ימות. בייסורים וצוללת או מחייכת ונפרדת מהמשפחה שלי באהבה והשלמה?

למי יש זכות למנוע את זה ממני?
הם לא מבינים את זה. הם חושבים שחוק ומחקר יותר חשובים. הפרט לא קיים. או לא מספיק חשוב. לכן ניתן להקריב אותו לטובת הכלל.

עידוד מחשבה ושימוש בהגיון ולא להאמין בצורה עיוורת.
להסתמך על האמונות שלך זה הדבר הכי עיוור.
הדברים שאת אומרת נכונים, פשוט הפואנטה שלך לא.
אני בעד ליגליזציה והורדת הכפייה בהחלטות כאלו על האדם.(כמו המתת חסד וכו')
שום מחקר אימפירי שמוכיח באמת את רעילות הקנאביס.
So?
זה עדיין עישון. אי אפשר להגיד שזה מים.
זה סם, ידוע שזה מוריד מוטיבציה ועושה אותך שעננן. לא מתנגד לזה, אבל להתכחש לעובדות זה קצת odd.

שמישהו יסביר לי אך זה הגיוני
זה עניין של זמן, כמו הפתיחה של החברה עם השנים לחברה הלטה"בית, ועוד מליון דוגמאות.
יותר יותר אנשים מבינים שהם יכולים לרפא את עצמם עם שילוב של כמה צמחים שאתה מגדל בגינה.
אני לא מבין איך קנאביס אמור לרפא אותך, אולי אני מפספס משהו.
כי אי אפשר להוציא פטנט על צמח.
די בטוח שאפשר להוציא פטנט על הכלאות של זנים וכו'.

יופי, זה הפך לאשכול קונספירציות.

So?
זה עדיין עישון. אי אפשר להגיד שזה מים.
זה סם, ידוע שזה מוריד מוטיבציה ועושה אותך שעננן. לא מתנגד לזה, אבל להתכחש לעובדות זה קצת odd.
מה ? , אז מוריד לך את מטובציה והופך אותך לשעננן אז זה רע?.

תלוי מטרה. בכללי, להגיד שזה *רק* יעזור זה קצת נאיבי.
לא אומר שזה יעזור , אבל להגיד שזה יכול להזיק אז זה רע , זה דיי מגוחך לפי דעתי , כי תכלס אפילו שתיית יתר של מים יכולה להרוג אותך.

בזמנו שאלו את יאיר לפיד למה הוא נגיד ליגליזציה.
הוא ענה: "כי זה לא חוקי".
.
זה מזכיר לי את זה שבן משפחה שלי עלה מארצות הברית לפניי שנה ושאל אותי למה אין תחבורה ציבורית בשבת .
עניתי לו שזה לא חוקי , באותו רגע הרגשתי את הדביליות של לפיד עוטפת אותי.

אתה סתם מציין עובדות?
כי עניין המוסר והסובייקטיביות שלו ברורה לכול מי שהוא לא פסיכופט, סוציאופט או בעל הפרעת אישיות גבולית.
וזה מגובה באין ספור מחקרים...
כשמדובר בחיי האדם, כן. אסור שתיהיה דרך אחרת!
ובארץ כן יש את הרעיון הנכון. פשוט הוא מייסם לפי פרקטיקה אמריקאית. פה האבסורד.
עם המחקר היה נעשה על ידי הרופאים עצמם, נגיד כול מרפאה/בית חולים מפתח תרופות משלו. ולא קונה אותם מבחוץ.
אז אני ירגיש יותר בטוחה לשלם להם אליה. כי אני יודעת שהרופא שבחרתי לסמוך עליו, מעורב אישית בפיתוח. ולא סתם מאמין למוכר בבית מקרחת. אבל לא כך המקרה.

רפואה ובטחון זה שניי הדברים הבסיסיים שהמדינה צריכה לקחת עליה ולא להפקיר את אזרחיה לאינטרסים כלכליים זרים
מתי הפקירו שוק מסוים ל'אינטרסים כלכליים' והתוצאה אכזבה אותך?

ממה להתחיל...
קנאביס זה צמח. פרופסור משולם קיבל פרס נובל על חכו לזה.... חקר הקנאביס והוכיח שהוא הורג תאים סרטניים.
פרס נובל... על הוכחה שקנאביס מרפא סרטן. ולא, אי אפשר. ניסו, לא הצליחו ואז פתחו במלחמה שהם מפסידים באה. דוגמת קולרדו וריק סימסון. חולה שריפא את עצמו והים מליוני חולים מאמינים לו יותר מאשר לרופאים.

עם זה נראה לכם חובבני, צחפשו לבד בגוגל ותראו את כמות מידע שיש על קנאביס כתרופה וסיפורי הצלחה.
כולל מה קורה לפעילים חברתיים כמוני שמנסים להציל חיי אדם. כי הם ניצלו בנס ומרגישים שזה שלחות. ולא רושמים על זה פטאנט!!!

כול אחד יכול לגדל קנאביס ולהכין שמן. בלי רופא ובלי חברת תרופות. כך אני חיה כבר שנתיים. רק שאני תלויה בחוקים ש המדינה. אסור לי לצאת מהבית, בכול רגע יכולים לשלול לי את הרשיון ואני ימות מסרטן תוך חודש!!!
כמו עשרות חולים ששללו להם את הרשיון.

מתי הפסקתי להאמין:
כשגססתי מכימוטרפיה אחרי איסור על קנאביס וספורט.

מתי עברתי להאמין לקנאביס? אחרי שהתמסטלתי כי רציתי למות עם חיוך ובלי כאב ומצאתי את עצמי מפרקת חצי מקרר.
הכימו הרג לי את בלוטת הטעם. שבועיים לא אכלתי ובקושי שתיתי.

תוך שבועיים חזרתי לחדר כושר.
מאז עברו שנתיים. נפטרה 1 כול 3 חודשים בערך. בדוק. מנהלת מעקב כי מכירה אותן אישית.

אני היום על 200 גרם. הכול חוץ מעישון באמת. למרות ש 90% הבעיה זה הנקטין. לא המצח שנשרף. אחרת לא היינו מדליקים קטורת.

מה עוד אני צריכה כידי לקבל את המסכנה שלי?
עד שאתם לא חולים, אתם לא באמת יכולים לעמוד מאחורי המילים שלכם.
אני חליתי. קיבלתי אבחון סופני ו 4-6 שנים.
היום אני סוגרת את ה 4. סוף החודש אני משתתפת בתחרות צלילה חופשית בין לאומית באילת.

למי להאמין? ותשתדלו להבין שאני נגד התעשיה המודרנית. לא רפואה ומדע ככלל.
רק עם נקודת הנחה שאדם, יותר חכם מהטבע.
אנחנו צריכים לנסות לחכות את הטבע, לא לחשוב שהוא מטומטם ואנושות יותר חכמה מהאבולוציה...
לדעת זה לא להבין, לזכור זה לא לדעת.

מה צריך כידי להיות רופא היום? תכלס. שורה תחתונה? כלום חוץ מיכולת לעבור מבחנים. בשביל זה מספיק זיכרון צילומי בלבד. אפילו לא הבנה.
אין לי אמונה ברופא שלא מסוגל להבין משהו שהוא לא קראה או שמע.
עם רופא מראה סימנים של מחשבה אצמאית, יכולת לעשות אינטגרציה של כול המחקרים ולא סתם לדקלם אותם או ליישם אותם בהצמדות דתית לפרוטורול!

הם מנסים להתאים את המטופלים לפרוטקול הקיים, במקום לפתח חדש ויעיל יותר כי זה עולה כסף. הישן עובד. מכניס מליונים. מה התמריץ לשפר?

נערך לאחרונה:
רק שאני תלויה בחוקים ש המדינה. אסור לי לצאת מהבית, בכול רגע יכולים לשלול לי את הרשיון ואני ימות מסרטן תוך חודש!!!
למה אסור לך לצאת מהבית?, מה הטענה שלהם על כך שצריך לשלול לך את רישיון בגלל זה?

מותר לי לצרוך את התרופה שלי רק בתובת שמופיעה ברשיון המיוחד שלו! ולבד בחדר!
אני מאדה פעם בשעה כידי שזה לא יצריך ממני להתאושש אחרי כול מינון.
וגם מותר לי רק לאדות או לעשן. אסור לי לבשל!!! אימן אליי שישללו לי אותו כי הכנתי עוגיות...
הם מחליטים איזה ספק ימכור לי! מותר לי לעבור רק פעם בחצי שנה.
עם באמצה הלילה,נגיד והיה לי בעל, הוא צריך לצאת מהחדר עם אני בהתקף ורוצה לאדות/לאכול/למרוח.
נשמע הגיוני?
למה לא מאשרים לחולים שלא סופניים? מפחדים מזליגה לשוק השחור.
מוכנים לקחת סיכון שמטופלים ימותו. זנ מופיעה בפרוטוקולים של ועדות הכנסת. מהשנה הזאת

מותר לי לצרוך את התרופה שלי רק בתובת שמופיעה ברשיון המיוחד שלו! ולבד בחדר!
אני מאדה פעם בשעה כידי שזה לא יצריך ממני להתאושש אחרי כול מינון.
אוקיי ומה היגיון שלהם לטיעון שלהם שאת צריכה לעשות את זה לבד בחדר ולא בחוץ?

מי אמר שיש הגיון או שהם תורחים לענות על השאלות שלנו?
יש ממש מלחמה בין משרד הבריאות לתנועת הקנאביס בארץ.
מלחמה שגובה קורבנות כול יום.
אני מנהלת של אחד הקבוצות בפייס שעוסקות בנושא.
כמעט כול יום אנחנו מקבלים פניות של משפחות שמתחננות לעזרה לקרובהם הכואבים והגוססים. המערכת רק ממשיכה להקשות.
הרפורמה החדשה מתעלמת מכול המחקרים החדשים דווקא. ונכתבה כאילו ארצות הברית עוד לא הוכיחו שליגליזציה של קנאביס לא גורמת לשום דבר ממה שמתנגדיה פחדו ממנו.

וישראל היא המובילה בעולם בחקר הקנאביס. עם במחקרים עסקינן...
רק שהאיכות שמגיעה למטופל היא חראה. כולל היחס אלינו כאל נרקומנים.
גם לאלה שהתפנסו מגמילתם...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית