נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
האגדה מספרת שהוא רצה ללעוס מסטיק או לשבור את השיא בן ה-26 שנים של אד קואן בגיל 26 שנים.
ונגמר לו המסטיק 🕴
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין, אבל הוא כן משתמש בחגורה אז מה ההיגיון?יוריקן בלטלס
זה שהוא עושה דדליפט וטווח התנועה שלו זהה לטווח תנועה של ראק פולס זה לא מנופים טובים. הבנתיולגמישות והטכניקה המושלמת של בלקין אין משמעות כי זה "מנופים מגוחכים" (לא הייתי מגדיר את המנופים שלו אפילו כיוצאי דופן, טובים+).
ואת אדוארדו כהן כן הבנת?לא מבין, אבל הוא כן משתמש בחגורה אז מה ההיגיון?
Instagram post by Yury Belkin • Feb 17, 2017 at 4:12pm UTCזה שהוא עושה דדליפט וטווח התנועה שלו זהה לטווח תנועה של ראק פולס זה לא מנופים טובים. הבנתי
@TheTzadik שכבר עולה הנושא של פרמקולוגיה והאיגודים, משהו שלא מובן לי...
איך זה שלמתחרים תחת אותה "קטגוריית משקל" יש בכלל סיכוי למתחרה הטבעי על פני המתחרה הלא טבעי, בשעה שהמספרים שכתבת יכולים להגיע להפרש של 100Kg לסקוואט.
הרי זה ממש כבר אבוד מראש. אם כן, מה ההגיון להתחרות, כאשר אין הפרדה בקטגוריות זולת משקל גוף (אין קטגורייה של מתאמן טבעי וכו).
הפוסטים האלה כבר כל כך מיצו את עצמם שכבר באמת נראה שדברים נכתבים פה משעמום.
אליהו עם כל הכבוד אני חושב שכל עוד לא היית על חומר תקופה ממושכת אין לך מושג כל מה אתה מדבר.
אתה לא מכיר באמת את ההשלכות של החומרים, אתה לא באמת יודע כמה דברים מעבר לספורט אנשים מצליחים להשיג מחומרים.
וכמו שאמרת בעצמך-אתה מאמן אחד שקיבל דקירה או שתיים בחיים.
אז הוא לא הורס לעצמו את הבריאות בשביל ספורט חובבני? לגביו אתה ישן בשקט בלילה ?
אם אתה כל כך דואג לנוער היקר של עם ישראל ולבריאותו, קח ממנו את האלכוהול, את הפלאפון ותרחיק אותו מרכבים, מפעלים וגאנק פוד. הנזקים מהרשימה שציינתי חמורים יותר מ"פרמקולוגיה".
ולדעתי ספורט זה ספורט גם אם הוא חובבני בעיניך.
ומי שרואה עצמו ספורטאי - משקיע את החיים שלו גם אם אין בזה כסף או תהילה .
הפרמקולוגיה בארץ בתחום הליפטינג הייתה תמיד? או התחילה עקב השתתפות בתחרויות בחו"ל אשר הובילו למעגל "לבחור בין 'לא להתחרות' ובין פרמקולוגיה"?בעזהי"ת
הוא שכתבתי כמה תגובות לאחור, אודות הנער בן ה-17 והבחור בגיל 22, שתוך כדי שמבחינת הפוטנציאל שלהם בקרב הוגן סיכוי ויוכלו לנצח ללא תנאי כל אחד אחר בארץ, נאלצים בפועל לבחור בין 'לא להתחרות' ובין פרמקולוגיה. אין בחירה אחרת, ואכן כדבריך אין הגיון להתחרות.
חששתי שזו תהה התשובה. אדם עם בעיות מוגזמות של דימוי עצמי רצוי שילך לטפל בעצמו. אם למישהו/י יש בעיה כי האף גדול מדי או החזה קטן מידי, אני מבין את ההחלטה לבצע ניתוח אחד ולפתור את הבעיה. יש לי בעיה אם זה שאחרי שהאף "תוקן", פתאום גם האוזניים לא בסדר ופתאום גם העור לא מספיק מתוח והשד יודע איפה זה מסתיים, זו כבר בעיה מוגזמת ובה יש לטפל, ולא בעזרת איזמל . כנ"ל גם לגבי חומרים. אדם עם בעיה של ביטחון עצמי שילך להרים משקולות או שילך ללמוד איגרוף, מי שיש לו בעיה מוגזמת, שום חומר לא יעזור לו. זה מתחיל באפדרין, עובר לקלן, ממשיך ל aas ול gh, זה לא ניגמר וזה אף פעם לא מספיק, התמכרות לכל דבר ובה יש לטפל (אני כלל לא נגעתי בנזקים הבריאותיים).מספיק הביטחון העצמי שאדם מקבל מהמראה החדש שלו.
לא יאמן למה הפך הדיון הזה. מה קרה לפורום.
לא הצלחתי לספור כמה פעמים המילה פרמקולוגיה נכתבה כאן.
זה ממש לא נושא לדון עליו בפורום PL ובפורום בכלל, כולל פורום סטרואידים ותרופות.
הניסיון האומלל הזה להוריד מהשיגם של ספורטאים כאלו ואחרים, פשוט מביך. אני ממש לא חושב שזה מוסיף לכבוד למישהו שטוען שהוא טבעי.
אני חושב שבכל מי שמתאמן בשביל להביא את עצמו לקצה, יש לא פחות יצר הרס עצמי, רק שהוא ממונף לטובת מטרה כביכול טובה.ג. את הטיעון הזה כבר כתב הראקון. יש שם כל כך הרבה הרס עצמי בחוץ, ולכן לא רלוונטי לדבר על חיים מסוג אחר. על הישגים שמגיעים מתוך בניין עצמי שישאר איתך הרחק לאורך השנים, על שלמות פנימית, על עשרת הכבלים המונעים את האדם מהליכה אל הנירוונה ועל הניג'ו קון של ג'יצ'ין פונאקושי. וצאו מזה. לגיטימי בהחלט לראות את הדברים אחרת, ולגיטימי בהחלט כחלק ממה שאני מלמד אנשים נשימה עמוקה ותנועה רכה כבסיס היות אדם חזק מאוד לדבר על לא להרוס את עצמך.
אתה לא יכול לקבוע מה הן בעיות מוגזמות, וגם לא האם זה לגיטימי להזריק בשביל להתייפות.אדם עם בעיות מוגזמות של דימוי עצמי רצוי שילך לטפל בעצמו.
חששתי שזו תהה התשובה. אדם עם בעיות מוגזמות של דימוי עצמי רצוי שילך לטפל בעצמו. אם למישהו/י יש בעיה כי האף גדול מדי או החזה קטן מידי, אני מבין את ההחלטה לבצע ניתוח אחד ולפתור את הבעיה. יש לי בעיה אם זה שאחרי שהאף "תוקן", פתאום גם האוזניים לא בסדר ופתאום גם העור לא מספיק מתוח והשד יודע איפה זה מסתיים, זו כבר בעיה מוגזמת ובה יש לטפל, ולא בעזרת איזמל . כנ"ל גם לגבי חומרים. אדם עם בעיה של ביטחון עצמי שילך להרים משקולות או שילך ללמוד איגרוף, מי שיש לו בעיה מוגזמת, שום חומר לא יעזור לו. זה מתחיל באפדרין, עובר לקלן, ממשיך ל aas ול gh, זה לא ניגמר וזה אף פעם לא מספיק, התמכרות לכל דבר ובה יש לטפל (אני כלל לא נגעתי בנזקים הבריאותיים).
פורום PL,WL לא נועד לדון על פרמקולוגיה (פרמקולוגיה פרמקולוגיה), בשביל זה יש פורום סטרואידים ותרופות.בעזהי"ת
נכון. זה לא נושא לדבר עליו. ואסור. שקט!
ובדבריך הסגרת מדוע באמת אסור לדבר: לדעתך אם רק ידברו על זה בקול רם, יהיה בכך להוריד מהישגם של ספורטאים כאלה ואחרים - למרות שבפועל לא הוזכר אף אחד ספציפית, ולכן זה לא נושא לדבר עליו. ואסור. ושקט!
ג'ורג' אורוול היה מחבב את דבריך.
בלי להוריד מהכבוד של אף אחד או מההישג. אתה מסכים עם זה שיש להפריד בין קטגוריית משקל (שאין לתת לאדם ששוקל 100kg להתחרות באחר ששוקל 80kg) אבל ברגע שמישהו רומז או טוען שיש בעיתיות בין שני סוגי מתחרים שהוזכרו לעיל ישר אתה יוצא להתקפה שיש כאן פגיעה בהישגים. מה נשתנה?לא יאמן למה הפך הדיון הזה. מה קרה לפורום.
לא הצלחתי לספור כמה פעמים המילה פרמקולוגיה נכתבה כאן.
זה ממש לא נושא לדון עליו בפורום PL ובפורום בכלל, כולל פורום סטרואידים ותרופות.
הניסיון האומלל הזה להוריד מהשיגם של ספורטאים כאלו ואחרים, פשוט מביך. אני ממש לא חושב שזה מוסיף כבוד למישהו שטוען שהוא טבעי.
אני חושב שבכל מי שמתאמן בשביל להביא את עצמו לקצה, יש לא פחות יצר הרס עצמי, רק שהוא ממונף לטובת מטרה כביכול טובה.
אם היינו מחפשים בריאות היינו נשארים עם 140-180 ק"ג סקוואט, ולא חוטפים דלקות/פריצות או פציעות אחרות, ולא מגיעים למצבי תשישות כ"כ קיצוניים.
פורום PL,WL לא נועד לדון על פרמקולוגיה (פרמקולוגיה פרמקולוגיה), בשביל זה יש פורום סטרואידים ותרופות.
והאמת, גם שם לא ניראה לי שיש מקום לדון בהאם מוסרי / בריא / השד יודע מה להשתמש בפרמקולוגיה (פרמקולוגיה פרמקולוגיה)
חבל שבתור מנהל אתה דוחף את נושא הפרמקולוגיה (פרמקולוגיה פרמקולוגיה) לכל מקום.
בעזהי"ת
הוא שכתבתי כמה תגובות לאחור, אודות הנער בן ה-17 והבחור בגיל 22, שתוך כדי שמבחינת הפוטנציאל שלהם בקרב הוגן סיכוי ויוכלו לנצח ללא תנאי כל אחד אחר בארץ, נאלצים בפועל לבחור בין 'לא להתחרות' ובין פרמקולוגיה. אין בחירה אחרת, ואכן כדבריך אין הגיון להתחרות.
א. אין ספק שאצל מי שעשה את הצעד לתוך עולם החומרים, לא רק שהנושא משעמם, אלא לא ברור האם בכלל יש לגיטימציה להביע בקול רם דעה ביקורתית מושחזת כלפי הנושא. כולם לוקחים וזהו ומה אתה רוצה, ואני מכיר דילר טוב גם בשבילך. ולעומת זאת התגובות שאני מקבל, הינן אחרות לגמרי. דברי משמשים כביטוי לדעתם של מעגלים רחבים, שהנושא מאוד לא משעמם אותם, ואדרבה: מביעים כלפי תודה רבה שאני מוכן לכתוב את הדברים, כי אני יכול והם לא.
ב. אני מאמן אותו, כי: הוא חבר טוב שלי כבר שנים רבות. והוא בחור עם לב זהב, בחור שמסביר פנים לכל אחד ללא שום התנשאות, ואני באמת אשמח בשבילו אם הוא יצליח להשיג את המטרות שלו. אבל לא פחות חשוב, ואם לא כן גם במקרה שלו לא הייתי חורג מהעיקרון שלי: את הדרך שלו עם נושא החומרים הוא התחיל לפני שנים רבות, ללא קשר אלי.
והיות שכך, אז אני כן יכול לחוות דעה על הנושא - כי אני אמנם לא מכיר אותו על גופי ובשרי, אבל אני כן עוקב ומעורב עד לפרט האחרון של מה שהוא עושה, לאורך תקופה ארוכה, ולכן הן מבחינת היקף ואופי השימוש, הן מבחינת ההבדל בעקומת ההתקדמות וההשלכות הנלוות אליה ברמת תורת האימון, והן משאר הבחינות, אני בהחלט יכול ויכול לכתוב.
ואתה חושב שאני לא דואג לו? שזה לא מפריע לי ברמה האישית? בדיוק להיפך ואני תוהה אם לא אכעס מאוד על עצמי יום אחד, שהסכמתי להיות מעורב בנושא. וכך - ואני כותב כאן בלשון כללית כדי לא להזכיר ברמה האישית מישהו שלא רוצה שיזכירו אותו, אני דואג לכמה אחרים בעולם הכוח ופיתוח הגוף הישראלי, על איפה הם יהיו עוד 20 שנה, אם ימשיכו באנדרול וטייגר טרן.
ג. את הטיעון הזה כבר כתב הראקון. יש שם כל כך הרבה הרס עצמי בחוץ, ולכן לא רלוונטי לדבר על חיים מסוג אחר. על הישגים שמגיעים מתוך בניין עצמי שישאר איתך הרחק לאורך השנים, על שלמות פנימית, על עשרת הכבלים המונעים את האדם מהליכה אל הנירוונה ועל הניג'ו קון של ג'יצ'ין פונאקושי. וצאו מזה. לגיטימי בהחלט לראות את הדברים אחרת, ולגיטימי בהחלט כחלק ממה שאני מלמד אנשים נשימה עמוקה ותנועה רכה כבסיס היות אדם חזק מאוד לדבר על לא להרוס את עצמך.
מה הקשר בין השניים?בלי להוריד מהכבוד של אף אחד או מההישג. אתה מסכים עם זה שיש להפריד בין קטגוריית משקל (שאין לתת לאדם ששוקל 100kg להתחרות באחר ששוקל 80kg) אבל ברגע שמישהו רומז או טוען שיש בעיתיות בין שני סוגי מתחרים שהוזכרו לעיל ישר אתה יוצא להתקפה שיש כאן פגיעה בהישגים.
עכשיו אתה טוען שמותר לדון בסטרואידים ופאוורליפטינג - רק בפורום סטרואידים.
והאמת, גם שם לא ניראה לי שיש מקום לדון בהאם מוסרי / בריא / השד יודע מה להשתמש בפרמקולוגיה
מותר לך תמיד להשמיע את דעתך.
אבל אני לא בטוח שחוץ מנושא האימונים , אתה מודע לכל היתרונות והחסרונות של חומרים.
הנושא הזה לא משעמם בכלל, אבל הכל מונוטוני ואי אפשר להוציא מסקנה אחת מהדיון הזה חוץ מ"חיה ותן לחיות"
ולגבי הטיעונים על אותו מתאמן:
אם לב זהב, היכרות רבת שנים והיותו מסביר פנים גרמה לך לזנוח את כל הדעה שלך סביב הנושא, זה באמת גורם לי לחשוב שרוב הדיונים הללו נועדו אך ורק להתסיס ולהלהיט אנשים ספציפיים.
בלי להוריד מהכבוד של אף אחד או מההישג. אתה מסכים עם זה שיש להפריד בין קטגוריית משקל (שאין לתת לאדם ששוקל 100kg להתחרות באחר ששוקל 80kg) אבל ברגע שמישהו רומז או טוען שיש בעיתיות בין שני סוגי מתחרים שהוזכרו לעיל ישר אתה יוצא להתקפה שיש כאן פגיעה בהישגים. מה נשתנה?
בבקשה:
בעזהי"ת
בוודאי חיה ותן לחיות. ואם יש מישהו שאני מעריך את הבחירות שלו, זה אתה. שלא לדבר שאת מה שכתבתי על האופי של ההוא, אני יכול לכתוב גם אליך. הנקודה היחידה מבחינתי היא, הזמינות של המידע. לא מעניין אותי לתקוף אף אחד, רק לתת למי שרוצה את האפשרות להכיר את המציאות במלואה, את היכולת המוצדקת לעשות זאת.
ושים לב: כתבת שם שזו חריגה חד פעמית שלא תהיה אחרת אחריה ולא הייתה לפניה, כתבתי שחלק מהותי מהחריגה הזו הייתה היות וזו תמונת המצב כבר שנים - לא משהו שמתחיל בעקבותי, וגם לאחר זאת ציינתי שיש לי הרבה נקיפות מצפון. אז לא כמו שכתבת.
אשמח לדעת במה אני שונה ממוזרק אחר.
ואני לא נכנס לך לבחירת המתאמנים שלך, אני רק לא מבין למה מי שעשה את הבחירה וחי איתה בשלום לא יוכל לקחת אצלך אימונים.
אני מבין למה אתה לא תשתמש ולא השתמשת, רק לא מבין למה המוזרקים פוגשים בסלקציה.