נק' מוניטין:
0
- 80
- 0
רוצה תאומים גדולים כדי לקפוץ גבוה
תודה
תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה, בגלל התואר ההוא שקנית בלטביה? עזוב אותך, בחייך. קח עוגיה ותירגע.אני כבר הכי משכיל שאפשר. מותר לי להיות מקובע?
למה, בגלל התואר ההוא שקנית בלטביה? עזוב אותך, בחייך. קח עוגיה ותירגע.
עוד קצת ואתה ב level של קלוקובמה פתאום! בגלל הסמכת קרוספיט.
לקטע עם עוגיה יש זכויות יוצרים.למה, בגלל התואר ההוא שקנית בלטביה? עזוב אותך, בחייך. קח עוגיה ותירגע.
יש לך מזל שאתה תומך ב-SS, תאמין לי. הדבר היחיד שמציל אותך מבאן. לפחות לפי החבר'ה פה.מה פתאום! בגלל הסמכת קרוספיט.
יש בכל יום תרגילי עזר זה רשום בתוכנית
חשבתי שבאשכול כולם רואים את ההודעות, וכתבת את זה סתם כדי לעצבן (?), לפעמים אנשים פה יותר מידיי מקובעים באמת, אבל לא בא לי לריב איתך. אז אל תגיב להודעות שלי ככה, "קח עוגייה ותרגע", קח נשימה עמוקה ותתחיל לקרוא מה שאנשים כותבים ולחפש איך להשכיל, לא איך אתה יכול לצאת כמה שיותר מציק עם התגובה שלך.
אני?יש לך מזל שאתה תומך ב-SS, תאמין לי. הדבר היחיד שמציל אותך מבאן. לפחות לפי החבר'ה פה.
אפשר להתקדם בהומור עם carb cycling? לא נראה שזה עובד.
חסר לי 280 קילו בטוטאל בשביל להצטרף אליועוד קצת ואתה ב level של קלוקוב
מה המשקלים המטורפים שלך?חסר לי 280 קילו בטוטאל בשביל להצטרף אליו
חס וחלילה לאמן תאומים . רק סקוואט ודדליפט ולשתות חלב קצת בין הסטים לא לשכוח חשוב מאוד .
אהה ואורואים חהתאוששות
אני לא מבין, ילד ששוקל 60 קילו בא לפה ומספר על ה-AB/ABC שלו, אני אמור לייעץ לו על ההרמות שוקיים / כפיפות מרפקים / פשיטות זובי שלו רק כדי שתגידו שאני סובלני ותומך בדעות שונות? מה לגבי הדבר הזה, איך קוראים לו, נו, לעזור לאנשים? אני מייעץ לאנשים לעשות FBW בתוכניות כוח כי זה הדבר שעובד, לכל מתאמן עד לרמת בינוני פלוס, מה לעשות. כשזה יפסיק להיות נכון, אני אפסיק לדחוף את זה, וחוץ מזה שעוד לא ראיתי מישהו שמפריע לכם לצטט אותי בכל שרשור כזה ולהסביר כמה אני טועה. ביום שמישהו ימנע ממכם לעשות את זה, תגידו לי, הוא יעוף מפה.חסר לי 280 קילו בטוטאל בשביל להצטרף אליו
לא באמת מכוון בכלל powerlifting
*למצחיקים פה - הכוונה להצטרף אליו לרמה של התוכנית, לא לכח שלו, הייתי חייב להוסיף את זה כי כולכם מגיבים כמו בני 13 בפורום "וואלה! בנות"
אני לא מבין, ילד ששוקל 60 קילו בא לפה ומספר על ה-AB/ABC שלו, אני אמור לייעץ לו על ההרמות שוקיים / כפיפות מרפקים / פשיטות זובי שלו רק כדי שתגידו שאני סובלני ותומך בדעות שונות? מה לגבי הדבר הזה, איך קוראים לו, נו, לעזור לאנשים? אני מייעץ לאנשים לעשות FBW בתוכניות כוח כי זה הדבר שעובד, לכל מתאמן עד לרמת בינוני פלוס, מה לעשות. כשזה יפסיק להיות נכון, אני אפסיק לדחוף את זה, וחוץ מזה שעוד לא ראיתי מישהו שמפריע לכם לצטט אותי בכל שרשור כזה ולהסביר כמה אני טועה. ביום שמישהו ימנע ממכם לעשות את זה, תגידו לי, הוא יעוף מפה.
מה בדיוק ? תסביר ..בדיוק.
חסר לי 280 קילו בטוטאל בשביל להצטרף אליו
לא באמת מכוון בכלל powerlifting
*למצחיקים פה - הכוונה להצטרף אליו לרמה של התוכנית, לא לכח שלו, הייתי חייב להוסיף את זה כי כולכם מגיבים כמו בני 13 בפורום "וואלה! בנות"
לא. זה אתה...זה הבובה שקנית לילדים ?