הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 150X3 בנצ' ונקע ברגל

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
רק 15 ק"ג פחות מהשיא בבנצ ומתקדם קליל.
שקלתי 101 משקל בוקר.

בטיפשותי בעטתי בספה ונקעתי לעצמי את הקרסול. משם חשבתי שזה בסדר להמשיך ל 220X5 דדליפט.
עדכונים בהמשך

למה לא? עם כל האנדורפינים שבאימון + שיגעון ליפטינג...
אנדורפינים זה לא מה שעושה אותך שמח ?
כי זה פשוט לא הגיוני, גם אני נקעתי קרסול באדרנלין והאימון וכאב ממש בקושי יכולתי ללכת ואחרי זה זה החמיר כי ירד האדרנלין אבל עדיין, ללכת זה כואב ממש, אז למשוך 220?
אולי לא נקע ופשוט קיבל מכה חזקה, אדיר, אם זה נקע לא הייתי ממליץ לעבוד רגליים בשבועיים הקרובים

כי זה פשוט לא הגיוני, גם אני נקעתי קרסול באדרנלין והאימון וכאב ממש בקושי יכולתי ללכת ואחרי זה זה החמיר כי ירד האדרנלין אבל עדיין, ללכת זה כואב ממש, אז למשוך 220?
אולי לא נקע ופשוט קיבל מכה חזקה, אדיר, אם זה נקע לא הייתי ממליץ לעבוד רגליים בשבועיים הקרובים

תראה איזה משוגע הוא אפילו בלי יד אחת מאמין שהוא היה ממשיך לדדליפט

יש מספר דרגות חומרה של נקע. כנראה שהוא קיבל נקע מדרגה ראשונה שעוד אפשרי להמשיך בפעילות אחריו.

חזק מאוד
יש גם רמות אדרנלין שאחרי שהן יורדות אתה יכול לגלות בדיעבד שחטפת כדור 7.62 ולא הרגשת. חוץ מזה שכפי שנאמר יש רמות שונות של נקע

• פותח/ת השרשור
יש גם רמות אדרנלין שאחרי שהן יורדות אתה יכול לגלות בדיעבד שחטפת כדור 7.62 ולא הרגשת. חוץ מזה שכפי שנאמר יש רמות שונות של נקע
בדיוק.
הכאב החמיר בטירוף אחרי כמה שעות. בקושי יכולתי לדרוך על הרגל. היום מרגיש טוב הרבה יותר.
ממליץ כפיפה ופשיטה.
יכול להיות שתוך שבוע כבר אחזור לדדליפט.

הרקון סוס, אתה ילד.
מה שעושה אותך שמח זה סרוטונין.

הרקון סוס, אתה ילד.
מה שעושה אותך שמח זה סרוטונין.
מה אתה רוצה ?
אדיר, התכוונתי שלא הייתי ממליץ לעשות משהו שמערב משקל על הרגל
וגם, היה לי נקע מפחיד ואחרי יומיים כבר הלכתי ויומיים אחרי כבר יכולתי לרוץ קלה והייתי להוט לחזור לאימונים, אבל נקע אם אתה לא נותן לו להחלים *לחלוטין* אתה פוצע אותן עוד ועוד לאט לאט בעיקר אם אתה רץ אבל לא חושב שזה יהיה כזה טוב להעמיס משקל גם אם אתה מרגיש טוב. בגלל זה אפשר גם להיגרר עם נקע כמה חודשים. אבל אתה ילד גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית