הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כדאי לעשות CALF RAISES בנוסף לסקוואט ?

מצב
השרשור נעול
אתה רוצה תאומים גדולים או לקפוץ גבוה? כי אלה 2 דברים שלא בהכרח חייבים להיות קשורים אחד בשני
אם אתה רוצה לקפוץ גבוה אתה צריך להתאמן על קפיצות בכל מני ווריאציות, יש אימונים ספציפיים לזה
אם אתה רוצה תאומים גדולים אז פשוט תאמן אותם

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה תאומים גדולים או לקפוץ גבוה? כי אלה 2 דברים שלא בהכרח חייבים להיות קשורים אחד בשני
אם אתה רוצה לקפוץ גבוה אתה צריך להתאמן על קפיצות בכל מני ווריאציות, יש אימונים ספציפיים לזה
אם אתה רוצה תאומים גדולים אז פשוט תאמן אותם
היי זה לא יפגע בסקוואט שלי ?

אפשר לחשוב יעשה תאומים בתוכנית כח ....... השטיפת מח פה בפורום רצינית
הסיבה שלא עושים תאומים ב-SS היא שב-SS אתה צריך את שרירי התאומים כדי ללכת ברחוב ולעלות מדרגות וכאלה. לא כי שטפנו למישהו את המוח.
איזו שטיפת מוח בדיוק?
חשבתי שהבאנו באן כבר לכל המפצלים.
@stitch
השארתי כמה בשביל הפלורליזם, אתה יודע. בסגנון "אני לא גזען, אפילו יש לי חבר שהוא מזרחי/ערבי/כושי/שמאלני".

לא נראה לי שלאמן תאומים יעזור לך עם הגדילה שלהם, אצלי לפחות לא שמתי לב להבדל והם נראה לי באותו גודל מאז שהתחלתי להתאמן

לא נראה לי שלאמן תאומים יעזור לך עם הגדילה שלהם, אצלי לפחות לא שמתי לב להבדל והם נראה לי באותו גודל מאז שהתחלתי להתאמן

עבודה נכונה על שריר התאומים תגדיל אותו. הפוטנציאל שלו כמובן נמוך יותר מזה של הלטיסימוס למשל, אבל לגמרי אפשר לגרום לגדילה.

חס וחלילה לאמן תאומים . רק סקוואט ודדליפט ולשתות חלב קצת בין הסטים לא לשכוח חשוב מאוד .
אהה ואורואים חהתאוששות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית