הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דגשים לדדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אימון אחרון אחד המאמנים אמר לי שהטכניקה שלי לא טובה ונתן כמה דגשים, אני יודע שהיא לא טובה רק רוצה לעבור על כמה דגשים לפני האימון היום לשפר טכניקה וגם תגידו לי אם אתם לא מסכימים אם משהו.
1. המיקום של הידיים שמתי די צמוד לרגליים והוא אמר שצריך הרבה יותר רחב שלא יהיו צמודות לרגליים
2. כשלקחתי אוויר הוצאתי רק אחרי שהתיישרתי למעלה, במהלך המשיכה החזקתי תאוויר . הוא אמר אחרי שאני עושה את זה אז גם לקחת אוויר כשאני למעלה וזה נראה לי מסורבל גם להוציא וגם להכניס כשאני למעלה.
3. כתפיים צריך אחורה , הרבה אמרו לי על זה אבל לא הצלחתי כל כך.
4. הגב שלי טיפה מעוגל ואני גם לא יורד נכון, העלתי פה לא מזמן סרטון.
מישהו יכול לתת לי דגשים שיהיה לי יותר קל ? כמו הנשימה , מיקום ידיים וכו , אני עושה אימון רק טכניקה היום בלי משקל גבוה.
אגב אם אני לא טועה אחד המנהלים פה פרסם לא מזמן מדריך אבל לא מצאתי עכשיו , בכל מקרה אשמח לקבל כמה דגשים בנקודות קצרות שיהיה לי נח ליישם .

אתה יכול לקרוא כאן דדליפט. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג
אבל אשמח לראות סרטון משני זוויות, מקדימה ומהצד.

1. הוא צודק, אבל בלי תמונה, קשה לדעת אם לא תחזיק רחב מידי.
2. נראה לי מיותר לקחת אוויר למעלה, אולי קצת אם צריך.
3. לא אחורה, זאת טעות, למטה. יש הבדל. צריך לכווץ את הלטימיוס, לא למשוך כתפיים אחורה. אולי מסרטון אדע מה אתה עושה.
4. גב מעוגל זה לא דבר שצריך לתקן, צריך לברר למה הוא מעוגל, ולפתור את זה. סיבות נפוצות יכול להיות חולשה בלטימיוס ובהאמסטרינגס.

• פותח/ת השרשור
העלתי כמה פעמים סרטונים תכף אמצא קישור ואשלח לך
אתה יכול לקרוא כאן דדליפט. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג

3. לא אחורה, זאת טעות, למטה. יש הבדל. צריך לכווץ את הלטימיוס, לא למשוך כתפיים אחורה. אולי מסרטון אדע מה אתה עושה.
4. גב מעוגל זה לא דבר שצריך לתקן, צריך לברר למה הוא מעוגל, ולפתור את זה. סיבות נפוצות יכול להיות חולשה בלטימיוס ובהאמסטרינגס.
1. אז ידיים לא צמודות לרגליים כמו שחשבתי?
2. איפה שוב לקחת תאוויר? ואיך לקחת אותו? לחזה ? לבטן? תוכל לעשות לי פה סדר כי זה די קריטי?
העלתי כמה פעמים סרטון , אחפש ואשלח לך קישור.

ייעוץ - טכניקה דדליפט

העלתי כמה פעמים סרטונים תכף אמצא קישור ואשלח לך

1. אז ידיים לא צמודות לרגליים כמו שחשבתי?
2. איפה שוב לקחת תאוויר? ואיך לקחת אותו? לחזה ? לבטן? תוכל לעשות לי פה סדר כי זה די קריטי?
העלתי כמה פעמים סרטון , אחפש ואשלח לך קישור.

ייעוץ - טכניקה דדליפט
1. צמוד זה סובייקטיבי, צריך לראות כמה צמוד זה.
2. אוויר לוקחים למטה, ולבטן.

מהסרטון שלך, אין בעיה עם הכתפיים, הגב מספיק ישר, ואין טעם לאכול סרטים.
הדדליפט שלי לא הרבה יותר טוב משלך.

• פותח/ת השרשור
1. צמוד זה סובייקטיבי, צריך לראות כמה צמוד זה.
2. אוויר לוקחים למטה, ולבטן.

מהסרטון שלך, אין בעיה עם הכתפיים, הגב מספיק ישר, ואין טעם לאכול סרטים.
הדדליפט שלי לא הרבה יותר טוב משלך.
העלתי סטורי וכל האנשים בעבודה שלי צחקו עליי שאני אשבור תגב ככה ואני לא יודע לעשות דדליפט וכדאי לי ללמוד
לכן כל יומיים אני מעלה פה סרטום ומבקש עזרה

העלתי סטורי וכל האנשים בעבודה שלי צחקו עליי שאני אשבור תגב ככה ואני לא יודע לעשות דדליפט וכדאי לי ללמוד
הפתרון של הבעיה שלך פשוטה, תפסיק לעלות סטורי או שתחליף חברים.

אם הייתי מקשיב לכל אחד איך לעשות דדליפט, מזמן הייתי פורש.

• פותח/ת השרשור
הפתרון של הבעיה שלך פשוטה, תפסיק לעלות סטורי או שתחליף חברים.

אם הייתי מקשיב לכל אחד איך לעשות דדליפט, מזמן הייתי פורש.
זה לא קשור , אני בן אדם שמאוד יודע לקבל ביקורת , אז אם מישהו אומר לי שאני עושה משהו לא נכון אני כן מנסה ליישם ולבדוק איפה אני טועה ולתקן את זה
בקטע של המיקום של הידיים , תתאר לי איפה בערך לשים? יש הרי תפסים האלה בצדדים של המוט.
ובקשר לאוויר , עד עכשיו שהייתי מכניס אוויר זה היה כשהייתי למטה ואז מכניס לריאות לבית החזה וככה מוציא חזה החוצה , עכשיו להכניס לבטן מה זאת אומרת? מה אמורין להרגיש כאילו כמו שאני מכווץ תבטן כשעושה פוזה למראה?

זה לא קשור , אני בן אדם שמאוד יודע לקבל ביקורת , אז אם מישהו אומר לי שאני עושה משהו לא נכון אני כן מנסה ליישם ולבדוק איפה אני טועה ולתקן את זה
בקטע של המיקום של הידיים , תתאר לי איפה בערך לשים? יש הרי תפסים האלה בצדדים של המוט.
ובקשר לאוויר , עד עכשיו שהייתי מכניס אוויר זה היה כשהייתי למטה ואז מכניס לריאות לבית החזה וככה מוציא חזה החוצה , עכשיו להכניס לבטן מה זאת אומרת? מה אמורין להרגיש כאילו כמו שאני מכווץ תבטן כשעושה פוזה למראה?

יש הבדל בין לקחת ביקורת מכל אחד שחושב שמתוקף זה שיש לו דעה יש לו זכות להביע אותה לבין להקשיב לאנשים מנומקים עם נסיון מסוים בתחום הספציפי שלך. ודדליפט של 90 קילו לא נחשב ניסיון

הרבה מזה זה עניין של נוחות אישית, ומעבר לכך אפילו אם זה לא מושלם אתה עדיין יכול להתקדם אחלה בלי התיקונים האלו.

אני לא אכנס לדקויות האלו בכלל מה שכן אם אתה מתקדם לא הייתי משנה כלום על חשבון ההתקדמות שלך.

בקטע של המיקום של הידיים , תתאר לי איפה בערך לשים? יש הרי תפסים האלה בצדדים של המוט
זה תלוי ברוחב העמידה שלך, בערך 2-3 ס"מ מהרגליים.
תמשיך כמו שעשית, זה בסדר.

• פותח/ת השרשור

אז לא לבטן ?לדחוף לריאות? ככה קל לעשות גב ישר
יש הבדל בין לקחת ביקורת מכל אחד שחושב שמתוקף זה שיש לו דעה יש לו זכות להביע אותה לבין להקשיב לאנשים מנומקים עם נסיון מסוים בתחום הספציפי שלך. ודדליפט של 90 קילו לא נחשב ניסיון

הרבה מזה זה עניין של נוחות אישית, ומעבר לכך אפילו אם זה לא מושלם אתה עדיין יכול להתקדם אחלה בלי התיקונים האלו.

אני לא אכנס לדקויות האלו בכלל מה שכן אם אתה מתקדם לא הייתי משנה כלום על חשבון ההתקדמות שלך.
כן ברור הכל טוב פשוט זה כמה היו לא אחד ואתה לא יכול להתווכח עם כמה .
דבר שני בדדליפט פחות חשוב לי המשקל , יותר חשוב לי הטכניקה שאוכל להמשיך לעשות מבלי לקום יום אחד עם פריצת דיסק
אגב משהו חשוב ששחכתי לציין , המאמן בחדכ אמר לי שעדיף אחיזה רגילה בשתי הידיים ולא אלטרנטיבית שזה יותר בטוח , אם זה יותר בטוח אין לי בעיה גם אם זה בא על חשבון משקל , מה אתם חושבים?

תחליף חברים.

*סליחה, יותר מדויק - פטור אותם מתפקיד המאמן שלך. גם לי אמרו הרבה שטויות כולל צעקות שלא הזמנתי באמצע הסט שלי שאין קשר בינן לבין ביצוע נכון בכלל או עבורי (יש גם כאלו 😕). תלמד לסנן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

שתעזוב את המאמן.
אלטרנטיבית בטוחה, רגילה בטוחה, והוק בטוחה. תבחר מה שאתה רוצה.

תחליף חברים.

*סליחה, יותר מדויק - פטור אותם מתפקיד המאמן שלך. גם לי אמרו הרבה שטויות כולל צעקות שלא הזמנתי באמצע הסט שלי שאין קשר בינן לבין ביצוע נכון בכלל או עבורי (יש גם כאלו 😕). תלמד לסנן
עשיתי היום דדליפט ועוד עם משקל נמוך ופשוט כאב לי בטירוף , מאימון לאימון זה יותר כואב , מה אני עושה לא בסדר? אתם ראיתם סרטון איך אני עושה. אולי לוותר על הדדליפט ולהחליף אותו לגמרי?

עשיתי היום דדליפט ועוד עם משקל נמוך ופשוט כאב לי בטירוף , מאימון לאימון זה יותר כואב , מה אני עושה לא בסדר? אתם ראיתם סרטון איך אני עושה. אולי לוותר על הדדליפט ולהחליף אותו לגמרי?
תנסה להוריד את תדירות האימונים שבהם אתה עושה דדליפט ותראה אם יש שינוי

אני לרוב בונה תכניות עם יום בוריאציה כבדה (סומו, קונבנציונלי, בלוקים ) עם עזר סקואט קל (בולגרי, קדמי, atg עצירה טמפו שוופס) ויום סקואט כבד ועזר דדליפט קל (נגיד רומני, סנאץ גריפ , רגל אחת
שזו גם אופציה, לשמור על מאמץ גבוה תוך כדי הורדת עומסים מזוקפי הגב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תנסה להוריד את תדירות האימונים שבהם אתה עושה דדליפט ותראה אם יש שינוי

אני לרוב בונה תכניות עם יום בוריאציה כבדה (סומו, קונבנציונלי, בלוקים ) עם עזר סקואט קל (בולגרי, קדמי, atg עצירה טמפו שוופס) ויום סקואט כבד ועזר דדליפט קל (נגיד רומני, סנאץ גריפ , רגל אחת
שזו גם אופציה, לשמור על מאמץ גבוה תוך כדי הורדת עומסים מזוקפי הגב
אני סקוואט בנתיים ברגליים לא עושה
הדדליפט בגב , אני עושה כרגע מתח וחתירה חוץ ממנו , במה להחליף באימון שאני לא עושה דדליפט? כי גם על משקל סופר נמוך שהיה לי קל להרים הרגשתי כאבים עזים בסיום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית