נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אני בטוח:37mv:סתם עניין של תאורה:sweatingbullets:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בטוח:37mv:סתם עניין של תאורה:sweatingbullets:
Squat 132.5kg 3x5 חלק
Bench 102.5kg 3x5 מאוד גריינדי
Pull ups bw+17.5kg 3x5 פסדר..
אין מוט מתח ישר רגיל במכון, יש או 2 ידיות צמודות למיד פוזישן או 2 ידיות במנח של מתח רגיל עם מעט שיפוע ולא נוח להחזיק אותן כשכף היד מופנית כלפי הגוף.למה פול אפס ולא צין אפס?
היוש
אין מוט מתח ישר רגיל במכון, יש או 2 ידיות צמודות למיד פוזישן או 2 ידיות במנח של מתח רגיל עם מעט שיפוע ולא נוח להחזיק אותן כשכף היד מופנית כלפי הגוף
אני יודע, עבדתי איתו בסבב האחרון של הטקסס אבל האחיזה שם צרה מדי לטעמי. אולי בהמשך אחליף.אני חושב שעדיף מיד-פוזישן מבחינת עירוב של מסת שריר. אבל אם אתה מתקדם טוב עם מתח רגיל תישאר עם זה 😃
ואיך אני לא עוקב עדיין אחרי הלוג?!
עוקב כמובן!
Squat 135kg 3x5 לא יודע מה קורה עם הסקוואטים. נראים ומרגישים שונה כל אימון.
Press 57.5kg 3x5 פסדר
Deadlift 150kg 1x5 לא טוב, מיהרתי בשלב הזה של האימון ועשיתי את הכל כולל חימום ב5 דקות של משיכות זריזות.
Squat 137.5kg 3x5 יש מהירות טובה, אבל מרגיש מאוד קשה. בכל מקרה מרוצה שהגעתי עד כאן ללא חגורה ונעליים. צולם סט שני, בשלישי שיפרתי הוצאה של הברכיים ונראה מעט יותר טוב.
Bench 105kg 3x5 הגעתי עם ספקות אחרי הקושי ב102.5 ביום ראשון, עלה כמו גדול. אם יש הערות לגבי טכניקה אשמח לשמוע. צולם סט אחרון.
Pullups + 20kg 3x5 אחלה.
איפה?יש לך קריסה חזקה של הברכיים בעלייה, שמת לב?
חזרה אחרונה זה הכי בולט, ברך שמאל.אתה מרים את התחת בבנץ'?
איפה?
לי זה לא נראה כזה משמעותי...חזרה אחרונה זה הכי בולט, ברך שמאל.
אין בעיה בזווית מאחורה כדי לבדוק נושא ברכיים.לי זה לא נראה כזה משמעותי...
בלי קשר הזווית מזעזעת לשפוט משהו כזה.
תמיד אותה המסקנה. האם צירוף מקרים?🥷המסקנה היא שאתה שחיף וחלש.
🤡
אה אוקיי, פספסתי את זה איפשהו.שמתי לב, גם כתבתי שתיקנתי בסט השלישי, אחרי שראיתי את הסרטון. (לפחות ניסיתי לתקן, לא צולם אז לא נדע)
ואני לא מרים את הישבן מהבנץ', הוא פשוט קצת שמן אז זה נראה ככה:sarcastic:
תוהה1האם צירוף מקרים?
מיותר, שמעתי שבSS שעל כל 2.5 בסקוואט עולים באחוז שומן .גרמת לי להתחרט שלא התחלתי גם SS
אה אוקיי, פספסתי את זה איפשהו.
בקטנה, תמיד הייתה לך טכניקה טובה אז אני בטוח שתחזור לעצמך מהר.
גרמת לי להתחרט שלא התחלתי גם SS