עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסכום כזה עדיף לקנות את האדידס powerlift או לפחות דגמים כמו הריבוק נאנו או הנייק מטקון.
בסכום כזה עדיף לקנות את האדידס powerlift או לפחות דגמים כמו הריבוק נאנו או הנייק מטקון.
היתרון של האולסטאר הוא שאפשר לקנות אותם ב 50-100 שקלים תלוי בצבע.
אני עשיתי סקווט קל באזור ה 80 קילו גם עם הנאנו וגם עם המטקון זה בסדר אבל לא ברמה של הפאוורליפט ובטח לא של האדיפאוורהי.
יצא לך לעשות סקוואט עם הנאנו או המטקון?
חשבתי לרכוש.
מתלבט בין אלה לבין Onitsuka Tiger by Asics Mexico 66®
לפי מה החלטת שלא?
כי הסוליה רכהלפי מה החלטת שלא?
או ש..כי הסוליה רכה
ועדיף נעל שטוחה כל שהיא
ותסכים אתי שלא הייתה קונה אותה עבור סקוואט
אל תקנה אותה במיוחד אם יש לך אותה אז זה משהוא אחראז הנעל בסדר?
הייתה לי נעל די דומה שעשיתי בה סקוואטים עד שקניתי נעלי ליפטינג. במיוחד לסקוואט לא הייתי קונה כזאת אבל אני לא רואה סיבה שהיא תתאים פחות מאולסטארכי הסוליה רכה
ועדיף נעל שטוחה כל שהיא
ותסכים אתי שלא הייתה קונה אותה עבור סקוואט
או ש..
אולי זאת לא הנעל שחשבתי ??
חשבתי שזאת נעל כמו שיש לחבר שלי שנועדה לריצה אבל במבט נוסף אני לא רואה סיבה שלא היא גם יכולה להיות נוחה כי נראה שהעקב מוגבה (תקן אותי אם אני טועה)הייתה לי נעל די דומה שעשיתי בה סקוואטים עד שקניתי נעלי ליפטינג. במיוחד לסקוואט לא הייתי קונה כזאת אבל אני לא רואה סיבה שהיא תתאים פחות מאולסטאר
כן יש לה ממש טיפה שיפוע, כלומר היא כמעט שטוחה אבל לא לגמרי. לי היה יותר נוח ככה מאשר עם נעל שטוחה לגמרי.חשבתי שזאת נעל כמו שיש לחבר שלי שנועדה לריצה אבל במבט נוסף אני לא רואה סיבה שלא היא גם יכולה להיות נוחה כי נראה שהעקב מוגבה (תקן אותי אם אני טועה)