כי זו פיקציה? 🙄כבר אמרתי שאני שונא את המילה מוסר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זו פיקציה? 🙄כבר אמרתי שאני שונא את המילה מוסר?
זה אפשרי לבדיקה מדעית לחלוטין, פשוט אנחנו כנראה עדיין לא שם. אין פה שום קשר ל"חוויה סובייקטיבית", זה נטו מינון חומרים.סאטיבה נותנת לי את הכוח ואינדיקה את ההרפיה של השריר.
ללא קנאביס לא הייתי מצליחה להתאמן. נכון שלקח לי שנה להגיעה למינון הנכון לי כי מי שחוקר זה רופאים והם פשוט לא מצליחים להבין לבגלל שזה צמח ולא תירכובת סינטיט, כול גוף, מגיב קצת שונה. היחיד שיכול לקבוע מינון הוא מטופל.
כי קנאביס מתנהג כמו אוכל. החויה היא סובייקטיבית לגמריי.
מכאן ההבדל בתגובות: התמכרות, פרנויה, ציחקוקים או תיפקוד גבוה.
ברור שבשימוש לא נכון הוא כן יגרום לנזק. אבל בצורה אכיפה. הוא לא רעיל. אי אפשר למות ממנו. אין מקרה אחד בעולם של מוות כתוצאה ישירה של שימוש בקנאביס. כמעט רוב התרופות רעילות יותר ממנו. כולל רטלין שדוחפים לילדים.
אני לא עוקב כל כך מתמיד כמו שאת מצפה, אבל זה לא ממש מה שהוא אומר, לפחות לא לאחרונה.וסתם מעניין אותי,
@Beast and cheat , כמעריץ של מוליניו, האם אתה תומך בדעתו שמוסר הוא אובייקטיבי או לא?
שיט, שכחתי שאמרת לי. צודק.טל, כבר אמרתי לך אלף פעם שאתה טועה
טל, כבר אמרתי לך אלף פעם שאתה טועה ואת עקרון האי תוקפנות שלך אתה יכול לדחוף אתה יודע לאן. לא כולם מסכימים עם העיקרון הזה ולא חסר דוגמאות לכך, לא רק בהקשר של ממשלות. ובלי קשר, לא ממשלות כופות, אנשים שתומכים בממשלה כופים. העם הוא הריבון, שכחת? 😃
האנשים שהממשלה שולחת \:לא, הממשלות כופות.
האנשים שהממשלה שולחת \:
הקליעים אחילא האנשים, האקדחים.
לא נראה לך שלדוגמא שבבחירות דמוקרטיות הצבעה של חרדים לש"ס זו כפייה ישירה כלפי כל שאר האזרחים?לא, הממשלות כופות.
"מגיע לי/זכות בסיסית____" או הטרנד החדש "נכה, לא חצי בן אדם"או העלו את המסים