נק' מוניטין:
0
- 80
- 0
רוצה תאומים גדולים כדי לקפוץ גבוה
תודה
תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי זה לא יפגע בסקוואט שלי ?אתה רוצה תאומים גדולים או לקפוץ גבוה? כי אלה 2 דברים שלא בהכרח חייבים להיות קשורים אחד בשני
אם אתה רוצה לקפוץ גבוה אתה צריך להתאמן על קפיצות בכל מני ווריאציות, יש אימונים ספציפיים לזה
אם אתה רוצה תאומים גדולים אז פשוט תאמן אותם
אימוני קפיצה או תרגילים לשוקיים?היי זה לא יפגע בסקוואט שלי ?
🤦♂️רוצה תאומים גדולים כדי לקפוץ גבוה
תודה
שניהם יפגעו בסקוואט שלואימוני קפיצה או תרגילים לשוקיים?
עם תכנון נכון שניהם יכולים גם להועיל, זה הכל תלוי במה הוא רוצה להשיג🤦♂️
שניהם יפגעו בסקוואט שלו
יפה, עם תכנון נכוןעם תכנון נכון שניהם יכולים גם להועיל, זה הכל תלוי במה הוא רוצה להשיג
מאיפה אני יודע שהוא עובד ב-SS? וגם שם זה אפשרי, יש תרגילי עזר מתאימים לתוכנית שיתנו לו את זהיפה, עם תכנון נכון
לא בss
תאומים ב ss ? ריפטו מתהפך בקבר שלומאיפה אני יודע שהוא עובד ב-SS? וגם שם זה אפשרי, יש תרגילי עזר מתאימים לתוכנית שיתנו לו את זה
איזו שטיפת מוח בדיוק?אפשר לחשוב יעשה תאומים בתוכנית כח ....... השטיפת מח פה בפורום רצינית
הסיבה שלא עושים תאומים ב-SS היא שב-SS אתה צריך את שרירי התאומים כדי ללכת ברחוב ולעלות מדרגות וכאלה. לא כי שטפנו למישהו את המוח.אפשר לחשוב יעשה תאומים בתוכנית כח ....... השטיפת מח פה בפורום רצינית
השארתי כמה בשביל הפלורליזם, אתה יודע. בסגנון "אני לא גזען, אפילו יש לי חבר שהוא מזרחי/ערבי/כושי/שמאלני".
לא נראה לי שלאמן תאומים יעזור לך עם הגדילה שלהם, אצלי לפחות לא שמתי לב להבדל והם נראה לי באותו גודל מאז שהתחלתי להתאמן
לא עזר ליעבודה נכונה על שריר התאומים תגדיל אותו. הפוטנציאל שלו כמובן נמוך יותר מזה של הלטיסימוס למשל, אבל לגמרי אפשר לגרום לגדילה.
תעבוד רגל רגללא עזר לי
ניסיתי הכל תאמין לי גם את כל הטווחי חזרותתעבוד רגל רגל
...סינטול קלאסילא עזר לי