נק' מוניטין:
3
- 75
- 3
תכנית כוח שאפשר להתקדם בא אבל לא לגמור את עצמך תודה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המטרה שלך באימונים ומה רמת הכושר שלך בריצה ו משקלי עבודה בתרגילי כח
שוקל 67-8 גובה 170נתונים ומשקלי עבודה?
תעשה את הלינארית של ביל סטאר. בהצלחה!שוקל 67-8 גובה 170
דדליפט-80
חזה-65
פרס-35
סקוואט-60
ריצה 2000 ב8 עד עכשיו לא הייתי רץ הכי רציני שיש הייתי עושה 3 פעמים בשבוע 5 קילומטרים בערך
עכשיו מתחיל לרוץ 4 פעמים בשבוע 2 אימוני אינטרוולים ו2 אימונים של ריצה
סקווט 3X5 ביום ראשון ובחמישיתעשה את הלינארית של ביל סטאר. בהצלחה!
למה שלא תעשה את הלינארית? ה"תוכנית" שכתבת זה רשימת תרגילים - בלי שום קצב התקדמות ושום כלום.סקווט 3X5 ביום ראשון ובחמישי
דדליפט 2X5ביום שלישי
לאנגים 2x6 כל רגל נראה לי נעשה במוט נראה כבר
ותאומים 3x15
לחיצת חזה/מילטרי פרס רוטציה פעם זה פעם זה 3X5
מתח עם משקל 3X5
חתירה במוט 3x5
מה אתה אומר על התכנית הזאת שעשיתי?
קצב התקדמות כמה שאני יכול אין קצב של ממש תכנית fbw בלי הרבה נפח וטווח חזרות נמוךלמה שלא תעשה את הלינארית? ה"תוכנית" שכתבת זה רשימת תרגילים - בלי שום קצב התקדמות ושום כלום.
תתחיל את הלינארית וזהו, עדיף שיהיה לך מסגרת כלשהי. גם ככה זה כמעט אותו דבר רק טווח חזרות שונה ומבנה שונה.קצב התקדמות כמה שאני יכול אין קצב של ממש תכנית fbw בלי הרבה נפח וטווח חזרות נמוך
יודע מה צודק תודה!תתחיל את הלינארית וזהו, עדיף שיהיה לך מסגרת כלשהי. גם ככה זה כמעט אותו דבר רק טווח חזרות שונה ומבנה שונה.
לא מבין למה אתה מתעקש לעשות את התוכנית שלך, יש לך אפשרות לעשות תוכנית מצויינת שאלפי אנשים הגיעו לתוצאות מרשימות איתה.
אין צורך בריסט נכון?יודע מה צודק תודה!
תעשה ריסט של איזה שבועיים וזהו.יודע מה צודק תודה!
אין צורך בריסט נכון?
הייתי רוצה גם אולי להוסיף צין אפס/מתח או לעשות במקום החתירה אפשרי?תתחיל את הלינארית וזהו, עדיף שיהיה לך מסגרת כלשהי. גם ככה זה כמעט אותו דבר רק טווח חזרות שונה ומבנה שונה.
לא מבין למה אתה מתעקש לעשות את התוכנית שלך, יש לך אפשרות לעשות תוכנית מצויינת שאלפי אנשים הגיעו לתוצאות מרשימות איתה.
אתה יכול במקום החתירה אבל אני אישית מעדיף לעשות את החתירה ובנוסף לזה צ'ין אפס.הייתי רוצה גם אולי להוסיף צין אפס/מתח או לעשות במקום החתירה אפשרי?
איך אתה עושה את הצין אפס? באיזה אימונים וכמה סטים? מניח של 5 חזרות איך מוסיף משקלאתה יכול במקום החתירה אבל אני אישית מעדיף לעשות את החתירה ובנוסף לזה צ'ין אפס.
5/3/1 ההתקדמות נורא איטית לא?מחזק את המפצל, 5/3/1 בנויה בדיוק לדברים האלה
לא. אתה יכול להתקדם גם ביותר מ5 קילו בכל בלוק במידת הצורך, ולא רואה גם צורך לדילואוד. אולי אחת ל4 בלוקים.5/3/1 ההתקדמות נורא איטית לא?