הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ביצים!!!

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
אני בתוכנית SS ולאחרונה נתקעתי עם המשקל אז הוספתי עוד אוכל וחלב
אני אוכל בערך 6 - 7 ביצים ביום ולאכול חביתה כל כך גדולה זה כבר מתחיל להיות סיוט
אני בקושי רב מאוד מתמודד עם כמויות האוכל שאני צריך לאכול...
חשבתי אולי לשתות את הביצים ככה ישר מהמקרר....
או אולי לשים אותם בתוך השייק חלבון ולשתות..

מה אתם ממליצים?

בואנה אתה סקפטי לגבי. אז בקמח מלא יש את כל הוויטמינים והמינרלים פלוס השלמת חלבון. עוד דבר הערך הגליקמי שלו יותר נמוך כך שהאינסולין בקמח לבן עולה הרבה יותר מהר. אם אתה שואל אותי אני הייתי אוכל קמח לבן רק לאחר אימון
א. אם אני אוכל כל היום קמח לבן אבל מקבל מספיק סיבים מירקות ופירות, מה זה משנה הקמח מלא או לא?

ב. אם האינסולין עולה יותר מהר, אז מה?
ב.1. אתה לעולם לא תצליח לדעת כמה אינסולין עלה, אלא אם תעשה בדיקות חודרניות.
ב.2. ברגע שאכלת שומן וקצת חלבון, קאבום, הלך כל האינדקס הגליקמי, מה גם שאינדקס גליקמי לאינסולין זה מדד מטומטם ואם כבר מסתכלים על משהו, הוא יהיה עומס גליקמי (משוואה אחרת).

ג. למה היית אוכל קמח לבן אחרי אימון? למה זה טוב? לפני שאתה עונה לי תקרא:
http://www.kilogram.co.il/983/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D/

ד. לקמח מלא ולבן יש GI זהה ברוב הדברים, יש לך כאן את הטבלה:
http://www.naturemed.co.il/hc2/glindex.html
בכל מקרה, אם אתה בעל רגישות גרועה לאינסולין ואתה במאזן קלורי חיובי (בד"כ שמן לשעבר), הייתי מסתכל על ה GL (Glycemic Load) או אפילו תומך בשיטות כמו AD, תפריטים כמעט ללא פחמימות.
אם אתה בחיטוב, תאכל מה שאתה רוצה, עוגות, פיצות, שוקולדים, הבעיה שלא תצליח לאכול הרבה מכל דבר מבלי להשאר במאזן קלורי שלילי.

דוגמאות:

ספגטי מקמח מלא​
53

ספגטי מקמח לבן​
59

לחם מלא עתיר סיבים
97

לחם מלא​
99

לחם לבן​
100

לחם שעורה​
95

פיתה מקמח לבן​
82​

......................................

א. אם אני אוכל כל היום קמח לבן אבל מקבל מספיק סיבים מירקות ופירות, מה זה משנה הקמח מלא או לא?

ב. אם האינסולין עולה יותר מהר, אז מה?
ב.1. אתה לעולם לא תצליח לדעת כמה אינסולין עלה, אלא אם תעשה בדיקות חודרניות.
ב.2. ברגע שאכלת שומן וקצת חלבון, קאבום, הלך כל האינדקס הגליקמי, מה גם שאינדקס גליקמי לאינסולין זה מדד מטומטם ואם כבר מסתכלים על משהו, הוא יהיה עומס גליקמי (משוואה אחרת).

ג. למה היית אוכל קמח לבן אחרי אימון? למה זה טוב? לפני שאתה עונה לי תקרא:
http://www.kilogram.co.il/983/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D/

ד. לקמח מלא ולבן יש GI זהה ברוב הדברים, יש לך כאן את הטבלה:
http://www.naturemed.co.il/hc2/glindex.html
בכל מקרה, אם אתה בעל רגישות גרועה לאינסולין ואתה במאזן קלורי חיובי (בד"כ שמן לשעבר), הייתי מסתכל על ה GL (Glycemic Load) או אפילו תומך בשיטות כמו AD, תפריטים כמעט ללא פחמימות.
אם אתה בחיטוב, תאכל מה שאתה רוצה, עוגות, פיצות, שוקולדים, הבעיה שלא תצליח לאכול הרבה מכל דבר מבלי להשאר במאזן קלורי שלילי.

דוגמאות:

ספגטי מקמח מלא​
53

ספגטי מקמח לבן​
59

לחם מלא עתיר סיבים
97

לחם מלא​
99

לחם לבן​
100

לחם שעורה​
95

פיתה מקמח לבן​
82​

......................................
אחלה תגובה, אני מודע להכל, רק ש:

אתה יכול להסביר במשפט מה זה עומס גליקמי? ולמה אינדקס גליקמי מתבטל ברגע שנאכל עם שומנים וחלבונים?

נערך לאחרונה:
חוץ מזה...שאבקה אתה שותה ואין לה מטוגן
חח חזק
אני אישית שותה בסביבות ה4 ביצים ביום ולא יצא לי להיתקל בבעיה.. אני שומע הרבה פעמים את המילה סלמונלה מאנשים אבל זה לא כל כך מפחיד אותי

נערך לאחרונה:
אחלה תגובה, אני מודע להכל, רק ש:

אתה יכול להסביר במשפט מה זה עומס גליקמי? ולמה אינדקס גליקמי מתבטל ברגע שנאכל עם שומנים וחלבונים?
עומס גליקמי מחושב על ידי חלוקת האינדקס הגליקמי ב 100 והכפלתו בכמות הפחמימות המצויות בארוחה. לכן, גם מזונות בעלי א"ג נמוך יחסית אבל נאכלים בכמויות גדולות יחסית יכולים לעלות ברמות גבוהות את ערכי הסוכר בדם. כמו שיש לך גזרים, בעלי GI גבוה יחסית, אבל צריך מנות מטורפות של גזר כדי לעלות את רמות הסוכר בדם (GL).
תוצאה של למעלה מ- 20 תצביע על עומס גליקמי גבוה, בין 10-20 מדובר על עומס גליקמי בינוני
ומתחת לעשר - עומס גליקמי נמוך.
אינדקס גליקמי מתבטל מכיוון שלשומן אין כמעט אינדקס גליקמי ולחלבון יש אינדקס גליקמי בד"כ נמוך מאוד בסביבות ה ~20, כאשר משלבים מוצר עם א"ג גבוה נגיד לחם לבן (100) עם מוצר בעל א"ג נמוך (נגיד טחינה), הטחינה מורידה את הא"ג של הלחם הלבן ונוצר מספר חדש שלא ניתן לחזות אותו שלא בתנאי מעבדה.

שמע אחי אין לנו מספיק מים במדינה, לא יפה לייבש ככה אנשים. אבל בכל מקרה לא חבל לאכול קמח לבן כשקיים קמח מלא בעולם?

לא, כי זה גימיק שיווקי, אתה משלם פי 3 על משהו שהוא גם בכלל לא מה שמצהירים עליו.
החוק במדינת ישראל אומר שמספיק שהמוצר יהווה 50% קמח מלא וכל השאר לא מענייין אותו, יוכל לרשום על המוצר שהמוצר עשוי מקמח מלא, בפועל אתה מקבל 50% קמח לבן ו 50% קמח מלא.
זוהי מדינתך הקומבינטורית.
נ.ב אני שותה מים ממי תהום ומנהרות שקרובים לסן פרנסיסקו ומקסיקו.

אז באותו אופן אפשר לאכול גם פיצות מלוואחים ושוקולדים אתה בהחלט תעלה מאסה אבל ממש לא נקייה
בהנחה שהפיצות והמלוואחים לא מפוצצים בסוכרוז אין איתם בעיה, שוקולד זה בעיה, אני אישית כמעט שלא אוכל. אחת הסיבות שיש הרבה אנשים שמתקשים לעלות במסה זה שהם מכריחים את עצמם לאכול דברים שלא טעימים להם כמו סלט (moo? xdd) וקמח מלא... בסופו של דבר עליה "נקייה" מסתכמת בלהימנע מסוכרוז ולא להגזים עם כמות הקלוריות וכמובן לצרוך מספיק חלבון (ושומן אבל לא נראה לי שזאת בעיה), וחוץ מזה בSS לא עושים מסה נקייה, בSS מרימים ואוכלים בכל הכוח (בפעם האחרונה שבדקתי פותח האשכול עשה SS).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית