הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

• פותח/ת השרשור
ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הנער הרוסי שרוצה ללחוץ הרבה (מאוד)״:

עדכון לוג: 13/11/16

אימון A:
סקוואט - 130x5
בנץ' פרס - 100x3
(כשל)

הסקוואט הלך סביר לגמרי, יצאה לי הנשמה בחזרה האחרונה אבל אני מאוד מרוצה מהעומק שלי עכשיו (פעם ירדתי עמוק מדי, עכשיו 1-2 ס"מ ממקביל). לא יודע מאיפה הכשל הזה בא בבנץ' פרס, השתמשתי באותו פלטות, ישנתי 7 שעות, אכלתי 2800 קלוריות, נחתי 8 דקות בין הסט הרביעי לחמישי ועדיין איכשהו כשל.
אה ונחשו איפה הוא היה, כמו תמיד בין הלחיצה הראשונית ונעילה (אמצע התנועה)

סרטונים:

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
תעלה את הפלוס קלורי, לא יודע איך אתה מגיע למצב שאתה אוכל 2800 קלוריות במסה.. לרוב האנשים זה חיטוב
אני על 2800* ו הRMR שלי 2355~
אני בפלוס קלורי של 450, עליתי בחודש האחרון 1.5 קילו והעלייה סבבה לגמרי (אני לא מתחיל שיכול להעלות קילו שריר בחודש) לא יודע אם להעלות את הפלוס כי בסך הכל רק בבנץ' ובאוברהד אני טיפה נתקע וזה מצופה...
נראה איך ילך שבוע הבא, אולי אני אעלה את הקלוריות ל3000.

אני על 2800* ו הRMR שלי 2355~
אני בפלוס קלורי של 450, עליתי בחודש האחרון 1.5 קילו והעלייה סבבה לגמרי (אני לא מתחיל שיכול להעלות קילו שריר בחודש) לא יודע אם להעלות את הפלוס כי בסך הכל רק בבנץ' ובאוברהד אני טיפה נתקע וזה מצופה...
נראה איך ילך שבוע הבא, אולי אני אעלה את הקלוריות ל3000.

450 זה יחסית נמוך ודיי נחשב למסה נקייה, תעלה כל שבועיים את הפלוס קלורי לפחות וככה תתקדם

• פותח/ת השרשור
450 זה יחסית נמוך ודיי נחשב למסה נקייה, תעלה כל שבועיים את הפלוס קלורי לפחות וככה תתקדם
המטרה שלי זה לעלות כמה שיותר נקי אבל אני אקח את עצתך לצומת לבי, תודה רבה.

למשקל גוף שלו 2800 קלוריות זה מסה
אני מניח שהוא בפלוס קלורי של 500 לפחות ולא צריך יותר מזה.

אי פעם חשבת על אירובי? אימון משקולות? הליכה שאתה עושה בעבודה? תתפלא יש כאלה שזה חיטוב בשבילהם ואין לי כוח להתווכח פה עכשיו
אני לא מכיר הרבה אנשים שעושים חיטוב על 2800 קלוריות.. אימון כוח זה לא יותר מ 100-150 קלוריות
אם אתה עושה אירובי בכמויות מאוד גבוהות וכל היום בעבודה עובד לא במשרד וזז המון.. אולי זה יוסיף לך עוד 300-400 קלוריות.
אני במסה הכי הרבה שהגעתי אליו בכמות הקלוריות זה היה 2800-3000 גג, והשמנתי המון מזה.

זה נורא תלוי גנטיקה ומטאבוליזם בכדי לקבוע ש 2800 זה מעט ומסה נקייה.

אי פעם חשבת על אירובי? אימון משקולות? הליכה שאתה עושה בעבודה? תתפלא יש כאלה שזה חיטוב בשבילהם ואין לי כוח להתווכח פה עכשיו
2800 זה חיטוב בשביל מעט מאוד מאוד אנשים, זה לא שאין לך כוח להתווכח אלא פשוט הפנמת שטעית ואתה לא מודה בזה.
אימון משקולות לא שורף הרבה קלוריות, גם לא הליכה בעבודה אלא אם כן אתה פועל בניין או חקלאי וכדומה...
ולשרוף מעל 500 קלוריות מאירובי כל יום זה לא אידיאלי בשביל האדם הממוצע שמחטב.

אני לא מכיר הרבה אנשים שעושים חיטוב על 2800 קלוריות.. אימון כוח זה לא יותר מ 100-150 קלוריות
אם אתה עושה אירובי בכמויות מאוד גבוהות וכל היום בעבודה עובד לא במשרד וזז המון.. אולי זה יוסיף לך עוד 300-400 קלוריות.
אני במסה הכי הרבה שהגעתי אליו בכמות הקלוריות זה היה 2800-3000 גג, והשמנתי המון מזה.

זה נורא תלוי גנטיקה ומטאבוליזם בכדי לקבוע ש 2800 זה מעט ומסה נקייה.

כשאני אוכל 2500-2700 במשך כמה ימים זה מגיע למצב שאני מתחיל לאבד משקל. במסה אני אוכל בין 3300-4000. זה גם משתנה מאדם לאדם אבל יש אנשים שעושים חיטוב על 2800 קלוריות. אם אני זוכר נכון Connor Murphy עשה חיטוב על 2500

כשאני אוכל 2500-2700 במשך כמה ימים זה מגיע למצב שאני מתחיל לאבד משקל. במסה אני אוכל בין 3300-4000. זה גם משתנה מאדם לאדם אבל יש אנשים שעושים חיטוב על 2800 קלוריות. אם אני זוכר נכון Connor Murphy עשה חיטוב על 2500
אדם ספציפי זה לא מדד סטטיסטי ובטח שלא אתלטים מקצועיים.
בכל אופן, זה תלוי גנטיקה ומהירות מטאבוליזם ואין כאן ממש מקום לויכוח..

• פותח/ת השרשור
אבל הבעיה שאני לא קונור מורפי.
אם אני יהיה על פלוס של איזה 700+ קלוריות אני אעלה איזה שש קילו בחודש לפחות כמו איזה פסיכופת...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/11/16

אימון B:
סקוואט התאוששות - 100 קילו ל5
אוברהד פרס - 65 קילו ל5
דדליפט - 145 קילו ל5?
דפסיט דדליפט - 80 קילו ל3X10

יצאתי מפגר וספרתי 4 בדדליפט חזרות ולא 5, אחרי כמה שניות הבנתי את זה ונתתי עוד חזרה.
האוברהד הלך מצוין, אחרי 3 כשלים עם המשקל הזה זה סוף סוף עלה. בסה"כ היה אימון טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/11/16

אימון C:
סקוואט - 132.5x5
בנץ' פרס - 100x2
(כשל)

עוד יום נפלא במכון ואיתו מגיע עוד כשל בבנץ' פרס. עד מתי ספוטרים שלא מבינים את המגילה שאני אומר להם לפני כל סט, עד מתי?!
אימון חרא, הסקוואט הלך ממש קשה ופשוט לא שלטתי בירידה עם הארבע ראשי כמו שצריך ופשוט היה נוראי.

בנץ' פרס אמרתי במפורש לספוטר שיעזור רק אם המוט כבר נופל למטה, בחזרה השלישית היה לי גרינד מטורף והוא הרס הכל והתחיל להרים וצעקתי לו עזוב למהההההההה אז הוא עזב והמוט ירד לחזה והיה שם איזה שתי שניות עד שהוא הבין שהנה זה הרגע שלו לעזור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

והנה עוד ספוטר עם טראומה לכל החיים 😆
אם בפרס עלה אחרי 3 אימונים, תן עוד ניסיון או 2 למשקל הזה, אם לא עולה - תוריד 10 קילו ותעלה 2.5 כל אימון.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית