נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אפילו את זה אני לא יודע :(לפחות אתה יודע לנתח שירים של ביאליק!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו את זה אני לא יודע :(לפחות אתה יודע לנתח שירים של ביאליק!
אני לא רואה את זה כך, אני רואה את זה כאמצעים שדרכם תעבוד יותררכב+דלקן אם העבודה מצריכה נסיעות - אין קשר לעבודה מהבית
פלאפון - זמינות בשעות חריגות אם מדובר בעבודה שדורשת כוננות מסויימת
לפטופ - הרבה מקבלים לפטופ ועובדים איתו גם במשרד.. לי יש לפטופ מהעבודה שאני משתמש בו בעיקר לסרטים בבית.
תגיד תודה שעוד לא פיטרו אותך 🤣אפילו את זה אני לא יודע 😭
אם נסיעה מרובה היא חלק מהדרישות ואתה יודע את זה לפני שהתחלת לעבוד, זה לא נחשב כיותר עבודה אלא חלק מהעבודה השגרתית.אני לא רואה את זה כך, אני רואה את זה כאמצעים שדרכם תעבוד יותר
מזל שמצאתי חדשה 😅תגיד תודה שעוד לא פיטרו אותך 🤣
זה כמו שתגיד שלעבוד על פרוייקט מסויים בעבודה ולהמשיך אותו בבית נחשב כעבודה שגרתית וכחלק מהדרישותאם נסיעה מרובה היא חלק מהדרישות ואתה יודע את זה לפני שהתחלת לעבוד, זה לא נחשב כיותר עבודה אלא חלק מהעבודה השגרתית.
מזל שמצאתי חדשה 😅
לא אותו דבר.זה כמו שתגיד שלעבוד על פרוייקט מסויים בעבודה ולהמשיך אותו בבית נחשב כעבודה שגרתית וכחלק מהדרישות
אז בעצם אתה עובד כל החיים בלי שום שעות פנאי
אפילו את זה אני לא יודע 😭
אני יודע יותר מג'ון, זה בטוח.
הייתי בטוח שזה בגלל שאתה אשכנזיאני יודע יותר מג'ון, זה בטוח.
לא שמת לב לכינוי שלי? 🤡
גםהייתי בטוח שזה בגלל שאתה אשכנזי
אתה אוהב את העבודה? אתה מסתפק במשכורת הזו?לא יודע לא קראתי הכל
אבל עובד ביס כמה חודשים 7 שעות ביום 5 פעמים בשבוע ומסיים את החודש עם קצת יותר מ8 בחודש
כן, רק שיש תפקידים שאם אין לך תואר ביד אפילו לא מסתכלים עליך.הבעיה היא שאנשים הולכים לעשות תואר מהסיבות הלא נכונות, כמו לדוגמא:
1. לרצות את הסובבים
2. אגו
3. כי כולם עושים
בשביל קריירה טובה, ברוב המקרים (בהנחה ואתה האדם הממוצע) עדיף לך לעשות לימודי תעודה של מקצוע שיש לו ביקוש בשוק.
אנשים צריכים להפסיק לפתח ציפיות שהאקדמיה תסדר להם את החיים, אני הלכתי ללמוד בשביל התשוקה שיש לי לדבר שאני לומד, אך אני רחוק מלתלות בו תקוות שיסדר לי את החיים.
לפתח אתיקת עבודה טובה זה הרבה יותר חשוב לקריירה מצליחה מאשר תואר בכל דבר שהוא.
אלה אם יש לך קומבינות. או שסיימת מסלול מיוחד כלשהו בצבא. יש עוד דרכים להגיע אפילו לתפקידים האלה.כן, רק שיש תפקידים שאם אין לך תואר ביד אפילו לא מסתכלים עליך.
ועדיין גם אם יש לך מקצוע, כדי להגיע לדרג בכיר בחברה \ בשוק אתה תאלץ בשלב כלשהו לעשות תואר.אלה אם יש לך קומבינות. או שסיימת מסלול מיוחד כלשהו בצבא. יש עוד דרכים להגיע אפילו לתפקידים האלה.
כן, רק שיש תפקידים שאם אין לך תואר ביד אפילו לא מסתכלים עליך.
זה לא משנה , עדיין יש המון מקומות עבודה , שידרשו ממך תואר ראשון כדי להגיע לדרג גבוהלא תמיד נכון, קומבינות>תואר, big time.
ואני לא דיברתי מן הסתם על תפקידים שהלימודים אליהם הוא התואר (רוב התארים לא מלמדים אותך שום דבר פרקטי).
לא דיברתי על משהו כמו סיעוד או הנדסה.
זה לא משנה , עדיין יש המון מקומות עבודה , שידרשו ממך תואר ראשון כדי להגיע לדרג גבוה