Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

א. אימונים לא אמורים לבדר. בגלל זה נקרא אימון = דבר רוטיני, משעמם שחוזר על עצמו. זה גם מה שמביא תוצאות. העקביות.
ב. אתה יכול להתקדם בפחות. למה נראה לך שהנפח הזה לא יהיה קריעת תחת? חכם יותר להוסיף נפח בהדרגה.
ג. פרונט תרגיל מאוד טכני שדרוש המון ריכוז. במיוחד שהוא בא אחרי תרגיל ראשי שגם שסוחט אותך. נהוג לעשות אותו למעט חזרות שמחולקות לסטים שמשלימים נפח עבודה. תסתכל בלוגים פה.

א. אימונים לא אמורים לבדר. בגלל זה נקרא אימון = דבר רוטיני, משעמם שחוזר על עצמו. זה גם מה שמביא תוצאות. העקביות.
ב. אתה יכול להתקדם בפחות. למה נראה לך שהנפח הזה לא יהיה קריעת תחת? חכם יותר להוסיף נפח בהדרגה.
ג. פרונט תרגיל מאוד טכני שדרוש המון ריכוז. במיוחד שהוא בא אחרי תרגיל ראשי שגם שסוחט אותך. נהוג לעשות אותו למעט חזרות שמחולקות לסטים שמשלימים נפח עבודה. תסתכל בלוגים פה.
א. אותי מבדר לעשות מספר תרגילים, אני אישית נהנה מהאימונים שלי. דבר רוטיני, משעמם שחוזר על עצמו זה בדיוק מה שיהיה לי בתוכנית אני לא אשנה.
ב. אני יודע אבל על הנייר זה לא משנה - בשתי התוכנית אני אתקדם (בלי ריסטים או דילואדים) 10 קילו בחודש באימוני ווליום וכן תכננתי להוסיף בהדרגה.
ג. סבבה אסתכל ואחליט לאיזה טווח חזרות עדיף לי.

ורק הצעתי את זה לעצמי לא יודע אם אני אעשה את זה או טקסס רגילה עדיין לא סגור.

גם אני חושב שכרגע אין לך מה לחפש בדדליפט נפח, כאחד שעשה את זה לתקופה קצרה הגעתי למסקנה שלפחות אצלי זה היה מיותר לגמרי ושיש לי עוד מה לתת בעצימות, בטקסס יש לך את יום הנפח לדחוף את הסקוואט בצורה שקצת פחות היית רגיל לעבוד בה שזה די והותר בשביל לאפשר לך להתקדם בדדליפט עצים.
בהצלחה בתחרות ובתוכנית שתבחר לעשות אחריה 😃

גם אני חושב שכרגע אין לך מה לחפש בדדליפט נפח, כאחד שעשה את זה לתקופה קצרה הגעתי למסקנה שלפחות אצלי זה היה מיותר לגמרי ושיש לי עוד מה לתת בעצימות, בטקסס יש לך את יום הנפח לדחוף את הסקוואט בצורה שקצת פחות היית רגיל לעבוד בה שזה די והותר בשביל לאפשר לך להתקדם בדדליפט עצים.
בהצלחה בתחרות ובתוכנית שתבחר לעשות אחריה 😃
קודם כל תודה רבה.
הסיבה העיקרית שאני חושב על לעשות את התוכנית הזאת היא בגלל שכל אימון יש לי תרגיל עיקרי אחד (סקוואט בנץ׳ דדליפט או אוברהד) כי לי אישית קשה לעשות 5x5 בנץ׳ אחרי 5x5 סקוואט, הסקוואט מתיש אותי מנטלית ובצורה שאין לי כוח לעשות לג דרייב כמו שצריך ועוד מלא דברים קטנים. וזה בלתי אפשרי בשבילי, אפילו בלינארית זה היה לי ממש קשה אני לא רוצה לדעת מה יהיה בטקסס. אני ממש לא רוצה לעשות 5x5 דדליפט נראה לי שאין בן אדם ביקום שרוצה לעשות את זה אבל זה היה נראה לי הגיוני.
אני עדיין מתעקש על הארבע אימונים בשבוע באותו הסדר וכל יום תרגיל אחר, אין לי בעיה להחליף את הסטים והחזרות לדדליפט, יש הצעות?

מנסיון לא ממליץ לחטב בחורף. תתחיל בעוד חודשיים ואז תגיע מוכן לאביב.
הגוף הרבה יותר חלש בחיטוב ומספיק שבוע שתהיה חולה ואתה תחתוך במשקלי העבודה בצורה דרסטית (חס וחלילה)
המלצתי תעבור לחודשיים נייטראלי

חנן העלה כאן נקודה חשובה, להיות חולה בזמן חיטוב זה יכול לחרב לך משמעותית את המשקלי עבודה כי אתה גם ככה במאזן קלורי שלילי אז יהיה לך הרבה יותר קשה לשמור עליהם או לחזור כמה שיותר קרוב אליהם אחרי איזה שבוע ללא אימונים עם תזונה ששואפת ל1000 קלוריות (כאבי גרון וכל הדברים המעצבנים האלה)

אני מחטב רק בחורף. אבל אני גם מנגד כמעט אף פעם לא חולה אז יכול להיות שזו לא ההמלצה הכי טובה שלי. 😃
זה עניין של מזל, 3 שנים לא היה לי כלום בחורף ולפני שבועיים פשוט קמתי עם 39.5 חום בוקר אחד

נוווו מה לא רוצה עכשיו להפסיק 😕
טוב פאק איט המסע ל4 פלטות סקוואט ו200 דדליפט?

נוווו מה לא רוצה עכשיו להפסיק 😕
טוב פאק איט המסע ל4 פלטות סקוואט ו200 דדליפט?

לא, אם תמשיך מסה עכשיו במיוחד באחוז שומן שלך זה יהיה פחות אפקטיבי, תעשה חיטוב עדיף מניטארלי במשך חודשיים שבו אתה לא עושה כלום. פשוט תדאג לעצמך ואתה לא תהיה חולה בחורף. גם אם כן היית חולה למשך שבוע אמור לקחת לך שבועיים גג להחזיר משקלי עבודה.

לא, אם תמשיך מסה עכשיו במיוחד באחוז שומן שלך זה יהיה פחות אפקטיבי, תעשה חיטוב עדיף מניטארלי במשך חודשיים שבו אתה לא עושה כלום. פשוט תדאג לעצמך ואתה לא תהיה חולה בחורף. גם אם כן היית חולה למשך שבוע אמור לקחת לך שבועיים גג להחזיר משקלי עבודה.
כן אני בסוף ממשיך את החיטוב גם ככה סבתא שלי צריכה חופש מלקנות כל כך הרבה מצרכים..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית