עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח כן זה הרג אותי באותו יום שראיתי את הזקן הזה..שכחתי להוסיף את פנינת האימון אתמול.
צפה בקובץ המצורף 36966
תאמין לי שאני לא יודע, כי זה מוגזם לגמרי. מבין איכשהו סקוואט על חצי כדור אחד. אבל זה? וכיסוי עיניים?..חחח כן זה הרג אותי באותו יום שראיתי את הזקן הזה..
מת להבין מה עבר לו בראש 😆
משקל הבוקר: 70.5. דחיתי את האימונים השבוע, אז התאמנתי היום, ואתאמן ברביעי ושישי. לא אכלתי טוב בימים האחרונים, כולל את היום. ירידה של 1 ק"ג.
Squat 147.5kg 3x5
לא חגור, HB, קשה מאוד. זה המשקל שהרמתי לנפח של 5x5 בשיא של הטקסס בשנה שעברה, חגור, בLB. שקלתי באותו יום בדיוק 77.3, כך שאני כמעט 7 ק"ג פחות במשקל גוף. כמו שאמרתי, התכנית עובדת מצוין.
,Bench 107.5kg 1x5 1x4
החזרה הרביעית בסט השני בקושי עלתה והחלטתי לעצור. אולי אעבור לטקסס בלחיצות כמו שמתי הציע.
Pullups 25kg 3x5
הזמנתי Inzer פרונג אחד מHOP. בשירות הלקוחות שלהם אמרו שהחגורה תגיע ליעד בארה"ב בתוך 3-6 ימים לכל היותר, וזה מספיק בטוח בשבילי. את אינזר לא הצלחתי להשיג גם בטלפון.
הפער במשלוח $20. העדפתי לשלם מלהסתכן שהחגורה לא תגיע בזמן.
S.איזה מידה הזמנת בסוף?
Squat 150kg 1x5, 1x3F
סט ראשון היה קשה מאוד, כל היום היו לי חששות מהמשקל, כי המשכתי בתזונה גרועה השבוע. בקיצור הגעתי חלש פיזית ומנטלית, זרקתי את המוט בחזרה השלישית של הסט השני.
Press 52kg 3x5
הייתי צריך להרים 48, כדי שיהיה 80 אחוז ממשקל העבודה, אבל המתמטיקה הייתה חלשה:sarcastic:
Deadlift 162.5kg 1x5
אין הרבה מה להגיד, נראה בסדר בסך הכל למרות שהייתי קרוע מהסקוואט. סרטון למטה.
לסיכום:
בטוח שיכולתי למשוך התקדמות נוספת בתכנית. בימים האחרונים לא הגעתי אפילו קרוב לקלוריות שאני צריך, אז הסיבה לכשל ברורה. בשישי אנסה שוב את הסקוואט, אם לא יעלה, אעבור לטקסס בכל ההרמות. Peace.
YOLO.מפסיק SS כי לא אוכל טוב..
עובר לטקסס:RockOn:
YoLoYOLO.
סתם, צודק, נשמע retarded לגמרי. פשוט תכף אני חוזר ללמוד אז יהיה אוכל מסודר כחלק מהשגרה היומית.
אחרי כמה נפילות החלטתי בשטוח יותר בשבילו שם. בסקוואט הוא בסיכון מתחת למקביל, בבנץ׳ בסיכון בלג דרייב, ובדדליפט עלול להמעך ע"י המוט:sarcastic:שומע מוזיקה מהפלאפון ושם אותו בחגורת מכנס, כאילו אין כיס סנטימטר ליד. 😄
לקחתי 90% מהמשקלים של שיא הSS לעבודת הנפח, ביום העצימות אתחיל עם משקלי השיא עצמם.
Squat 135kg 5x5
סקוואט קשה מאוד, כל היום חשבתי שאני לא מרגיש טוב וזה התגבר במהלך האימון, כל שבכל סט חשבתי שכדאי לעצור וללכת הביתה. בסוף המשכתי.
Bench 95kg 5x5
סביר, משעמם, התרכזתי במנוחה מהסקוואט.
Pullups bw 3x8
תעשה ריסט ל130 ותתקדם לדעתי או אפילו 125 אף פעם אל תתחיל ממשקל כבד בנפח
אם אני זוכר נכון, ע"פ הספר אתה צריך לקחת 80% מה5RM ולקחת אותו לנפח ביום ראשון. אם לקחתי את ה3x5 כ5RM כנראה שהמשקל שאני עובד בו הוא אפילו פחות מ80%.תעשה ריסט ל130 ותתקדם לדעתי או אפילו 125 אף פעם אל תתחיל ממשקל כבד בנפח
כן אבל הרגע סיימת תוכנית אז ריסט זה תמיד חכם להתקדמות רציפה וארוכה יותראם אני זוכר נכון, ע"פ הספר אתה צריך לקחת 80% מה5RM ולקחת אותו לנפח ביום ראשון. אם לקחתי את ה3x5 כ5RM כנראה שהמשקל שאני עובד בו הוא אפילו פחות מ80%.
מסכים, אבל כמה כבר עשיתי SS? חודש וחצי בסך הכל, ללא ריסטים או כשלים חוזרים. לא מרגיש שיש לי את הצורך או הזכות לריסט עדיין.כן אבל הרגע סיימת תוכנית אז ריסט זה תמיד חכם להתקדמות רציפה וארוכה יותר
Squat 100kg 2x5
קל מאוד, טכניקה יפה, צריך 107.5 אבל לא היה לי כוח להתעסק עם זה.
Press 50kg 3x5
סביר, לא ממש קל, אבל אני חושב שגם כן נראה טוב. אמשוך חמישיות עד שיהיה כבד ואעבור לשלשות. מישהו ממליץ לעשות רוטציה בין הפרס לבנץ׳? @Matty
Hang clean 50kg 3x5
..