הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות במשקלי עבודה בבנץ פרס

daniel1221

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
מתאמן כבר שנה פלוס עלית מ 54 קילו ל 68.5 מתאמן 4 פעמים בשבוע ונתקעתי במשקלי העבודה בבנץ כבר חודש על אותו משקל 65 קילו במוט אני אוכל טוב ויושן 8 שעות ביממה מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
חזה 4 חזרות 8 סטים ללא שיפוע חזה עליון 4 סטים 8 חזרות פרפר 4 סטים 8 חזרות
יד אחורית 3 תרגילים לא זוכר איך קוראים להם 4 חזרות 8 סטים בכול תרגיל

גב פולי רחב 4 חזרות 10 סטים פולי קצר אותו דבר ועוד 2 תרגילים שגם אותו חזרות וסטים בכללי כול תרגיל הוא 4 חזרות ו 8-10 סטים מתאמן 4 פעמים בשבוע

תשמע, אתה לא יכול לבוא למקום שבו מאמינים ב-א' ומסבירים למה ב' לא נכון, אפילו לא ללמוד מה הסיבה, לא לקורא את החומר שמוצע לך, ולשאול למה ב' לא טוב.

חזה 4 חזרות 8 סטים ללא שיפוע חזה עליון 4 סטים 8 חזרות פרפר 4 סטים 8 חזרות
יד אחורית 3 תרגילים לא זוכר איך קוראים להם 4 חזרות 8 סטים בכול תרגיל

גב פולי רחב 4 חזרות 10 סטים פולי קצר אותו דבר ועוד 2 תרגילים שגם אותו חזרות וסטים בכללי כול תרגיל הוא 4 חזרות ו 8-10 סטים מתאמן 4 פעמים בשבוע

איפה רגליים ?
איפה כתפיים ?
קיצר ברמה שלך אתה צריך משהו יותר בסיסי fbw או איבי נורמלית עד שתגיע לרמה בסיסית של כוח אחרכך אפשר לפצל

בדיוק עברתי לטכניקה של פאוור ליפטרים ומיד חשתי בהבדל. המסלול שהמוט עובר והלג דרייב יעזרו לך להרים יותר משקל ומשער שגם יותר קל להתקדם ככה
אה והתכנית שלך כמו שאמרו עם נפח מיותר , במיוחד אם אתה רוצה להתקדם בכח...

נערך לאחרונה:
בדיוק עברתי לטכניקה של פאוור ליפטרים ומיד חשתי בהבדל. המסלול שהמוט עובר והלג דרייב יעזרו לך להרים יותר משקל ומשער שגם יותר קל להתקדם ככה
אה והתכנית שלך כמו שאמרו עם נפח מיותר , במיוחד אם אתה רוצה להתקדם בכח...
אתה מתכוון טכניקה נכונה

אתה מתכוון טכניקה נכונה

יכול להיות שהטכניקה שלך לא נכונה אבל התכוונתי שיש סוגי טכניקות יש טכניקות שפאוור ליפטרים משתמשים בדרך כלל ויש טכניקות שבאדי בילדרים משתמשים..
תראה את זה:

וזה לטכניקה שהתכוונתי אליה:

• פותח/ת השרשור
ראיתי שאנשים עושים 5X5X5 אולי אני יתחיל לעשות את זה או שאני יוריד 10 אחוז מהמשקל ויעלה כול שבוע 2.5 קילו מה אתם אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית