הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כדאי לעשות CALF RAISES בנוסף לסקוואט ?

מצב
השרשור נעול
אני כבר הכי משכיל שאפשר. מותר לי להיות מקובע?

• אהבתי
Reactions: Tom
אולי ארוץ איתו על איזו תוכנית של שייקו ביחד.

• אהבתי
Reactions: Tom
יש בכל יום תרגילי עזר זה רשום בתוכנית
חשבתי שבאשכול כולם רואים את ההודעות, וכתבת את זה סתם כדי לעצבן (?), לפעמים אנשים פה יותר מידיי מקובעים באמת, אבל לא בא לי לריב איתך. אז אל תגיב להודעות שלי ככה, "קח עוגייה ותרגע", קח נשימה עמוקה ותתחיל לקרוא מה שאנשים כותבים ולחפש איך להשכיל, לא איך אתה יכול לצאת כמה שיותר מציק עם התגובה שלך.

אין מה לעשות ככה הם עונים כשאין להם תשובה אמיתית לתת, גורמים לפורום להראות כזה מגעיל
אני נמצא בהרבה קבוצות, אחת מהם גם לכושר ותזונה עם 80 אלף + משתמשים וכל שבוע מתווספים עוד 500, כשמישהו בא לשאול שאלה או לבקש הכוונה הוא לתת דעה בנושא כולם מכבדים אותו ועונים לו כמו שצריך שידע מה באמת נכון או מה לא, פה זה פשוט מגעיל
יש לך מזל שאתה תומך ב-SS, תאמין לי. הדבר היחיד שמציל אותך מבאן. לפחות לפי החבר'ה פה.
אני?

עוד קצת ואתה ב level של קלוקוב
חסר לי 280 קילו בטוטאל בשביל להצטרף אליו
לא באמת מכוון בכלל powerlifting

*למצחיקים פה - הכוונה להצטרף אליו לרמה של התוכנית, לא לכח שלו, הייתי חייב להוסיף את זה כי כולכם מגיבים כמו בני 13 בפורום "וואלה! בנות"

@Vitz
בחור, אם אתה סובל ככה בפורום הזה, למה אתה פה?
למה לדבר אם אנשים שלא מוכנים להקשיב לרעיונות הגאונים שלך?
אולי כשיבינו כמה אתה חסר להם אולי יבינו את עומק ההפסד שלהם?

חס וחלילה לאמן תאומים . רק סקוואט ודדליפט ולשתות חלב קצת בין הסטים לא לשכוח חשוב מאוד .
אהה ואורואים חהתאוששות

*למצחיקים פה - הכוונה להצטרף אליו לרמה של התוכנית, לא לכח שלו, הייתי חייב להוסיף את זה כי כולכם מגיבים כמו בני 13 בפורום "וואלה! בנות"
אני לא מבין, ילד ששוקל 60 קילו בא לפה ומספר על ה-AB/ABC שלו, אני אמור לייעץ לו על ההרמות שוקיים / כפיפות מרפקים / פשיטות זובי שלו רק כדי שתגידו שאני סובלני ותומך בדעות שונות? מה לגבי הדבר הזה, איך קוראים לו, נו, לעזור לאנשים? אני מייעץ לאנשים לעשות FBW בתוכניות כוח כי זה הדבר שעובד, לכל מתאמן עד לרמת בינוני פלוס, מה לעשות. כשזה יפסיק להיות נכון, אני אפסיק לדחוף את זה, וחוץ מזה שעוד לא ראיתי מישהו שמפריע לכם לצטט אותי בכל שרשור כזה ולהסביר כמה אני טועה. ביום שמישהו ימנע ממכם לעשות את זה, תגידו לי, הוא יעוף מפה.

@Vitz
בחור, אם אתה סובל ככה בפורום הזה, למה אתה פה?
למה לדבר אם אנשים שלא מוכנים להקשיב לרעיונות הגאונים שלך?
אולי כשיבינו כמה אתה חסר להם אולי יבינו את עומק ההפסד שלהם?
זוכר את מר בחור שהצהיר שסקוואטים משקל גוף תורמים להיפרטרופיה מירבית?
@yujinius

אני לא מבין, ילד ששוקל 60 קילו בא לפה ומספר על ה-AB/ABC שלו, אני אמור לייעץ לו על ההרמות שוקיים / כפיפות מרפקים / פשיטות זובי שלו רק כדי שתגידו שאני סובלני ותומך בדעות שונות? מה לגבי הדבר הזה, איך קוראים לו, נו, לעזור לאנשים? אני מייעץ לאנשים לעשות FBW בתוכניות כוח כי זה הדבר שעובד, לכל מתאמן עד לרמת בינוני פלוס, מה לעשות. כשזה יפסיק להיות נכון, אני אפסיק לדחוף את זה, וחוץ מזה שעוד לא ראיתי מישהו שמפריע לכם לצטט אותי בכל שרשור כזה ולהסביר כמה אני טועה. ביום שמישהו ימנע ממכם לעשות את זה, תגידו לי, הוא יעוף מפה.

מסכים איתך אחי , לא הבנתי מה אני קשור ?
מה בדיוק ? תסביר ..
תן מחקר מדעי שמראה על הבעיה אם זה

ולמה שתרצה לעשות תוכנית של מישהו שהזמן שהוא מבלה מתחת למוט גדול מהזמן שאתה חי? אתה רוצה להרגיש מגניב שאתה מתקדם לאט ועם תכנון מסובך?

זה הבובה שקנית לילדים ?
לא. זה אתה...
בכל רגע נתון אנחנו מחזיקים ליצן אחד שלא מבין כלום באימונים כדי שיכנס לאותם הפוסטים שעוסקים ב-SS וירשום ש-SS זה חלב/אוראוס/לשמנים.
לאחר מכן כולם מציצים בתמונת הפרופיל שלך , רואים שאתה בקושי רבע עוף וכולנו צוחקים יחד וממשיכים להרים כבד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית