הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הנעליים האלה שטוחות? מתאימות לסקוואט?

בסכום כזה עדיף לקנות את האדידס powerlift או לפחות דגמים כמו הריבוק נאנו או הנייק מטקון.

היתרון של האולסטאר הוא שאפשר לקנות אותם ב 50-100 שקלים תלוי בצבע.

בסכום כזה עדיף לקנות את האדידס powerlift או לפחות דגמים כמו הריבוק נאנו או הנייק מטקון.

היתרון של האולסטאר הוא שאפשר לקנות אותם ב 50-100 שקלים תלוי בצבע.

הי.
יצא לך לעשות סקוואט עם הנאנו או המטקון?
חשבתי לרכוש.

מתלבט בין אלה לבין Onitsuka Tiger by Asics Mexico 66®

הי.
יצא לך לעשות סקוואט עם הנאנו או המטקון?
חשבתי לרכוש.

מתלבט בין אלה לבין Onitsuka Tiger by Asics Mexico 66®
אני עשיתי סקווט קל באזור ה 80 קילו גם עם הנאנו וגם עם המטקון זה בסדר אבל לא ברמה של הפאוורליפט ובטח לא של האדיפאוור
האסיקס הן לא נעלי אימון אלא נעלי אופנה, אני לא צופה שיחזיקו מעמד באימונים

יצא לי לבדוק נעליים מהסוג הזה, ואם אני לא טועה הסוליה היא תכלס אותו דבר בערך, או יותר רכה מצ'אק טיילור, אז זה פשוט לא שווה את הכסף

כי הסוליה רכה
ועדיף נעל שטוחה כל שהיא
ותסכים אתי שלא הייתה קונה אותה עבור סקוואט

או ש..
אולי זאת לא הנעל שחשבתי ??
הייתה לי נעל די דומה שעשיתי בה סקוואטים עד שקניתי נעלי ליפטינג. במיוחד לסקוואט לא הייתי קונה כזאת אבל אני לא רואה סיבה שהיא תתאים פחות מאולסטאר

הייתה לי נעל די דומה שעשיתי בה סקוואטים עד שקניתי נעלי ליפטינג. במיוחד לסקוואט לא הייתי קונה כזאת אבל אני לא רואה סיבה שהיא תתאים פחות מאולסטאר
חשבתי שזאת נעל כמו שיש לחבר שלי שנועדה לריצה אבל במבט נוסף אני לא רואה סיבה שלא היא גם יכולה להיות נוחה כי נראה שהעקב מוגבה (תקן אותי אם אני טועה)

חשבתי שזאת נעל כמו שיש לחבר שלי שנועדה לריצה אבל במבט נוסף אני לא רואה סיבה שלא היא גם יכולה להיות נוחה כי נראה שהעקב מוגבה (תקן אותי אם אני טועה)
כן יש לה ממש טיפה שיפוע, כלומר היא כמעט שטוחה אבל לא לגמרי. לי היה יותר נוח ככה מאשר עם נעל שטוחה לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית