אימונים כבדים והחלשות ריצפת האגן + בעיות במחזור

מצב
השרשור נעול
לוקח 17 שנים עד שידע מחלחל ומיושם? מדהים איך רופאים שיש להם עוד 10 שנים עד שהמידע שלמדו אמרו לחלחל בשלמותו לא הורגים אנשים יום יום

חביבי, אתה חיי באיזה לימבו וירטואלי-תאורתי בין ויקיפדיה לPubMed ואיבדת אחיזה במציאות

זה אכן מדהים, רק שלפעמים הם גם הורגים. ואז חבל.

אם רובם היו קוראים את המחקרים לפחות המצב היה הרבה יותר טוב
איך אתה יודע שרובם לא קוראים? כי הכרת אחד? הכרת שלושה? החוויות הסובייקטיביות שלך לא מעניינות אף אחד, וגם לא היריות שלך מהמותן על נושאים שזרים לך

זה יותר כמו ״זה מה שאמרו לנו בלימודים ולכן זה ככה״,וזה לא מתעדכן אחרי סיום הלימודים.

אף אחד לא אומר לנו כלום בלימודים, לימודי רפואה זה פשוט לנבור בספרים שעצמם נכתבו מהמחקרים הכי עדכניים ברגע שנכתבו ומהדורות חדשות יוצאות שוב ושוב, אין טעם להתייחס שום לגבי העדכון אחרי הלימודים

בגדול רופאים לא עוברים תהליך של לימוד, הם עוברים תהליך של אימון שכולל אוסף מקרים ופעולות תגובה למקרים הנ״ל.
אתה מתאר פה קורס פרמדקים ולא בית ספר לרפואה, וכמובן שבנושא בו אי אפשר למצוא מידע מהר בויקיפדיה אתה תחטא אין סוף בחוסר דיוק וענייניות במקרה הטוב או שתגבב שטויות מוחלטות במקרה הפחות טוב

רופאים לא מסיימים את הלימודים שלהם עם הדוקטורט, שם הלימוד רק מתחיל ונמשך כל החיים החל בהתמחות וכלה בכנסים, מחקרים ו(חשוב מאד) ניסיון.

אתה יכול להמשיך להקיז רעל לא ענייני (שניכר בבירור שעומד מאחוריו תסכול אישי שקשור בנושא הרפואה, לא הצלחת להתקבל? הושפלת בוויכוח?) בזמן שרופא בסוף גיל ה20/תחילת גיל 30 שלו יהיה כרגע במשמרות, יעבוד יצבור ניסיון ויתקדם.

אז כש"חכמים" כמוך שמעבירים חלק ניכר מזמנם בפורומים של ספורט כשרב המגיבים הם בעיקר נערים מתבגרים, קשה לקבל את הביקורת הזו ממך, במיוחד שהיא לא מדויקת, לא מבוססת ולא עניינית.

ואתה מאמין לכול משמספרים לך? באיזה כנס המליצו על חיסון הפוליו שגרם למאות תינוקות להיולד בלי גפיים.
הרי היה מחקר על תרופה ואישור ה fda?
כמה תרופות הורדו מהמדפים?
כמה מטופלים נצרחו על ידי אונקולוגים?

כידי שתתחיל לחשוב עצמאית עם אתה רוצה לקחת אחריות על חיים של אנשים.
או לפחות לזכור לציין שאתה ממליץ בלבד ולא קובע את דרך הטיפול

בוא נאמץ עוד כמה. למה לעצור שם?
לך תעשה מחקר על חברה שלך וספר לנו.
אולי נלמד ממך משהו חדש וחשוב!

יודעים לעשות אינדוקציה. הם עוברים מבחנים והופכים להיות מהנדסי בריאות כאילו הם עובדים עם רובטים.
אלה שמסוגלים לעשות הסקה דדקטית, לומדים להיות רופאים ומטפיל באנשים ולא בסטטיסטיקה
וכמה מהם את מכירה שעושים את זה?, או בכל שמים קצוץ במערכת הרפואה הנפלא שלנו?.
הבעיה היא חוסר העניין שלהם לעשות משהו אחר חוץ לעשות וי בכמה סעיפים ואז לתת לך תרופה קטנה בבקבוק שתעלה לך חצי מהמשכורת והחיים שלך. בזמן שמציאות הייתה יכולה להיות גישה אחרת מעודכנת ואולי אפילו טובה יותר ,שהם אפילו לא ניסו, למה? כי כמו שאמרת הן מנדסי בריאות , שהבנה שלהם מתחילה ונגרמת בספר שהם קראו בשנת לימוד א'

זה אכן מדהים, רק שלפעמים הם גם הורגים. ואז חבל.
מנסיון אישי שלי, הם יותר הורגים מאשר מצילים. טוב, זה האונקולוגים. ורופאי הכאב. והעירורגים למנהם לממהרים לחתוך.
שכחתי מישהו?
הקבוצה שלי שומרת על ממוצע של מוות 1 לפחות כול 3 חודשים. רק מי שסירבה לכימו אחרי שלקחה דוגמא ממני מבריאה יחד איתי. כול השאר סובלות ובוכות בקבוצת פייסבור על מר גורלם.

אבל 2 זה לא מחקר מייצג. אז שימשיכו להקשיב לרופאים ולמות.
וכמה מהם את מכירה שעושים את זה?, או בכל שמים קצוץ במערכת הרפואה הנפלא שלנו?.
הבעיה היא חוסר העניין שלהם לעשות משהו אחר חוץ לעשות וי בכמה סעיפים ואז לתת לך תרופה קטנה בבקבוק שתעלה לך חצי מהמשכורת והחיים שלך. בזמן שמציאות הייתה יכולה להיות גישה אחרת מעודכנת ואולי אפילו טובה יותר ,שהם אפילו לא ניסו, למה? כי כמו שאמרת הן מנדסי בריאות , שהבנה שלהם מתחילה ונגרמת בספר שהם קראו בשנת לימוד א'
חייבת להודות שאני באה ממשפחה של רופאים. אחרת לא הייתי מרשה לעצמי להתבטע כך.
בודדים.
למזלי כול הרופאים שלי כאלה. אבל זה אחרי כול הפיספוסיפ האפשריים.
שילוב של מזל, אמונה ואחריות אישית
יש גם את הקטע הלא ברור מתי שונתה שבועת ההיפוקראת?
מתי אינטרס כלכלי נכס אליה?
וממתי הן החליטו שתפקידם הוא להחליט ולא ליידעה אותנו באופציות השונות שעומדות בפנינו?
במיוחד הגברים מול הנשים!
שם בכלל הם חושבים שאנחנו עדיין לא למדנו לקרוא ואין לנו זכות להצביעה. הם אפילו יודעים יותר טוב אך אשה צריכה להזדיין ולהתרבות. כאילו אנחנו איזה מזל״ט.

הגיעה הזמן לעדכן את המיקצועה הזה.
אוטיסט עם זיכרון תילומי יכול לעבור מבחנים של רופא היום. וזה כול משצריך. אהה וכסף שלם על שכר לימוד.
רפואה לתפארת מדינת ישראל.

אתה יודע שלוקח בממוצע 17 שנים עד שידע מחלחל לרופאים ומיושם בשטח? בטוח שאתה יודע כי אתה מתעדכן במחקרים שיוצאים. כי אתה היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.
בסדר כולה 17 שנה, מה אתה עושה עניין.
אם התחילו להרים משקולות סביב ~1900, לקח 106 שנה עד שמישהו כתב ספר שמנתח את הסקוואט, הדדליפט וכו'.
אבל זה בגלל הפיקוח. ברפואה יש פיקוח אז הם צמצמו את זה ל-17 ביחס ל-106 בתחום כל כך לא מפוקח כמו אימוני כוח! זו ההוכחה שצריך ממשלות גדולות וחזקות, הן שומרות על כולנו 😋🍴

שאני אבין, לטענתכם כל הרופאים לא מעודכנים ומלאיי ברוסיינס ובעצם יותר פוגמים מאשר עוזרים?

אוקיי, ומה אתה רוצה ממני?

בוא נאמץ עוד כמה. למה לעצור שם?
לך תעשה מחקר על חברה שלך וספר לנו.
אולי נלמד ממך משהו חדש וחשוב!
מה הקשר? העובדה שזה לא מוסרי מבטלת את התועלת למדע?
את יודעת שניסויי זוועות בילדים תרמו למציאת חיסון לאבעבועות השחורות? וכך לגבי עוד הרבה מחלות אחרות.
אה רגע, קולדפייר טוען שמוסר הוא סובייקטיבי. אז ניסויים ביהודים דווקא כן היו מוסריים. בעיני היטלר.

או קיי.
אני פשוט חייבת פעפ אחד להוכיח שיש מנת ייתר למורפיום ולא לקנאביס.
אתה והילדים שלך מצטרפים למחקר? חשוב!!! יציל את החיים שלי!!! במציאות ולא בתאוריה.
אני מניכה שלא...

אז לתז.... לי את השכל. כול עוד לא תרגיש על בשרך ובשר ילדך מה זה אמונה מיסטית של רופאים במחקר שמישהו שהם מעולם לא פגשו, תבין עד כמה אתה באמת מרגיש בנוח לסמוך אלהם.

כשתרגיש שאתה ממש עומד בתור, תרתי משמע עמדתי שעתיי בתור לכימו!
כול הבנות שעברו איתי את הכימו מאז נפטרו!!! כולן!!! אחד אחד!!!

אתה יודעה כמה מחקרים שלחו לי לקרוא? כמה רופאים טוענים שזה מקרי בלבד וממשיכים להאמין בתועלת הכימו?
אמונת האונקולוגים בכימוטרפיה היא כמו אמונה של דא״יש בקוראן.

וזה הפנים של הרפואה המודרנית.

כי הסרטן הוא האוייב מספר אחד היום!

רק שסרטן הוא לא מחלה אלה עסק....

ואך אפשר להאמין לבעל מיקצוע שיאבד את פרנסתו עם יבצעה את העבודה שלו טוב? זה יגרום לו לאבד לקוח קבוע!!!

זאת הבעיה שלי עם הרופאים. לא עם המדע המודרני. יש הבדל.

אם כך, אין שום בעיה עם הניסויים 😃
מה?
כשתרגיש שאתה ממש עומד בתור, תרתי משמע עמדתי שעתיי בתור לכימו!
כול הבנות שעברו איתי את הכימו מאז נפטרו!!! כולן!!! אחד אחד!!!
אוקיי, ומה את מנסה לטעון? הם מנסים להרוג אותכן בכוונה?
הכל זה עסק, אבל לא נראה לי להרוג את הלקוחות שלך זה כולכך רווחי.

איבדתה אותו כשהתחלתה לדבר על רגש.
לא ניתן לאמת רגשות במחקר אימפרי. משמע הן לא קיימות.
חושב אחרת? תראה לי מחקר.

ועם מישהו חושב שנושא שואה הוא דוגמא ראויה לאנושות במיטבה... אני מעדיפה להתאבד!!! ולא להיות מטופלת של רופאה שלא מתחלחל מעצם המחשבה על דר׳ מנגלה והאינפורמציה ה״חשובה״ שהוא השיג.

מטרה מקדשת את העמצאים לדעתכם? אתם בעד אישפוזי כפיה?
מחר יייבחר ראש ממשלה טבעוני. יאשפזו אותך בכוח ויאכילו טופו או יקחו את היילדים כמו שיש הצעת חוק בארופה.
כי יש מחקרים שטבעונות מסוכנת לבריאות....

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית