הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות במשקלי עבודה

Omri453523

משתמש מתחיל
178
5
נק' מוניטין:
5
178
5
רציתי לדעת מה הסדר הנכון כדי להתקדם במשקלי עבודה אבל שלא יפגע בטכניקה לדוגמא אני עושה סקוואט 17.5 כל צד ורוצה לעלות ל 20 כל צד
אז יהיה נכון לעשות סט ראשון עם 17.5 וגם סט שני עם 17.5 ובסט השלישי לשים 20 לתת את המקסימום?

מקובל יותר לעבוד עם אותו משקל בכל הסטים.
אם אתה שם 17.5 בכל צד זה נחשב למשקל 55, תנסי באימון הבא להוסיף 1.25 בכל צד אם סיימת באימון הקודם את כל החזרות

• פותח/ת השרשור
אז זה דרך נכונה נגיד לניצול מרבי של היכולת לתת סטים ראשון ושני עם משקל עבודה רגיל והאחרון ״להאתגר״ את הגוף אפילו לכשל?

אז זה דרך נכונה נגיד לניצול מרבי של היכולת לתת סטים ראשון ושני עם משקל עבודה רגיל והאחרון ״להאתגר״ את הגוף אפילו לכשל?
לא. כשל לא בא בחשבון במיוחד גם לא בשלב ראשוני זה.

תבנה את עליית המשקלים לניארית (יש מחשבונים או אקסלים) רק בלי כשל. כשל מלבד שלא יתרום וישאיר אותך במקום גם יכול להוביל לטכניקה לקויה ופציעות.

הסט האחרון (או השלושה האחרונים) צריך להיות = RM5 שלך. כל השאר לא (תסתכל על זה כחימום), וכך לא תגיע לכשל.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז לא כשל אבל זה נכון לתת את המשקל החדש בסט האחרון ובשני הסטים הראשונים המשקל הנוכחי

אוקי אז לא כשל אבל זה נכון לתת את המשקל החדש בסט האחרון ובשני הסטים הראשונים המשקל הנוכחי
לא ממש הבנתי מה הכוונה המשקל הנוכחי.
יהיה יותר פשוט אם תכתוב איזה תוכנית אתה מבצע...

• פותח/ת השרשור
דוגמא המשקל עבודה שלי בסקוואט 17.5 כל צד ונגיד שרציתי לעלות ולנסות משקל חדש אז סט ראשון 17.5 סט שני 17.5 וסט שלישי אני מנסה 20 כל צד משקל חדש

בוא לא נשתמש בסתם דוגמאות. מה הכוונה משקל עבודה אצלך? ע"פ איזה תוכנית? אני פשוט מנסה להבין איזה תוכנית אימון יש לך...

דוגמא המשקל עבודה שלי בסקוואט 17.5 כל צד ונגיד שרציתי לעלות ולנסות משקל חדש אז סט ראשון 17.5 סט שני 17.5 וסט שלישי אני מנסה 20 כל צד משקל חדש
קודם כל אם כבר אז לא, אתה תעלה ל18.75 כל צד.
דבר שני, משקלי עבודה כותבים בחישוב של סכום כמות הקג בפלטות שבכל צד פלוס המוט עצמו (שברוב המקרים יהיה 20).
דבר שלישי ואחרון, ממה שאני מכיר ורגיל לפחות, גם אם 2 הסטים הראשונים שלי היו קלים יחסית, אני אסיים את ה3 באותו משקל ופשוט יכתוב לעצמי הערה בטלפון שבאימון הבא בו יש את אותו התרגיל אנסה לבצע את כל 3 הסטים במשקל החדש.

אתה יכול לעבוד באופן כזה:
אימון 1: 17.5, 17.5, 17.5
אימון 2: 17.5, 17.5, 20
אימון 3: 17.5, 20, 20
אימון 4: 20, 20, 20.
לסקוואטים במשקל עבודה הזה אני לא חושב שזה הכרחי, אלא אם כן אתה בחיטוב ואז יותר קשה להעלות את המשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית