הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

• פותח/ת השרשור
ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הנער הרוסי שרוצה ללחוץ הרבה (מאוד)״:

עדכון לוג: 22/10/16

כבר הרבה זמן שחשבתי לעבור לסומו, בגלל הכשל שלי בשלישי אמרתי זה הזמן, היום ניסיתי לתת סומו עם אותו משקל שנכשלתי (140 חזרות), השאר כבר תראו בסרטון, דרך אגב החזרה האחרונה הייתה בהילוך איטי היא היית מהירה בזמן אמיתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יותר חשובים הפלטות והרצפה.

אני יודע שהמשקל כבד אבל אתה מטיח את המוט בכוונה ברצפה - אין לזה טעם וסה"כ זה חוסר כבוד לציוד(זה בטח לא מוסיף לך כבוד).

• פותח/ת השרשור
יותר חשובים הפלטות והרצפה.

אני יודע שהמשקל כבד אבל אתה מטיח את המוט בכוונה ברצפה - אין לזה טעם וסה"כ זה חוסר כבוד לציוד(זה בטח לא מוסיף לך כבוד).
אני פשוט עוזב את המשקולת בלי לעזוב את המוט סוג של, אני לא צריך לבזבז כוח בהורדה, אם הצלחתי להרים אני אצליח להוריד.
אבל אני באמת אתחיל להוריד יותר לאט כי לא רוצה שיתעצבנו עליי במכון הזה...

אני פשוט עוזב את המשקולת בלי לעזוב את המוט סוג של, אני לא צריך לבזבז כוח בהורדה, אם הצלחתי להרים אני אצליח להוריד.
אבל אני באמת אתחיל להוריד יותר לאט כי לא רוצה שיתעצבנו עליי במכון הזה...
יש מי שיחלוק עליך, תכלס ההורדה זו "חזרה שלילית" כמו במתח, רק שבמתח אם "יזרקו" זה יקשה על האחיזה אם לא יפיל את האדם, בעוד שפה זה פשוט "הדרך הקלה" לסיים חזרה. אף על פי שככול שהמשקלים עולים זה גומר מלא כוח

יפה מאוד
משקלים מרשימים לגיל שלך וטכניקות טובות
ד"א באיזו תוכנה אתה משתמש לעריכה?

עוקב

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד
משקלים מרשימים לגיל שלך וטכניקות טובות
ד"א באיזו תוכנה אתה משתמש לעריכה?

עוקב
תודה רבה!
אני משתמש בShotcut, תוכנה בחינם.
בהתחלה הכל ממש יותר מדי ומבלבל, תראה סרטונים ביוטיוב על איך להשתמש יש על כל דבר סרטון.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/11/16

החלטתי להעלות את הפלוס הקלורי ל600, אני מתכנן כבר מה לעשות אחרי התחרות, אם התחרות שתיהיה בקיץ תיהיה לפני ה4.8 (היום הולדת שלי) אז אני אתחרה בה, ואם לא אני אתחרה במרץ-אפריל בלי לעשות חיטוב אחרי התחרות הזאת (מה שתכננתי), הסיבה שהכל תלוי במועד שבתחרות שבקיץ היא בגלל שאני רוצה לתת 200 דדליפט ו180 סקוואט בתחרות עד גיל 16, זאת מטרה שאני ממש רוצה להגיע אלייה.

היום יש אימון B, מתכנן 60 אוברהד ו140 דדליפט, אני מתאמן היום בהולמס פלייס נתניה כי אני מבקר חבר שלא ראיתי הרבה זמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/11/16

אני מודע לזה שהדדליפט לא היה משהו, המנח צוואר שלי היה נוראי, עשיתי היפראקטנסיאון בנעילה, ולא הפעלתי את הרחב גבי מספיק טוב)
לא יודע למה אבל במכון הזה כל המראות באלכסון אז כל החדר הזה עקום והרגשתי מוזר בגלל המראות קיצר לפחות זה עלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אבהתי את הלוג חבר כל הכבוד לך ללחוץ 95 בגיל שלך זה מאוד יפה תמשיך ככה תגיע רחוק !1 עוקב

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/11/16

אימון C:
סקוואט - 127.5 קילו ל3
בנץ' פרס - 97.5 קילו ל2 (כשל)

באתי למכון עם כאב ראש מטורף, התחלתי את החימום בסקוואט ולא יכלתי להמשיך, נסעתי הביתה לקחתי כדור עשיתי סיבוב עם האופניים ואז חזרתי. הסקוואט היה יחסית קל ובבנץ' היה כשל בגלל הטכניקה כי ברחה לי היד האחורית, ביום ראשון אנסה 97.5 לחמישייה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/11/16

אימון A
סקוואט - 127.5 ק"ג ל5
בנץ' - 97.5 ק"ג ל4 (כשל)

היה אימון סבבה, עוד פעם בחזרה בראשונה בסקוואט נתקעתי משום מה, לא יודע מה קורה לי בחזרה הראשונה בסקוואט. הכשל בבנץ' נבע מזה שבחזרה האחרונה לא עשיתי וולסלוה מספיק טוב.
כל כשל שלי בבנץ' קורה באותו מקום וזה מעצבן אותי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/11/16

אימון B:
סקוואט התאוששות - 95KG ל2X5
אוברהד פרס - 62.5KG ל5
דדליפט - 142.5KG ל5?

אממ אימון ממש קשה, בדדליפט בחזרה החמישית נתקעתי טיפה מתחת לברך וזרקתי את המוט, לקחתי איזה 5-10 שניות הפסקה ונתתי עוד חזרה שעלתה סבבה.
עשיתי גם שראגס ובטן 😵

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/11/16

אימון C:
סקוואט - 130 קילו ל3
בנץ' פרס - 100 קילו ל3

Oh sweet lord baby jesus זה היה אחד האימונים הכי טובים שהיה לי בתקופה האחרונה, הסקוואט הלך קליל ואוהוהו שלא נדבר על הבנץ' המשקל פשוט התעופף באוויר.
טיפה מקבילים וצ'ין אפס ועפתי הביתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית