- פותח/ת השרשור
בעבודה הקודמת הייתי מפתח full stack, כמעט 3 שניםבאיזה תחום אתה בהייטקס ?
בעבודה הנוכחית אני מפתח front end קרוב לשנה, וזה תפקיד מאוד נישתי של front end שדיי דוחף למקרים הכי קיצוניים שיש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעבודה הקודמת הייתי מפתח full stack, כמעט 3 שניםבאיזה תחום אתה בהייטקס ?
וואלה אני צריך לעדכן יותר מסודר כי אני מתחיל לשכוח את ההתקדמות של הפרס והבנץ' וזה מעיק ומביך
מהיום (אמור להיות, מאמין שלא יהיו פדיחות בביצועים)
סקוואט 5*5*122.5
דדליפט רומני 8*3*80
פרס 5*5*55 אולי הייתי אמור לעשות 57.5 אבל וואלה לא זוכר ולא בטוח
בעזרת השם אצא לעשות מתח ומקבילים בגינה ואעדכן
מאתמול בערב
סקוואט 5*5*125
דדליפט רומני 8*3*80
בנץ' 5*5*89
יד קדמית 15*2 עם מוט ריק
אז עשיתי מנוי לכמה חודשים לאיירון קור
בראש ובראשונה כדי לעבוד על הדדליפט, אבל גם כדי שיהיה לי איפה להתאמן כשאני במרכז ושאולי זה יגרום לי להתאמן יותר
מהיום
דדליפט 120 ל 10 5 5 5
מכרעים 8*2*32 (קטלבלס של 16)
מתח 5*2
מקבילים 12*2
קרלז 12*2*10 פאמפפפפפ
ואלה הדדליפט שבר אותי
עוד חודש 160 ל10 בעזרת השם בלי נדר, תאחלו בהצלחה וזה
סיבה ספציפית לעשות דדליפט לעשיריות ?AQUANGEL עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של מדריך מתוסכל לשעבר והייטקיסט בהווה״:
עדכון לוג: 06/01/22
קרא את שאר עדכון הלוג...
אירוביסיבה ספציפית לעשות דדליפט לעשיריות ?
פרס 57.5 ל 5 5 3 וזמן לדילואד
מתח 12 12 4 מה הלוז היום
אולי יהיו השלמות בבית
סקוואט 5*5*127.5 היה קשה
בנץ 5*3*82.5 הכתף מציקה
באיזה סטאק עובד חברינו?בעבודה הקודמת הייתי מפתח full stack, כמעט 3 שנים
בעבודה הנוכחית אני מפתח front end קרוב לשנה, וזה תפקיד מאוד נישתי של front end שדיי דוחף למקרים הכי קיצוניים שיש
בעבודה הקודמת זה היהבאיזה סטאק עובד חברינו?
אה ואחלה אימונים
כיף לך לעבוד רק פרונטאנד? בחיים לא הצלחתי להבין איך אנשים נהנים מזה.בעבודה הקודמת זה היה
בשרת
Ruby on rails
Mysql
Elastic search
בלקוח
JavaScript
בעבודה הנוכחית אני רק בצד לקוח ועובד עם
JavaScript
Typescript
React
וואלה כן, אני מאוד אוהב JavaScript, היא שפה גמישה מאוד ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם פרונטאנד וגישה של עבודה עם איוונטיםכיף לך לעבוד רק פרונטאנד? בחיים לא הצלחתי להבין איך אנשים נהנים מזה.
אגב, סתם לקונטקסט אני DevOps אז אנחנו בערך הפכים לגמרי
וואלה נשמע טוב. האמת שאצלנו יש גם כמה צוותים שעפים רצח על TypeScript וכותבים בזה שיט גם לצד שרת, הם ממש אוהבים את הרעיון שכותבים גם צד שרת וגם צד לקוח באותה שפה. אני אישית פחות התחברתי, יותר אוהב שפות כמו Go יותר יעילים וכו׳, אבל אני מניח שכל דבר והשימושים שלו 😃וואלה כן, אני מאוד אוהב JavaScript, היא שפה גמישה מאוד ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם פרונטאנד וגישה של עבודה עם איוונטים
קצת פחות אהבתי את כל ההתעסקות עם מידע בשרת ותקשורת בין שרתים ומסדי נתונים, אני סבבה עם זה, אבל לא מטורף על זה
אני באופן כללי לא עף על typescript, זה מיותר וסתם מסרס את JavaScriptוואלה נשמע טוב. האמת שאצלנו יש גם כמה צוותים שעפים רצח על TypeScript וכותבים בזה שיט גם לצד שרת, הם ממש אוהבים את הרעיון שכותבים גם צד שרת וגם צד לקוח באותה שפה. אני אישית פחות התחברתי, יותר אוהב שפות כמו Go יותר יעילים וכו׳, אבל אני מניח שכל דבר והשימושים שלו 😃
בדיוק, פשוט מה שהם עושים למזלם זה בסופו של יום בקשות למקומות אחרים שעושים את התהליכים שלהם ביעילות, ובעצמם לא מבצעים הרבה עבודה גם בצד שרת מעבר למה שנדרש משפת סקריפטים.אני באופן כללי לא עף על typescript, זה מיותר וסתם מסרס את JavaScript
ובכלל לא רואה שום תועלת לעבוד עם זה בצד שרת, מילא לעבוד בצד שרת עם שפת סקריפטים בשביל הגמישות, אבל למה לעבוד על סופר סט של שפת סקריפט שהופך אותה לשפה שהוא strongly typed ומסרס אותה אבל יש לו ביצועים של שפת סקריפטים
עדיף כבר לעבוד עם שפה שהיא strongly typed ויש לה ביצועים יותר טובים כמו גו, ג'אווה, סי שארפ וכו'
היתרון העיקרי שאני רואה בזה הוא שאתה יכול לפתח באותה שפה בצד שרת וצד לקוח
אבל זה בעיני מה זה זניח, מי ישמע כמה קשה לעבוד עם כמה שפות תכנות
כן... אז בכלל הייתי מעדיף לעשות את זה עם JavaScript, ruby או פייתוןבדיוק, פשוט מה שהם עושים למזלם זה בסופו של יום בקשות למקומות אחרים שעושים את התהליכים שלהם ביעילות, ובעצמם לא מבצעים הרבה עבודה גם בצד שרת מעבר למה שנדרש משפת סקריפטים.
אבל הם גם כותבים יחד את הצד לקוח בזה 😃כן... אז בכלל הייתי מעדיף לעשות את זה עם JavaScript, ruby או פייתון
רק לא typescript 🤢
לרובי באמת אין פופולריות בארץ, בחול היא יותר פופולרית אבל גם שם היא בדעיכהאבל הם גם כותבים יחד את הצד לקוח בזה 😃
אגב ruby? חחח לא יצא לי להיתקל, כמעט כמו קובול כבר
האימון בחמישי פוספס, לצערי היו לי יותר מידי בעיות שמנעו ממני להתאמן, גם הייתי ברביעי בלחץ מעבודה שעשה לי רע וגם בחמישי בבוקר היה לי ריב עם בן הזוג של אמא שלי שהוביל לזה שבחמישי בלילה הלכתי לישון אצל חברים ושאני כנראה לא אחזור לישון אצל אמא שלי כל עוד הבן זוג החרא שלה שם כי באמת נמאס לי לסבול אותו.
אבל וואלה בשישי אחרי שישנתי אצל החברים בתנאים של בית מלון (מיטה מסודרת עם 4 כריות ב2 גדלים שונים ו2 סוגי שמיכות, וחביתה מ4 ביצים וסלט לארוחת בוקר, וואלה רמה גבוהה, איזה כיף שיש כאלו חברים), קמתי כמו חדש בלי כאב ראש, בלי לחץ.
היום -
החלטתי שהגיע הזמן לדילואד, כתף שמאל שלי מציקה יותר מהרגיל, תוהה אם זה קשור לבנץ'.
סקוואט 5*5*115
דדליפט רומני 8*3*80
פרס 5*5*45
קרלז 15*2 רק המוט
סקוואט 5*5*117.5
פרס 5*5*47.5
קרלז 15*2*מוט ריק