הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אין שינוי (14)

אתה צריך לשמור על תרבות ככה או ככה, לא משנה מה
והתוכנית הזאת מיועדת בידיוק למתחילים, לאנשים חסרי ניסיון, והיא גם מיועדת לבניית מסה טובה, ככה שאני לא רואה איפה ניגוד העניינים
וכן אמרתי לו לקרוא את הדברים טוב טוב מראש, דבר אחד שאולי כן עדיף, זה לקחת מאמן אישי טוב שיסביר לו איך לבצע את התרגילים, כדי שלא ינחש
ורק לפרוטוקול, SS היא תוכנית FBW, פשוט אחת ספציפית

בשבילו FBW נורמלית יותר בטוחה מאשר עכשיו SS ולהתפרע במשקלים, הוא לא מחפש איזה כוח מטורף, מחפש להיראות יותר טוב
דווקא בתוכנית כמו FBW הוא יתחיל עם פרופורציות נכונות כמו שצריך, גם ב -FBW יהיה לו עומס פרוגרסיבי מצוין, לא צריך לרוץ ל -SS
זה סתם תקוע לך בראש SS אז אתה זורק את זה בלי לשים לב כבר, זה מובן.

בשבילו FBW נורמלית יותר בטוחה מאשר עכשיו SS ולהתפרע במשקלים, הוא לא מחפש איזה כוח מטורף, מחפש להיראות יותר טוב
דווקא בתוכנית כמו FBW הוא יתחיל עם פרופורציות נכונות כמו שצריך, גם ב -FBW יהיה לו עומס פרוגרסיבי מצוין, לא צריך לרוץ ל -SS
זה סתם תקוע לך בראש SS אז אתה זורק את זה בלי לשים לב כבר, זה מובן.
תוכנית FBW טובה למתחילים לא תהיה שונה במיוחד מ-SS, גם אין צורך לזרוק ארסנל שלם של תרגילים על מתחיל, כי אז יהיו לו עוד מקומות להתבלבל.
ואפשר לפתח מסת שריר יפה מאוד מהתוכנית הזאת, והחלק החשוב הוא, שבתוך זמן קצר יחסית, ואם אחרי זה הוא יחליט שהוא רוצה להתמקד יותר אל אספקטים אחרים יהיה לו מספיק זמן, והוא לא יצטרך לבזבז שנים כדי להגיע למצב טוב יחסית ואז להחליט איזה אספקטים הוא רוצה להתמקד בהם (כמו במקרה שלי)

תוכנית FBW טובה למתחילים לא תהיה שונה במיוחד מ-SS, גם אין צורך לזרוק ארסנל שלם של תרגילים על מתחיל, כי אז יהיו לו עוד מקומות להתבלבל.
ואפשר לפתח מסת שריר יפה מאוד מהתוכנית הזאת, והחלק החשוב הוא, שבתוך זמן קצר יחסית, ואם אחרי זה הוא יחליט שהוא רוצה להתמקד יותר אל אספקטים אחרים יהיה לו מספיק זמן, והוא לא יצטרך לבזבז שנים כדי להגיע למצב טוב יחסית ואז להחליט איזה אספקטים הוא רוצה להתמקד בהם (כמו במקרה שלי)

תכנית FBW תהיה יותר בטוחה לביצוע (לא לדחוף כול אימון עוד ועוד משקל בקטע מוגזם לילד בן 14 שלא מבין כלום בנושא)
ואז יהיה לו פחות מקום להיפצע, וגם מ -FBW תפתח אפילו יותר מסת שריר, ומה הקשר המשפט האחרון? ''הוא לא יצטרך לבזבז שנים כדי להגיע
למצב טוב יחסית''....מה?

תכנית FBW תהיה יותר בטוחה לביצוע (לא לדחוף כול אימון עוד ועוד משקל בקטע מוגזם לילד בן 14 שלא מבין כלום בנושא)
ואז יהיה לו פחות מקום להיפצע, וגם מ -FBW תפתח אפילו יותר מסת שריר, ומה הקשר המשפט האחרון? ''הוא לא יצטרך לבזבז שנים כדי להגיע
למצב טוב יחסית''....מה?
זה למה הוא צריך קודם כל לקרוא מעט, להשיג טיפה ידע, אולי לעבוד כמה פעמים עם מאמן פרטי כדי שיבין מה לעשות
ומקום להיפצע יש תמיד, וזה למה אני מעדיף לא לזרוק על מלא תרגילים, פשוט כי זה מאפשר עוד מקומות שאפשר לעבוד איתם בטכניקה שגויה ולהיפצע, אז עדיף להיות ממוקדים כמה שניתן
וכן, SS מביא לך תוצאות שלרוב לוקח שנים להגיע אליהן, או לפחות משמעותית יותר זמן, גם מבחינת מסה וגם מבחינת משקלי עבודה
זה חשוב לתת בסיס טוב של מסה וכוח כדי לבנות גוף אסתטי ו/או חזק

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לשמור על תרבות ככה או ככה, לא משנה מה
והתוכנית הזאת מיועדת בידיוק למתחילים, לאנשים חסרי ניסיון, והיא גם מיועדת לבניית מסה טובה, ככה שאני לא רואה איפה ניגוד העניינים
וכן אמרתי לו לקרוא את הדברים טוב טוב מראש, דבר אחד שאולי כן עדיף, זה לקחת מאמן אישי טוב שיסביר לו איך לבצע את התרגילים, כדי שלא ינחש
ורק לפרוטוקול, SS היא תוכנית FBW, פשוט אחת ספציפית
ויש לי עוד שאלה מה זה תזונה נקייה שאמרת לי?

ויש לי עוד שאלה מה זה תזונה נקייה שאמרת לי?
בערך מה שאמרת שאתה כבר עושה, כמה שפחות ג'אנק
אין צורך להתחסד ולא לגעת בכלום, אבל כן מומלץ להקפיד כמה שניתן

האמת שהייתי מתחיל בכלל על נייטרלי.
תתיצב עם המשקל, תלמד טכניקה של התרגילים המורכבים ולאט לאט תעלה למסה בפלוס קלורי קטן לפי ההתקדמות.

בכל מקרה כשאתה מסיים לבנות תפריט ובוחר תוכנית אימון תפתח אשכול התייעצות לוודא שעושה את זה נכון.

ד"א, אני נגד SS בעיקר כי ראיתי שההתקדמות המהירה עלולה להוביל לפציעות מאוחר יותר ואני חושב שאפשר להגיע לתוצאות מעולות לאורך זמן גם עם FBW פשוטה

• פותח/ת השרשור
בערך מה שאמרת שאתה כבר עושה, כמה שפחות ג'אנק
אין צורך להתחסד ולא לגעת בכלום, אבל כן מומלץ להקפיד כמה שניתן

האמת שהייתי מתחיל בכלל על נייטרלי.
תתיצב עם המשקל, תלמד טכניקה של התרגילים המורכבים ולאט לאט תעלה למסה בפלוס קלורי קטן לפי ההתקדמות.

בכל מקרה כשאתה מסיים לבנות תפריט ובוחר תוכנית אימון תפתח אשכול התייעצות לוודא שעושה את זה נכון.

ד"א, אני נגד SS בעיקר כי ראיתי שההתקדמות המהירה עלולה להוביל לפציעות מאוחר יותר ואני חושב שאפשר להגיע לתוצאות מעולות לאורך זמן גם עם FBW פשוטה
BMR - 1860
RMR - 2232
2992 קלוריות שצריך לשרוף (460 קלוריות שורף)
חלבונים 160 גרם (160 ג' = 640 קלוריות)
שומן 80 גרם (80 ג' = 720 קלוריות)
פחמימות 408 גרם (408 ג' = 1632)
מסה זה אומר שאני צריך להיו בקלוריות חיובי ולאכול כמה שיותר מהקבוצת שציינתי למעלה
עכשיו מאיפה אני עכשיו מביא את כל האוכל הזה נגיד במה יש חלבונים? ובמה שיש חלבונים אז יש גם פחממיות וזה אז להוסיף את זה גם?
ממי אני יכול לבקש שיכין לי תפריט תזונה שמתאים לי?
וללכת על ה SS הזה?
כי אני מעדיף תוצאות כמה שיותר מהירות!
תודה על העזרנ!

2992 קלוריות שצריך לשרוף (460 קלוריות שורף)
תוריד את הקלוריות של התפריט ל2200

מסה זה אומר שאני צריך להיו בקלוריות חיובי ולאכול כמה שיותר מהקבוצת שציינתי למעלה
לא, זה אומר שאתה בפלוס קלורי (צורך יותר מה RMR)

עכשיו מאיפה אני עכשיו מביא את כל האוכל הזה נגיד במה יש חלבונים? ובמה שיש חלבונים אז יש גם פחממיות וזה אז להוסיף את זה גם?
תקרא את המדריך שנתנו לך אתה תבין

ממי אני יכול לבקש שיכין לי תפריט תזונה שמתאים לי?
מאף אחד, זה עבודה שלוקחת זמן (ותכלס גם עולה כסף) אתה יכול להכין לעצמך ואח"כ להתייעץ פה

אם אתה רוצה לשלם ושמישהו יבנה לך אתה יכול לפנות לתזונאית כלשהי או ללכת לייעוץ (אישית אני ממליץ על הייעוץ כאן באתר, בתור אחד הלקוחות שמאוד מרוצה)

וללכת על ה SS הזה?
החלטה שלך בסוף.. אתה תגיע למשקלים כבדים די מהר.
אני אישית לא הייתי עושה את זה בגיל 14, ולא הייתי עושה את זה על תפריט נייטרלי / פלוס קטן

כי אני מעדיף תוצאות כמה שיותר מהירות!
עדיף תוצאות לאורך זמן

מאף אחד, זה עבודה שלוקחת זמן (ותכלס גם עולה כסף) אתה יכול להכין לעצמך ואח"כ להתייעץ פה

אם אתה רוצה לשלם ושמישהו יבנה לך אתה יכול לפנות לתזונאית כלשהי או ללכת לייעוץ (אישית אני ממליץ על הייעוץ כאן באתר, בתור אחד הלקוחות שמאוד מרוצה)

אני אישית לא הייתי עושה את זה בגיל 14, ולא הייתי עושה את זה על תפריט נייטרלי / פלוס קטן

עדיף תוצאות לאורך זמן
מחזק את כל מה שהוא אמר
לגבי ה-SS, בהחלט החלטה שלך, אני חושב שכדאי אבל
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
זו הצעה לתפריטים, או שאתה יכול ללכת לתזונאי שירשום לך אחד

• פותח/ת השרשור

עדיף תוצאות לאורך זמן

מחזק את כל מה שהוא אמר
לגבי ה-SS, בהחלט החלטה שלך, אני חושב שכדאי אבל
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
זו הצעה לתפריטים, או שאתה יכול ללכת לתזונאי שירשום לך אחד
הנה משהו שהכנתי יש משהו לשפר?
ומה עם תוכנית?
אפשר לדעת מה הטוב ומה הרע ב - SS?
ועוד הצעות לדברים אחרים
וגם שתדעו שהחדר שלנו קטן ומסכן רוב הזמן אין שם מאמן וזה

קבצים מצורפים

• מחשבון קלוריות.png
    מחשבון קלוריות.png
    KB 45 · צפיות: 78
הנה משהו שהכנתי יש משהו לשפר?
ומה עם תוכנית?
אפשר לדעת מה הטוב ומה הרע ב - SS?
ועוד הצעות לדברים אחרים
וגם שתדעו שהחדר שלנו קטן ומסכן רוב הזמן אין שם מאמן וזה
במידה וזה החדר כושר שלך אולי באמת עדיף לא SS
היתרון שלה הוא שהיא תיתן לך תוצאות טובות ומהירות, החיסרון הוא שהוא דורש ממך לשים הרבה מאוד דגש על טכניקה מהר מאוד, אחרת אתה עלול להיפצע
במידה ובמכון שלך אין השגחה כמו שצריך או מישהו שילמד אותך, עדיף שלא תעשה את זה
לגבי התפריט, הייתי באמת הולך על מה שיוגב אמר, ולפחות מתחיל עם נייטרלי, אז הייתי מוריד מעט מהאורז או הלחם
בנוסף, להוסיף מעט חלבון כללי, ויותר חלבון ממקור מהחי (בשר שאני לא רואה פה בכלל, מוצרי חלב וביצים)
ודבר אחרון, 300 גרם כמעט של זיתים? למה????

• פותח/ת השרשור
אז להוריד את הזיתים ולהוסיף משהו כמו מה?
משהו שלא לוקח שמונה שעות להכין....
ומה זה נייטרלי?
ואני שמתי דברים שאני לא יקיא מהם כי יש מלא דברים שאם אני אוכל אותם אני יקיא..
אז מה לעשות עם התוכנית אימונים?
ולילה טוב אחשלי

אז להוריד את הזיתים ולהוסיף משהו כמו מה?
משהו שלא לוקח שמונה שעות להכין....
ומה זה נייטרלי?
ואני שמתי דברים שאני לא יקיא מהם כי יש מלא דברים שאם אני אוכל אותם אני יקיא..
אני לא אומר שאתה חייב להוריד את הזיתים, אני פשוט חושב שאני הייתי מקיא עם 300 גרם זיתים
נייטרלי הכוונה ללאכול כמות קלוריות ששווה ל-RMR שלך
והייתי מוריד קצת זיתים ולחם ושטויות כאלה, כדי שיהיה יותר מקום לבשר או מוצרי חלב, כדי לקבל חלבון איכותי (כזה שהגוף שלנו צריך יותר)

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר שאתה חייב להוריד את הזיתים, אני פשוט חושב שאני הייתי מקיא עם 300 גרם זיתים
נייטרלי הכוונה ללאכול כמות קלוריות ששווה ל-RMR שלך
והייתי מוריד קצת זיתים ולחם ושטויות כאלה, כדי שיהיה יותר מקום לבשר או מוצרי חלב, כדי לקבל חלבון איכותי (כזה שהגוף שלנו צריך יותר)
מה עם זה?
ומה עם התוכנית אימונים?

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    KB 42.5 · צפיות: 88
מה עם זה?
ומה עם התוכנית אימונים?
נראה ממש אחלה התפריט!
לגבי תוכנית, תלך על אחת מהשתיים הראשונות:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אם אין לך איך ללמוד סקוואט כמו שצריך אז עדיף שתלך על השניה, אבל עדיף ללמוד סקוואט
תעשה תוכנית במשך חודשיים-שלושה, על הדרך תלמד קצת על התחום, תסתכל פה קצת בפורום כדי להשכיל, ואם תצטרך עזרה בהמשך אתה תמיד מוזמן לשאול!

• פותח/ת השרשור
נראה ממש אחלה התפריט!
לגבי תוכנית, תלך על אחת מהשתיים הראשונות:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אם אין לך איך ללמוד סקוואט כמו שצריך אז עדיף שתלך על השניה, אבל עדיף ללמוד סקוואט
תעשה תוכנית במשך חודשיים-שלושה, על הדרך תלמד קצת על התחום, תסתכל פה קצת בפורום כדי להשכיל, ואם תצטרך עזרה בהמשך אתה תמיד מוזמן לשאול!
על איזה אחד כדי ללכת?
ובאמת תודה על הכל שאתה עוזר למרות שאני חופר:)

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-03-24-00-20-41.png
    Screenshot_2017-03-24-00-20-41.png
    KB 49.5 · צפיות: 68
  • Screenshot_2017-03-24-00-19-57.png
    Screenshot_2017-03-24-00-19-57.png
    KB 48.6 · צפיות: 70
לך חודש-חודשיים ראשונים על ההוא עם הלג פרס, ועל הדרך תלמד לעשות סקוואט, אחרי זה תעבור לשניה
ואין שום בעיה 😃

על איזה אחד כדי ללכת?
ובאמת תודה על הכל שאתה עוזר למרות שאני חופר:)
אל תדאג, תחפור עכשיו כדי שלא תצטרך לחפור אחר כך 😃
בכ"מ, ממליץ לך להקשיב להם ולהישאר על נטרלי ולא לעשות כרגע תוכנית תובענית כמו SS.
לגבי תוכנית ממליץ ללכת על הימנית ואולי להוריד תתרגילי עזר ולהתמקד יותר בתרגילים המורכבים, אבל חכה לתגובות נוספות

Back
למעלה תחתית