נק' מוניטין:
14
- 99
- 14
משמעותי או חארטה אחת גדולה ואין הבדל בין אירובי רגיל .
תודה
תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה? זה מגביר שריפת שומן הבנתיזה לא מומלץ
תעשה פעם אחת לא יקרה כלום, תהפוך את זה להרגל זה קצת יותר בעייתי
זה לאלמה? זה מגביר שריפת שומן הבנתי
זה מגביר את השריפה של הכל, וזה פוגע במטבוליזםלמה? זה מגביר שריפת שומן הבנתי
על איזה אירובי אתה ממליץ כדי לשרוף הכי הרבה שומן בנוסף למאזן שליליזה לא
למה לא ריצה ? זה שורף הכי הרבה קלוריותאירובי בעצימות בינונית לאחר אימון כוח
2-4 פעמים בשבוע
כל פעם בערך 20-30 דק'
מה הקשר קלוריות? תרון מרתון כל יום זה שורף הכי הרבהלמה לא ריצה ? זה שורף הכי הרבה קלוריות
קלוריות = גם שומן לא ?מה הקשר קלוריות? תרון מרתון כל יום זה שורף הכי הרבה
או תריאטלון
יש המלצה לאירובי ? שמעמיס הכי פחות על רגליים ?אירובי בעצימות בינונית לאחר אימון כוח
2-4 פעמים בשבוע
כל פעם בערך 20-30 דק'
אם זה בתוך מכון הכושר, אני נוטה להמליץ על אליפטיקליש המלצה לאירובי ? שמעמיס הכי פחות על רגליים ?
לי נאמר שדווקא שם הקוואדס עובדים יותר חזק מריצה רגילה ?אם זה בתוך מכון הכושר, אני נוטה להמליץ על אליפטיקל
נסה ותראה בעצמך. עבורי זה אירובי מאוד נוח ולא מעמיס.לי נאמר שדווקא שם הקוואדס עובדים יותר חזק מריצה רגילה ?
זה משנה? כל עוד זה לא מעמיס ומרגיש כמו יום רגליים בפני עצמו אין שום בעיהלי נאמר שדווקא שם הקוואדס עובדים יותר חזק מריצה רגילה ?
יש לי בעיות באזור הזה, ולכן מעדיף משהו שהכי פחות מעמיס על השריר הזהזה משנה? כל עוד זה לא מעמיס ומרגיש כמו יום רגליים בפני עצמו אין שום בעיה
מי אמר לא ריצה? , תרוץ בעצימות בינוניתלמה לא ריצה ? זה שורף הכי הרבה קלוריות
אז תעשה מה שלא עושה לך בעיותיש לי בעיות באזור הזה, ולכן מעדיף משהו שהכי פחות מעמיס על השריר הזה
עשיתי המון אליפטיקל בעבר ועכשיו אני רץ הרבה , אין מה להשוות בין אליפטי לריצה (בריצה משפיע הרבה יותר)לי נאמר שדווקא שם הקוואדס עובדים יותר חזק מריצה רגילה ?