הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
אני באמת לא מבין מה אתם רוצים

רוצים להטריל ולהציק למשתמשים חדשים כדי שמה? שתצחקו והם ילכו? ואז מה...?

אתם חושבים שהפורום כבר לא מה שהיה, נכון.. כי האנשים שהיו משקיעים פה הפכו להיות אנשים שמסוכן להגיד לידם מילה כי ישר זה יהיה פיצוץ של הטרלות ושטויות..

יש לפורום הזה יכולת לשנות לאנשים אורח חיים מקצה לקצה ונראה לי שיש פה לא מעט אנשים כאלה (אולי בגלל זה גם כל כך אכפת להם ממנו) והמון מהאנשים האלה הם משתמשים חדשים שבאו שאלו שאלה מפגרת וענו להם ברצינות. גם לי זה היה ככה.. אם אני לא טועה זה גם היה coldfire שענה לי ומייק מיד אחריו..סתם כי אכפת להם, והיום בזכות התשובות האלה אני בן אדם אחר לגמרי.

אז אם לוותיקים לא אכפת, אז מה אתם מתלוננים אני באמת לא מבין. אף אחד לא אמר לכם תהיו כבוים מתים, ביקשו שאם אתם עונים תענו בכבוד לבן אדם ותתנו תשובה שהוא יוכל לעשות איתה משהו..
להגיד למישהו שהוא עושה טכניקה חרא זה מעולה. חשוב להגיד את זה לאנשים, אבל מזה כלום לא יצא.. מלהגיד שיש טכניקה חרא, להסביר למה ואיך לתקן אפשר להתקדם (או לא אם הוא לא רוצה, זכותו של בן אדם להוציא לעצמו חוליה מהעין עם מזלג אם בא לו)

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים

רוצים להטריל ולהציק למשתמשים חדשים כדי שמה? שתצחקו והם ילכו? ואז מה...?

אתם חושבים שהפורום כבר לא מה שהיה, נכון.. כי האנשים שהיו משקיעים פה הפכו להיות אנשים שמסוכן להגיד לידם מילה כי ישר זה יהיה פיצוץ של הטרלות ושטויות..

יש לפורום הזה יכולת לשנות לאנשים אורח חיים מקצה לקצה ונראה לי שיש פה לא מעט אנשים כאלה (אולי בגלל זה גם כל כך אכפת להם ממנו) והמון מהאנשים האלה הם משתמשים חדשים שבאו שאלו שאלה מפגרת וענו להם ברצינות. גם לי זה היה ככה.. אם אני לא טועה זה גם היה coldfire שענה לי ומייק מיד אחריו..סתם כי אכפת להם, והיום בזכות התשובות האלה אני בן אדם אחר לגמרי.

אז אם לוותיקים לא אכפת, אז מה אתם מתלוננים אני באמת לא מבין. אף אחד לא אמר לכם תהיו כבוים מתים, ביקשו שאם אתם עונים תענו בכבוד לבן אדם ותתנו תשובה שהוא יוכל לעשות איתה משהו..
להגיד למישהו שהוא עושה טכניקה חרא זה מעולה. חשוב להגיד את זה לאנשים, אבל מזה כלום לא יצא.. מלהגיד שיש טכניקה חרא, להסביר למה ואיך לתקן אפשר להתקדם (או לא אם הוא לא רוצה, זכותו של בן אדם להוציא לעצמו חוליה מהעין עם מזלג אם בא לו)
תוהה איזה מייק זה היה לאור מה שנכתב בעמוד הקודם 😃

תוהה איזה מייק זה היה לאור מה שנכתב בעמוד הקודם 😃
חחח גם ממך יצא לי לקבל המון עזרה בעבר
אבל התכוונתי משה, האמת זה פעם ראשונה (ואחרונה) שאני קורא לו ככה... יש הרגלים שפשוט קשה לשנות!

להגיד למישהו שהוא עושה טכניקה חרא זה מעולה. חשוב להגיד את זה לאנשים, אבל מזה כלום לא יצא.. מלהגיד שיש טכניקה חרא, להסביר למה ואיך לתקן אפשר להתקדם
צריך להבדיל בין 2 סוגי מתאמנים.
אחד שמגיעה לפה מעלה סרטון ראשון של דדליפט בכפפות נעלי ספורט מסתכל במראה גב עגול ו 10 קילו על המוט ועושה 20 חזרות.

לאחד שכבר מגיעה אחרי שהוא ראה קצת סרטונים של דדליפט קרא קצת מאמרים פה. ורק אז מעלה סרטון.

לבן אדם השני אף פעם לא ראיתי שנתנו הערות לא טובות ולא בונות. אולי תמיד הדיון היה גולש בסוף לריפטו נגד העולם. אבל בכללי היו תמיד המון נקודות טובות נגיד אולי נותנים דגש לגבי כיווץ. מוט לא במרכז גוף. אולי שיחרור אוויר. תחת יותר מידי למעלה. בקיצור טיפים/דגשים.

למתאמן הראשון פרט ללהגיד שזה חרא ולשלוח לראות סרטונים לא חושב שצריך להשקיעה מעבר לזה בבן אדם שלא רוצה להשקיעה טיפה לבד.

לדעתי בן אדם שמבקש עזרה צריך לבוא לפחות אם קצת בסיס. ולא שיאכילו אותו בכפית.

אחד שמגיעה לפה מעלה סרטון ראשון של דדליפט בכפפות נעלי ספורט מסתכל במראה גב עגול ו 10 קילו על המוט ועושה 20 חזרות.

לאחד שכבר מגיעה אחרי שהוא ראה קצת סרטונים של דדליפט קרא קצת מאמרים פה. ורק אז מעלה סרטון.

לבן אדם השני אף פעם לא ראיתי שנתנו הערות לא טובות ולא בונות. אולי תמיד הדיון היה גולש בסוף לריפטו נגד העולם. אבל בכללי היו תמיד המון נקודות טובות נגיד אולי נותנים דגש לגבי כיווץ. מוט לא במרכז גוף. אולי שיחרור אוויר. תחת יותר מידי למעלה. בקיצור טיפים/דגשים.

למתאמן הראשון פרט ללהגיד שזה חרא ולשלוח לראות סרטונים לא חושב שצריך להשקיעה מעבר לזה בבן אדם שלא רוצה להשקיעה טיפה לבד.

סבבה, אז תגיד לו שזה חרא ושלח לו סרטונים וקישורים למדריכים ושילמד.
אבל זה לא מה שקורה.

ודא אם תצליח להתאפק ולא להשתמש במילה חרא. אולי אפילו תצליח לעזור לו באמת

אתה צודק וטועה
נכון שיהיה הרבה יותר פרקטי לתת דגשים למישהו שבכיוון הנכון, אבל צריך עזרה, אבל גם מי שאין לו שמץ של מושג מה עושים צריך עזרה, פשוט בצורה שונה
כן, הוא יצטרך שיגידו לו שאין לו מושג מה הוא עושה ולא לגעת במוט עד שילמד איך עובדים, אבל צריך גם לתת לו כיוון איך עובדים

הוא יצטרך שיגידו לו שאין לו מושג מה הוא עושה ולא לגעת במוט עד שילמד איך עובדים, אבל צריך גם לתת לו כיוון איך עובדים
פה נכנס ה "יש לך חרא של טכניקה/תוכנית/תפריט ולך תקרא בנעוצים/פורטל מאמרים" שהם אפילו בעברית בזכות משה וכל שאר האנשים שתרמו.

לא צריכים פה כפפות משי. אף אחד לא מעליב פה אף אחד אישית.

ולמה אני צריך לקרוא 10 עמודים של בילבולי מוח כדי להגיע לעיקר?

בדיון אין עיקר, שכול אדם יבוא ויקרא ויעשה את השיקולים שלו כי אין פה צודק וטועה, שאחרת לא היה דיון מלכתחילה.
כול דיון לדעתי שתופס מסה קריטית של משתמשים הכותבים בו, כנראה יתגלגל לנושאים אחרים.
(ולעיתים, אני מוצא את הנושא המשני שאליו סטה הדיון להרבה יותר מעניין מהשאלה ה"עיקרית", ואני בטוח שרבים יסכימו איתי)
אני מניח שבאותו המצב מדובר גם בפורומים מקצועיים אחרים.

לבס זה פורום מיוחד, בתור אדם טרי שהגיע לפה לפני שנתיים וקצת, קשה לתפוס בהתחלה את מהות הפורום, אבל לאט לאט תופסים את העניין. אוהבים? אז נשארים. לא אוהבים? יש הרבה פורומים בחוץ.

כול מה שאני אומר זה שבאופן כללי, אין לי ספק שהתוכניות שלך לפורום יהיו טובות וירחיבו אותו, וגם מעט הגברת אכיפה ומניעת טרולינג לא יזיקו.
אבל לנעול דיון על בסיס העובדה שאולי יתפתח למשהו רציני? באמת?
תן לאנשים לשחרר קצת כעסים, תעביר את הדיון לאוף טופיק ותפדאל. אחרי X עמודים תנעל את הנושא. מי שירצה לקרוא ולהחכים לאחר מכן, יוכל לעשות זאת ברוגע.

בדיון אין עיקר, שכול אדם יבוא ויקרא ויעשה את השיקולים שלו כי אין פה צודק וטועה, שאחרת לא היה דיון מלכתחילה.
כול דיון לדעתי שתופס מסה קריטית של משתמשים הכותבים בו, כנראה יתגלגל לנושאים אחרים.
(ולעיתים, אני מוצא את הנושא המשני שאליו סטה הדיון להרבה יותר מעניין מהשאלה ה"עיקרית", ואני בטוח שרבים יסכימו איתי)
אני מניח שבאותו המצב מדובר גם בפורומים מקצועיים אחרים.

לבס זה פורום מיוחד, בתור אדם טרי שהגיע לפה לפני שנתיים וקצת, קשה לתפוס בהתחלה את מהות הפורום, אבל לאט לאט תופסים את העניין. אוהבים? אז נשארים. לא אוהבים? יש הרבה פורומים בחוץ.

כול מה שאני אומר זה שבאופן כללי, אין לי ספק שהתוכניות שלך לפורום יהיו טובות וירחיבו אותו, וגם מעט הגברת אכיפה ומניעת טרולינג לא יזיקו.
אבל לנעול דיון על בסיס העובדה שאולי יתפתח למשהו רציני? באמת?
תן לאנשים לשחרר קצת כעסים, תעביר את הדיון לאוף טופיק ותפדאל. אחרי X עמודים תנעל את הנושא. מי שירצה לקרוא ולהחכים לאחר מכן, יוכל לעשות זאת ברוגע.
אני לא יודע למה ציטטת אותי כשמייק הגיב לך.
אבל אומר זאת פעם אחת אחרונה, החוקים של הפורום היו מאז ומעולם ומעולם לא נאכפו.

אנחנו לא במטרה לנעול שרשורים ולחלק באנים, תאמין לי. להיות גננת אף אחד לא רוצה. גם אף אחד לא נעל שרשור בגלל קצת סרקזם או חוש הומור, אבל יש גבול.

שורה תחתונה, כמות האנשים שנעזרים בפורום ומבקשים עזרה גדולה פי כמה מכמה משתמשים שלא בא להם בטוב שלפורום יש חוקים.
כל מי שכאן, נמצא רק בגלל הרצון לעזור לאנשים וכמו שיוגב אמר - לשנות אורח חיים שלמים.

מי שמוכן לעזור, לבריאות.
מי שלא, שיישאר באוף טופיק או שיפתח פורום משלו.

בקיצור חברים, כל עוד לא תפתחו נושאים של "איך התכנית ab שלי" בפורום אימונים אף אחד לא יפגע.
אנשים יכולים ואף מוזמנים לצחוק ולהתבדח אבל לא על חשבון מתחילים שנפגעים ובורחים.
אני נרשמתי לפורום הזה ב2013 והעליתי נושא לגבי תקיעה הדדליפט 130 קילו. התשובות שקיבלתי השאירו אותי במחשבות לא טובות על הפורום והוטרלתי ברמה שלא האמנתי.
הפעם הבאה שנכנסתי הייתה לאחר שנתיים וקצת...
אז קצת התחשבות חבר'ה.

אני לא יודע למה ציטטת אותי כשמייק הגיב לך.
אבל אומר זאת פעם אחת אחרונה, החוקים של הפורום היו מאז ומעולם ומעולם לא נאכפו.

אנחנו לא במטרה לנעול שרשורים ולחלק באנים, תאמין לי. להיות גננת אף אחד לא רוצה. גם אף אחד לא נעל שרשור בגלל קצת סרקזם או חוש הומור, אבל יש גבול.

שורה תחתונה, כמות האנשים שנעזרים בפורום ומבקשים עזרה גדולה פי כמה מכמה משתמשים שלא בא להם בטוב שלפורום יש חוקים.
כל מי שכאן, נמצא רק בגלל הרצון לעזור לאנשים וכמו שיוגב אמר - לשנות אורח חיים שלמים.

מי שמוכן לעזור, לבריאות.
מי שלא, שיישאר באוף טופיק או שיפתח פורום משלו.

צודק, התחרבשו הציטוטים.

בכ"מ, סרקזם וטרולינג תמיד יהיה, כול דיון שנסחף או מתחיל להיסחף - אפשר להעביר לאוף טופיק ולהשאיר שם. במילא ירגע תוך כמה ימים.
ולמשתמשים החדשים, כדי לא להבהיל אותם עם הסחבקיות והברבריות של הפורום, אפשר להגביל את האוף טופיק לנניח 10-20 הודעות.
אין מה לעשות, אנשים מחפשים את האקשן, עדיף שימצאו אותו פה מאשר בפורום אימונים או מתחילים.

להשאיר את הפורום בנאלי ומשעמם ללא דיונים כאלו, הופך אותו למלאכותי מדי לדעתי, וידמה יותר מדי לפורום כספ טיפוסי.

ד"א, יש לי תחושה שגם הדיון הזה ינעל עוד מעט.

המשתמשים הותיקים לא מתלוננים על זה שחוקים נאכפים ואף אחד לא מצפה שהפורום יחזור לתקופה שנפתח פה פורום מיוחד לטרולינג (למרות שזה היה די מצחיק).

העניין הוא שמה שמבדיל את הרמה הגבוהה של הפורום לבית זונות שהולך בקבוצה בפייסבוק הוא הליבה של האנשים עם הידע המקצועי שנמצאים פה שנים (וכמובן המנהלים, אבל הם נמצאים גם שם).

אני חושב שאת רוב האנשים שנמצאים פה (ובאמת מתעניינים ומתאמנים) 3+ שנים לא מאתגר דיון על "דדליפט 4 פלטות סוף סוף!!!!!!!!" או "סוף חיטוב - כמה אחוז שומן?????????".
מה שמשאיר אותנו בתור כותבים בפורום, ולא סתם כאלה שנכנסים מדי פעם להתעדכן במחקרים בתחום בלי לפתוח אפילו משתמש, הוא ההווי שהתעצב בפורום לאורך השנים, וגם אם הוא קצת טרולי לפעמים.
יד קלה על ההדק תבריח מפה את אותה הליבה שמוזכרת למעלה.

אני לא מאמין שלא אתה, מייק (משה) ולא מהלך לבן באמת חושבים ש"אם לא טוב להם, שיזדיינו מפה" (ומקווה שאני צודק).
הליבה עליה דברתי היא מה שמייחד את הפורום הזה מכל הקרקס מסביב, תעשו לכם ולנו טובה ועל תבריחו אותה כי אז תהפכו לעוד IB/FXP וכו'.

אני לא אומר לא לאכוף חוקים ואני לא חושב שאדם ששואל אם הטכניקה שלו בדדליפט טובה צריך לרוץ להביא ציוד קרב לפני שגדוד טרולים תוקף אותו.
זו הפעם השלישית שאני מגיב על דיון כזה למרות שלא נראה לי שהגישה החדשה תשתנה, וזה חבל לי בתור אדם שקיבל כל כך הרבה מהפורום, ושלח לפה ולקילוגרם כמה מאות (ואולי יותר) של אנשים.
שני הצדדים יודעים מה הוא הגבול המדובר בין שכונה ל..לבס, חבל לשבור את הכלים כי כמו שאשקרה אמר, הגיעו מפקדים חדשים ליחידה...

מה שמשאיר אותנו בתור כותבים בפורום, ולא סתם כאלה שנכנסים מדי פעם להתעדכן במחקרים בתחום בלי לפתוח אפילו משתמש, הוא ההווי שהתעצב בפורום לאורך השנים, וגם אם הוא קצת טרולי לפעמים.
זאת בדיוק הבעיה. אני בניתי מערכת שתכריח אנשים להרשם ולנסות לכתוב פה. אבל הטרוליזם המוגזם הזה לאחרונה רק מבריח אותם ולכן הגרעין שנשאר פה זה הגרעין היחיד שיתפתח בפורום הזה לעולם ועד. אני רוצה עוד כמה גרעינים - למה צריך להסתפק באחד? חבר'ה חדשים ומוכשרים מגיעים כל הזמן, אבל רובם לא נשארים בגלל שהם לא מבינים את ה"קליקה" הזו שנוצרה כאן ולא טורחים בכלל להבין אותה מלכתחילה כי זה ביזבוז זמן

זאת בדיוק הבעיה. אני בניתי מערכת שתכריח אנשים להרשם ולנסות לכתוב פה. אבל הטרוליזם המוגזם הזה לאחרונה רק מבריח אותם ולכן הגרעין שנשאר פה זה הגרעין היחיד שיתפתח בפורום הזה לעולם ועד. אני רוצה עוד כמה גרעינים - למה צריך להסתפק באחד? חבר'ה חדשים ומוכשרים מגיעים כל הזמן, אבל רובם לא נשארים בגלל שהם לא מבינים את ה"קליקה" הזו שנוצרה כאן ולא טורחים בכלל להבין אותה מלכתחילה כי זה ביזבוז זמן
איזה טרוליזם מוגזם לאחרונה? פחות או יותר כל הטרולים כבר לא פה.

אני הולך לחפור, ראו הוזהרתם.
בכנות מקסימלית:
אצהיר מראש שאני לא כאן כבר דיי הרבה זמן, לא עקבתי כל כך, מדי פעם דיון פה ושם באופן פסיבי למדי. אבל לא כ-ז-ה מפתיע המצב המתואר שהפורום הולך ונחלש עוד ועוד.
כשהגעתי לכאן לא לקח לי הרבה זמן להבין שיש כאן משהו שאין בשאר המקומות. היה נראה שכאן, יודעים את מה שבמקומות אחרים לא יודעים. בהתחלה חשבתי שכל משתמש עם כמה כוכבים, שלא לומר מנהל (!!) הוא מבין גדול. ככל שהשכלתי בעצמי כמובן שהבנתי שזה לא נכון, אבל בשלב הזה כבר הייתי בתוך התחום. כלומר - עלי, זה עבד ללא צל של ספק.
אבל שורש העניין שונה. לגישות הנכונות, לדברים הנכונים, לצורת המחשבה הנכונה - אנשים נחשפים. כל הזמן. פשוט לרוב המוחץ של האנשים זה עובר ליד הראש והם לא מעריכים את מה שהם נחשפו אליו הרגע. לא בקטע של לפתוח דיון על ריפטו עכשיו - אבל כמה אנשים כאן נחשפו אליו? כמה מתוכם באמת הבינו והכילו את המתודה שלו? כמה מתוכם באמת שמו לב לפריצת הדרך חסרת התקדים שהוא עשה, וממשיך לעשות as we speak? כמה מתוכם קוראים חלק כלשהו מהתוכן החדש שמתווסף בקצב מטורף לחלוטין באתר של SS, שאנשי האקדמיה של SS כותבים לרוב - והוא by far התוכן הכי טוב בתחום נכון לרגע פרסומו? אני אפילו לא רוצה לומר בודדים, כי בתור מישהו שמכיר כאן את הנפשות הפועלות, רק אחד כזה עולה לי לראש. אבל, זה שרק אחד מסוגל להבין ולהכיל משהו כל כך גדול ומשמעותי לא אומר שכלום לא יקרה. במידה והוא מעביר את זה הלאה - יכולה להווצר קהילה (וזה מה שבפועל קרה) של אנשים שעושים % מסויים מאותו קונספט.
ככל שהשנים עברו, המדיה החופשית צמחה וצמחה והיום ממש לא חסרים "עוד מקומות" כדי לדבר בהם על ספורט. פה היה משהו ייחודי. עכשיו אין אותו. ולא משנות הסיבות. אז כרגע הפורום הזה לא מקיים נישה משל עצמו, אלא הוא "עוד מקום" שמתחרה בעמוד הפייסבוק של בודיבילדינג או קבוצת הפייסבוק של NAC או אני לא יודע מה.
בני אדם מתחילים לקנא כשיש להם תחליף. אז כשמדובר בבת זוג יש כאלה שמנסים (ואפילו מצליחים) להשאר עם בת הזוג שלהם על ידי גישה של לא לחשוף אותה לגברים אחרים עם מרדפי קנאה וזה יכול לעבוד לתקופה מסויימת. אבל כשאנשים יודעים מה הם שווים, אין אצלם את התופעה הזו. הם לא מקנאים, כי הם יודעים למה בת הזוג שלהם איתם, מה יש להם להציע שאין לאף אחד אחר. וזה מה שהיה כאן. מי שהיה מקבל באן היה באמת מקבל באן ממשהו שיש רק במקום אחד. והוא היה מתבאס על זה באמת. והיה מנסה לרמות ולהכנס שוב בכל מיני דרכים. אבל היום לצפות שאנשים ישארו זה כמו לצפות שבת הזוג שלך תהיה איתך סתם כי במקרה היא לא פגשה אף אחד אחר בחיים. יעבוד לתקופה מסויימת כנראה, אבל לא לנצח.

ואם להיות ספציפי, הרמה המקצועית - ולא המקצועית המיינסטרימית, הרמה המקצועית הcontroversial אפילו לא ירדה, אלא נעלמה, הכל קונבנציונלי as fuck ולכן התחרות היא מול השוק הקונבנציונלי - ומה לעשות - לאחרים יש דוגמנים יותר יפים, שמות יותר נוצצים, תארים יותר יוקרתיים, פלטפורמות יותר מעודדות וכו' וכו'.
כשרק הגעתי לכאן, ראיתי מחנות, הייתה תשוקה, כל מחנה נלחם על האמת שלו, זה הצית בי את החיפוש אחר האמת. החיפוש אחר האמת כולל בתוכו - כמה מפתיע - אמת. האמת לא תמיד נעימה. שינויים קיצוניים מגיעים על ידי אי נוחות. רוב האנשים ימנעו מזה, וכיום הדבר הקדוש ביותר הוא לא לגרום לאף אחד להרגיש לא בנוח, זה יותר חשוב לאנשים מהאמת. השאלה היא האם אלה האנשים שההנהלה מעוניינת לברור?
גם עלי ירדו פה ושם (וגם שם ושם ושם וגם כאן ועוד פעם פה ומידי פעם גם שם), וגם אני הרגשתי לא בנוח, וכן גם אני התבאסתי לקרוא תגובות מסויימות כאן. אבל ככה זה עובד - חיזוקים בלבד לא מביאים שינוי, ומי שיבחר ללכת בגלל אי נוחות - לא התאים לגישת הפורום שהייתה אז - ועל פי זה שמשה אומר שכל יום היו 25 אימיילים קל להבין שזה כולל את רוב האנשים. לא אומר מה יותר טוב, אבל אלה ההבדלים. בלי אי נוחות הקהל יותר גדול, אבל גם התחרות עליו יותר גדולה, פעם זו הייתה נישה - לטוב ולרע.

ונכון, לא כולם באמת מחפשים לדעת, הרבה אנשים רוצים לקבל תוכנית AB שתגרום להם לחשוב שהם מתאמנים והכל טוב.

אבל האם בשביל זה באנו?

שאלות פתוחות כמובן, לא מתיימר לקחת שום צד, אבל מנקודת המבט שלי - בדיוק ככה הדברים נראים.

וכמו שציינתי, אין לי מושג מה המצב של הפורום מבחינת רשומים / פעילים וכו', אבל ההבדל בהוואי בהחלט קיים אפילו אצל מישהו שיודע מה היה פעם וכיום נכנס ל2-3 נושאים בשבוע בלבד. שתי הגישות יכולות להצליח, כל אחת דורשת מקצועיות בתחומים אחרים - אחת מקצועיות בנישה (כלומר בהגדרה - לא בקונבנציונליות), והשנייה בעיקר בפן השיווקי וכל המסביב שכולל כמובן להגיד לאנשים את מה שהם רוצים לשמוע.

באהבה,
כי אני באמת אוהב את המקום הזה.
Cheeeeeeeeeeeeers

לא מאמין שגם זה הגיע לריפטו. לא אכנס לזה כי מיותר.

אני משתמש ותיק, שהכיר מהפורום חברים מאד טובים לכל החיים. אין שום בעיה עם הטרלות וצחוקים, הבעיה שזה מגיע על חשבון המשתמשים המתחילים.

אין בעיה עם ביקורת שלילית, מי שיקרא את התגובות שלי, אני ממש לא מרחם אם זה מוצדק. הבעיה עם השתלחויות, "דדליפט חרא" וכו'. אין שום שמץ של ביקורת בונה.

הבעיה עם חלק מהמשתמשים הותיקים שעליהם נפתח הדיון, זה שהם מבריחים גם משתמשים ותיקים שרוצים לתרום ולשתף ידע מקצועי - אבל הם נתקלים בהטרלות או בחוסר הכלה של דעות נוספות ממשתמשים ותיקים אחרים.

רוב המשתמשים הותיקים ה"בעייתיים" לרוב גם לא משתפים כאן שום דבר חדש, לא באמת עוזרים ולא נותנים אפילו ערך הומוריסטי לפורום.

אני מאד מרוצה מהמגמה שנכנסת כאן, המנהלים עושים רושם של אנשים חיוביים ואשמח לראות את הפורום משתנה.

ריפטו הוא גדול הברו-סיינס בדורנו. הסגידה העצובה לו היא פקטור חשוב במה שגרם להרס הפורום.

ריפטו הוא גדול הברו-סיינס בדורנו. הסגידה העצובה לו היא פקטור חשוב במה שגרם להרס הפורום.
לפי מה שאחרים כותבים זה מה שהחיה את הפורום, המחנות האלה חח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית