הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לדדליפט

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
טוב אז ככה, בדרך כלל הייתי עושה דדליפט יחף כי עם נעל ריצה לא היה לי יציבות, עד שבזמן האחרון התחילו להעיר לי על זה במכון, עכשיו חשבתי על ואנס / אולסטאר (או כל נעל שטוחה אחרת בעצם) אבל זה טיפה בעייתי כרגע ...
יש למישהו רעיונות איך עוד אפשר לעשות דדליפט לא יחף ?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אתה מחפש נעל בשביל הדדליפט, אבל נעל לא אופציה?
אתה חושב על אולסטאר ולא יכול לקנות אותם ? מה
חחחח כל התיאור שלי היה מפגר ורק עכשיו שמתי לב לזה, אז אני אנסח את עצמי אחרת:
אני מחפש דרך כלשהי שאני אוכל לעשות דדליפט, יחף אני לא יכול ולקנות אולסטאר או ואנס זה קצת בעייתי כרגע, אז אני מחפש דרכים אחרות (וטיפה זולות חח) לעשות דדליפט בנתיים
וכשאמרתי "חשבתי על.." הכוונה שחשבתי על אופציות ואולסטאר הייתה אחת מהם, אבל שוב קצת בעייתי כרגע

חחחח כל התיאור שלי היה מפגר ורק עכשיו שמתי לב לזה, אז אני אנסח את עצמי אחרת:
אני מחפש דרך כלשהי שאני אוכל לעשות דדליפט, יחף אני לא יכול ולקנות אולסטאר או ואנס זה קצת בעייתי כרגע, אז אני מחפש דרכים אחרות (וטיפה זולות חח) לעשות דדליפט בנתיים
וכשאמרתי "חשבתי על.." הכוונה שחשבתי על אופציות ואולסטאר הייתה אחת מהם, אבל שוב קצת בעייתי כרגע

שוב, לא מובן חבר.
איזו עוד אופציה יכולה להיות חוץ מנעל שטוחה ? מרגיש לי כמו חידה

• פותח/ת השרשור
שוב, לא מובן חבר.
איזו עוד אופציה יכולה להיות חוץ מנעל שטוחה ? מרגיש לי כמו חידה
שמע, אולסטאר או ואנס עולות 300 שקל הכי זול (ממה שמצאתי לפחות באיזור הצפון), וזה קצת בעייתי בשבילי, אז אולי אתה מכיר תחליפים יותר זולים או שאולי אפילו עדיף כבר לקנות זיוף ?

קניתי בזמנו אולסטאר ב100 ש"ח במבצע במגה ספורט. יש מחירים כאלה לעתים ואני בטוח שאפילו באינטרנט תמצא נעל מקורית עד 150

קצת הגזמת עם האולסטאר ב-300 ש"ח, אתה יכול לחתוך את המחיר של הנעליים האלה לפחות בחצי.

יש לך דדליפט סליפרס שאמורות לעלות בסביבות ה-100 ש"ח, השאלה אם גם על זה לא יעירו לך כי זה כמעט כמו לעשות יחף.

מעבר לזה אין אופציות זולות יותר אלו הכי זולות.

אחי כל נעל שטוחה מפול אנד בר או סניקרס תעשה את העבודה הם דקות שבקושי מרגישים סולייה ושטוחות כמו אול סטאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית