- פותח/ת השרשור
מה, ממליץ? הצלחת לחזק את גם את הבנץ' וגם את הפרס ככה?אני אנוכי ועצמי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה, ממליץ? הצלחת לחזק את גם את הבנץ' וגם את הפרס ככה?אני אנוכי ועצמי.
מעניין. אני לא הצלחתי להתקדם ככה בשנה שעברה. אולי אנסה את זה בינתיים.כן, עד שנפצעתי. הפרס שלי אחריי שנה שלא זז התקדם פלאים. (וגם הבנץ' כמובן)
גם אני. לחצתי ככה 80 לסינגל בסוף הטקסס:saliva:פרס של 3x3 באמצע שבוע.
ככה התקדמתי בטקסס במקביל לבנצ'.
כנ"ל 🤩גם אני. לחצתי ככה 80 לסינגל בסוף הטקסס:saliva:
bro for real:Cheers:כנ"ל 🤩
80 בפרס ו 115 לדאבל בבנצ'🤤
הכל צולם.
Squat 150kg 1x5
בסדר בסך הכל.
Bench 107.5kg 1x5
קשה, והספוטר נגע בחזרה האחרונה. בספק אם היה עולה לבד כי היה סטיק פוינט קשה.
Deadlift 165kg 1x5
הכי מכוער שמשכתי בקריירה. הייתי עוצר את הסט בחזרה השניה אם הייתי יודע שככה זה נראה.
עכשיו אני רואה שנחתכה החזרה הראשונה, מוזר.😁הבנץ' 4 חזרות או שחתכת משהו?
אין לי מושג מה השתבש שם. עשיתי חימום לפני עם 130 והיה יפה לעין, 140 גם כן בסדר, אבל הסט הזה מביך לגמרי.🥷ודדליפט די פח אשפה , מה קרה ?
יאפ. תודה על העידוד:sweatingbullets:קורה לי גם . הכל טוב.
Squat 135kg 5x5
תענוג. חזרה על המשקל של השבוע הקודם, אבל הרגיש קל יותר וכל הסטים היו יפים.
Press 60kg 5x5
גם אחלה. התלבטתי לשים את ה60 כ5rm ליום חמישי השבוע, אבל הרגשתי חזק אז ניסיתי. הכל עלה חזק ומהר למעט האחרונה החזרה בסט האחרון שעלתה בגריינד. אחלה שיפור מהאימון בסוף SS שבו לא סיימתי אפילו 3 סטים.
Pullups bw 3xMax: 10,8,6
מדהים מה שעבודה בטווח חזרות נמוך עושה לפער בין הכוח לסבולת. בעבר הייתי עולה ל15 חזרות מתח קל בסט, היום חזק משמעותית אבל חווה קריסת מערכות אחרי 6 חזרות:sarcastic:
לסיכום: אימון מצויין. מקווה להמשיך ככה.
Morning bw: 72
Squat 100kg 2x5
Bench 85kg 3x5 לא ממש קל האמת
Power clean 70kg 3x3
הגעתי באיחור, התחלתי אימון בשעה 8 כשאכלתי רק ב2 מתוך תכנון להתאמן ב5. וגם לא הייתי מפוקס.
סקוואט 152.5 נכשל. חזרה שלישית נשארתי למטה, על אף שביום ראשון הייתי חזק. לא בטוח אם מדובר בחוסר התאוששות או גורמים אחרים.
Bench 110kg 1x5 כמו בפעם שעברה, נתקעתי בסטיקי פוינט והספוטר עזר קצת. התבאסתי, ואח"כ נזכרתי שבכלל הייתי אמור לעשות פרס בעמידה 66+- קילו לחמישיה. לא יודע אם בשבוע הבא לעשות בנץ׳ או לחזור על הפרס.
Deadlift 167.5kg 1x4+1
הזעתי כמו חמור בידיים, טבלתי אותן המגנזיום אבל עוד לפני החזרה הראשונה הרטבתי את כל המוט. לא יודע למה, מניח שבגלל סטרס. עשיתי 4 חזרות עם גריפ כושל, חמישית לא התנתקה. רצתי לשים עוד מגנזיום ומשכתי. יצאה מנוחה כוללת של כ20 שניות. מוסיף משקל בשבוע הבא למרות זאת.