הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דגשים לדדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אימון אחרון אחד המאמנים אמר לי שהטכניקה שלי לא טובה ונתן כמה דגשים, אני יודע שהיא לא טובה רק רוצה לעבור על כמה דגשים לפני האימון היום לשפר טכניקה וגם תגידו לי אם אתם לא מסכימים אם משהו.
1. המיקום של הידיים שמתי די צמוד לרגליים והוא אמר שצריך הרבה יותר רחב שלא יהיו צמודות לרגליים
2. כשלקחתי אוויר הוצאתי רק אחרי שהתיישרתי למעלה, במהלך המשיכה החזקתי תאוויר . הוא אמר אחרי שאני עושה את זה אז גם לקחת אוויר כשאני למעלה וזה נראה לי מסורבל גם להוציא וגם להכניס כשאני למעלה.
3. כתפיים צריך אחורה , הרבה אמרו לי על זה אבל לא הצלחתי כל כך.
4. הגב שלי טיפה מעוגל ואני גם לא יורד נכון, העלתי פה לא מזמן סרטון.
מישהו יכול לתת לי דגשים שיהיה לי יותר קל ? כמו הנשימה , מיקום ידיים וכו , אני עושה אימון רק טכניקה היום בלי משקל גבוה.
אגב אם אני לא טועה אחד המנהלים פה פרסם לא מזמן מדריך אבל לא מצאתי עכשיו , בכל מקרה אשמח לקבל כמה דגשים בנקודות קצרות שיהיה לי נח ליישם .

עשיתי היום דדליפט ועוד עם משקל נמוך ופשוט כאב לי בטירוף , מאימון לאימון זה יותר כואב , מה אני עושה לא בסדר? אתם ראיתם סרטון איך אני עושה. אולי לוותר על הדדליפט ולהחליף אותו לגמרי?
לדעתי זה כנראה בגלל התוכנית ולא הטכניקה.
מה התוכנית שלך?

אני סקוואט בנתיים ברגליים לא עושה
הדדליפט בגב , אני עושה כרגע מתח וחתירה חוץ ממנו , במה להחליף באימון שאני לא עושה דדליפט? כי גם על משקל סופר נמוך שהיה לי קל להרים הרגשתי כאבים עזים בסיום

בשיא הכנות לא ממש מתכוון להכנס לזה יותר לעומק ממה שכבר עשיתי)מבחינתי זה משחק של לירות חצים לאפלה. אולי יעזור אולי לא.

מוזמן לפנות לאחד המאמנים פה בפורום או לנסות לקבל עזרה חינמית

(לא מאמן אונליין ואין לי אינטרס לאמן אותך רק אומר)

• פותח/ת השרשור
איזה כאבים אתה מרגיש? איפה? איך התחושה?
גב תחתון כזה , קשה ממש להתכופף
לדעתי זה כנראה בגלל התוכנית ולא הטכניקה.
מה התוכנית שלך?[/QUOTE
איך קשור לתכנית? רק מהדדליפט כואב לי
עושה ab מה כאילו לפרט את כל התכנית? אגב אני מתחיל בדדליפט
שים חגורה והגב פתאום יראה ישר
בעייתי, החגורות בחדר כושר שלי אני לא מצליח מספיק להדק אותם על המותן , אני צריך עוד לגדול

• פותח/ת השרשור
איזה עצות של לא נדע

לנושא, קח כמה ימים לנוח מדדליפט עד שאתה מרגיש שהגב התחתון מתאושש, אחרי זה צלם טכניקה ותעלה לפה לביקורת
אבל העלתי חח , יש םה סרטון בעמוד הראשון באחת התגובות
איזה תרגיל לעשןץ במקום?

הטכניקה שלך לא רעה או משהו שיגרום לפציעה. הייתי משנה דברים קטנים אבל זה בסדר. יש מצב שעשית בימים האחרונים מלא חזרות עם פחות משקל כדי לתרגל טכניקה ובגלל זה נתפס לך הגב?

בכל מקרה סרטון של 49 שניות שמסביר בפשטות איך לעשות:

אבל העלתי חח , יש םה סרטון בעמוד הראשון באחת התגובות
איזה תרגיל לעשןץ במקום?
אז כנראה שבאמת יש עומס יתר על הזוקפים בתוכנית, די קל לגרום לגב התחתון להגיע למצב כזה. תוריד עומס, עדיף גם שתפרסם פה את התוכנית ככה שאנשים פה יוכלו לעזור לך לשנות אותה שתקל קצת על הגב התחתון.

גב תחתון כזה , קשה ממש להתכופף

בעייתי, החגורות בחדר כושר שלי אני לא מצליח מספיק להדק אותם על המותן , אני צריך עוד לגדול
תוכנית זה לא מתח אתה מתאמן, זה כמה פעמים בשבוע, כמה המשקל קרוב למקסימום, וכמה סטים וחזרות. אשמח לשמוע על זה.

זה היה ציני, למרות שחגורה באמת הייתה מתקנת את זה
העיצה הבאה שלך הולכת להיות "קח את הפרי ווארקאוט שאני מייצר אצלי במחסן" 😆
אם כבר עיצות, תעשה קצת כסף.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלך לא רעה או משהו שיגרום לפציעה. הייתי משנה דברים קטנים אבל זה בסדר. יש מצב שעשית בימים האחרונים מלא חזרות עם פחות משקל כדי לתרגל טכניקה ובגלל זה נתפס לך הגב?

בכל מקרה סרטון של 49 שניות שמסביר בפשטות איך לעשות:

אז כנראה שבאמת יש עומס יתר על הזוקפים בתוכנית, די קל לגרום לגב התחתון להגיע למצב כזה. תוריד עומס, עדיף גם שתפרסם פה את התוכנית ככה שאנשים פה יוכלו לעזור לך לשנות אותה שתקל קצת על הגב התחתון.

תוכנית זה לא מתח אתה מתאמן, זה כמה פעמים בשבוע, כמה המשקל קרוב למקסימום, וכמה סטים וחזרות. אשמח לשמוע על זה.

זה היה ציני, למרות שחגורה באמת הייתה מתקנת את זה
A
בנץ 3X6(לא כולל חימום)
שיפוע חיובי דמבלים 3x8-10
פרפר במכונה 3x10-12
לחיצת כתפיים ישיבה 4x8
הרחקה לצדדים 3x10-12
לחיצה צרפתית 4x10-12
B
דדליפט 3x5(לא כולל חימום)
מתח רחב 3x10
מסור 3x8
לג פרס 3x8(יש כמה סטים של חימום לפני)
לאנצים 2x8
פשיטת ברכיים במכונה 3x12
יד קדמית עם מוט w בעמידה 4x12
מבחינה של עומס זה המינימום לתכנית חח הרוב עושים הרבה יותר , ומשתדל להתאמן 4 פעמים בשבוע
אימון A גם יכול לסיים ב50 דקות גג ללא בטן

A
בנץ 3X6(לא כולל חימום)
שיפוע חיובי דמבלים 3x8-10
פרפר במכונה 3x10-12
לחיצת כתפיים ישיבה 4x8
הרחקה לצדדים 3x10-12
לחיצה צרפתית 4x10-12
B
דדליפט 3x5(לא כולל חימום)
מתח רחב 3x10
מסור 3x8
לג פרס 3x8(יש כמה סטים של חימום לפני)
לאנצים 2x8
פשיטת ברכיים במכונה 3x12
יד קדמית עם מוט w בעמידה 4x12
מבחינה של עומס זה המינימום לתכנית חח הרוב עושים הרבה יותר , ומשתדל להתאמן 4 פעמים בשבוע
אימון A גם יכול לסיים ב50 דקות גג ללא בטן
מה המשקל עבודה?
מה השיא שלך?

התוכנית שלך לא בעייתית והדדליפט לא בעייתי.
לדעתי מה שקרה זה שעשית הרבה חזרות במשקל נמוך כדי לעבוד על טכניקה וקצת נתפס לך הגב מכל הנפח.
או שהשטויות של המאמן נכנסו לך לראש.

הייתי ממשיך כרגיל וממשיך להתחזק.

• פותח/ת השרשור
מה המשקל עבודה?
מה השיא שלך?
באיזה תרגיל?
התוכנית שלך לא בעייתית והדדליפט לא בעייתי.
לדעתי מה שקרה זה שעשית הרבה חזרות במשקל נמוך כדי לעבוד על טכניקה וקצת נתפס לך הגב מכל הנפח.
או שהשטויות של המאמן נכנסו לך לראש.

הייתי ממשיך כרגיל וממשיך להתחזק.
עשיתי הרבה חזרות עם 60 קילו בתור חימום וכאב לי רק קצת , מה שממש כאב לי אחרי שהעלתי ל90 ועשיתי 5, הרמתי ממש בקלות אבל עדיין כאב לי פיצוצים , למרות שאני מרים בקלות , איך אפשר להתקדם שככה כואב לי?

מה גרם לכאב? מה עשית בימים לפני שכאב לך שלדעתך גרם לכאבים

ומה עושים? בכללי נותנים לזה לעבור ואז חוזרים בהדרגה. אפשר לעבוד קל, לעבוד בטווח תנועה חלקי וכל מיני כאלה. להמשיך לזוז, להזרים דם.

• פותח/ת השרשור
בלחיצה צרפתית.
מה איזה תרגיל? דדליפט כמובן.
בדרך כלל עושה 100 ל5 , הכי הרבה שהצלחתי היה 110 ל5 אבל הרגשתי שכמעט מתפרק לי הגב
משקלים מאוד נמוכים , מצחיק שחזה אני דוחק 95 ל5-6 שזה כמעט אותו משקל
גם ב100 ל5 ממש קשה וכואב לי

בדרך כלל עושה 100 ל5 , הכי הרבה שהצלחתי היה 110 ל5 אבל הרגשתי שכמעט מתפרק לי הגב
משקלים מאוד נמוכים , מצחיק שחזה אני דוחק 95 ל5-6 שזה כמעט אותו משקל
גם ב100 ל5 ממש קשה וכואב לי
לדעתי אתה קצת רודף אחרי המשקלים אולי.
תוריד ל80, ותוסיף 5 ק"ג כל שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית