הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ביצים!!!

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
אני בתוכנית SS ולאחרונה נתקעתי עם המשקל אז הוספתי עוד אוכל וחלב
אני אוכל בערך 6 - 7 ביצים ביום ולאכול חביתה כל כך גדולה זה כבר מתחיל להיות סיוט
אני בקושי רב מאוד מתמודד עם כמויות האוכל שאני צריך לאכול...
חשבתי אולי לשתות את הביצים ככה ישר מהמקרר....
או אולי לשים אותם בתוך השייק חלבון ולשתות..

מה אתם ממליצים?

אתה לא חייב להוסיף חלבון דווקא מביצים.
מקורות טובים אחרים הם: חזה עוף/הודו, בשר בקר, טונה, מוצרי חלב.

במקרה הזה נראה לי אבקה היא הפתרון הטוב ביותר.
היא מספקת במנה 24 גרם חלבון (בערך 4 ביצים), חוץ מזה...שאבקה אתה שותה ואין לה מטוגן, אלה טעמים מתוקים שונים, ומגוונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה אומר אבל אני לא רוצה לשתות כל היום את השייק
מספיק פעמיים ביום אני חושב....

אמרו לי שמביצים מקבלים את החלבון הכי איכותי שיכול להיות אולי אני פשוט אוכל 3 ביצים בבוקר ו 4בערב ואז יהיה לי יותר קל
תודה!!!

לכמה חלבון ביום אתה מנסה להגיע? מספיק 1.8 גרם/ק"ג חלבון מלא למסה, אני אוהב לאכול בורקסים עם ביצים, על כל בורקס הייתי אוכל חצי ביצה והייתי אוכל איזה 8 בורקסים, 2 ביצים עם החלמון ו2 בלי בגלל שיותר טעים לי ככה, ביצים ובורקסים משתלבים מצוין, ממש משלימים אחד את השני.

• פותח/ת השרשור
כן זה מה שעשיתי לפני שעה
אכלתי 4 ביצים קשות וחביתה מ 3 ביצים + ליטר חלב + פיתה

וכל זה אחרי שייק חלבון של סקופ וחצי + כמעט קרטון חלב...

עכשיו את הביצים הקשות אכלתי בסוף כשהייתי כבר ממש ממש מפוצץ אז אבא שלי התחיל לצחוק שאני נראה כמו זה מחגיגה בסנוקר......חחחחחחח

שמע.. איכות הקלוריות בבורקסים היא די ירודה. על מנת לעלות מסה יחסית נקייה הייתי מוסיף פחמימות מחיטה מלאה

שמע.. איכות הקלוריות בבורקסים היא די ירודה. על מנת לעלות מסה יחסית נקייה הייתי מוסיף פחמימות מחיטה מלאה
מה זה איכות קלוריות? אלא אם כן יש שם בוחטה סוכר אני לא מבין מה הבעיה, כמעט שאין הבדל בין קמח חיטה מלאה לקמח לבן, והשומן מהבורקסים והחלבון מהביצים גם פותרים את "בעיית האינדקס הגליקימי".

אם משלבים אותם עם חלבון ושומן אני לא רואה סיבה שיהיה הבדל בין קלוריה מקמח לבן וקלוריה מקמח חיטה מלאה.

בואנה אתה סקפטי לגבי. אז בקמח מלא יש את כל הוויטמינים והמינרלים פלוס השלמת חלבון. עוד דבר הערך הגליקמי שלו יותר נמוך כך שהאינסולין בקמח לבן עולה הרבה יותר מהר. אם אתה שואל אותי אני הייתי אוכל קמח לבן רק לאחר אימון

לדעתי זה פשוט מוגזם ההשגחה שלכם על התפריט, צריך לדעת לבחור מנות שמתאימות לאותה שעה, ולדאוג שיהיה יחס יחסית נכון, אבל ממש להשגיח, לדעתי זה מיותר. עודף קטן של שומנים ופחמימות לא יעשה כלום, ביחוד בתקופת מסה. לפחות ככה אני עושה.
ארוחת בוקר וצהריים בדרך כלל עשירות בפחמימות, עם קצת חלבונים ככה.
לפני אימון שעה לפני איזה חטיף או משו, אחרי אימון טונה וחביתה וכאלה דברים, ולפני השינה 2 יוגורטים ואולי איזה משו בקטנה כמו עוגה וכאלה.
זה עושה ת'עבודה של המסה מצויין, אני מעלה במשקל, בפרופורציות סבירות לשריר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית