הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר למה כדי להיות מדריך כושר צריך לעשות מבחן ריצה?

Zion_12$

מושעה
33
1
נק' מוניטין:
1
33
1
זה כל כך דבילי. יש לי דלקת ברגל רק שאני רץ, לא מספיק שאני מרים בסקוואט 70 קילו כל צד 5 חזרות 4 סטים, הרבה מאמנים לא מרימים את המשקל הזה, פנץ פרס מרים כל צד 45 קילו 4 סטים 7 חזרות, אין אפשרות לגרום להם לוותר לי על הריצה? 2000 מטר ב-12 דקות זה לא הגיוני למתאמן שמרים משקלים גבוהים

מה קרה?
אין מחליף רשמי לאינסין, אבל הפטיש אצלי במשרד כרגע וזמין להנחתה:bananen_smilies066:
תציץ פה באשכול ותבין, ובכלל יש פה לאחרונה הרבה אנשים שמרגישים חופשי לזרוק פה מספרים, אם החוק של החוב עדיין קיים אז הגיע הזמן להשליט פה טרור.

תציץ פה באשכול ותבין, ובכלל יש פה לאחרונה הרבה אנשים שמרגישים חופשי לזרוק פה מספרים, אם החוק של החוב עדיין קיים אז הגיע הזמן להשליט פה טרור.
קיים ועוד איך 😃

זה כל כך דבילי. יש לי דלקת ברגל רק שאני רץ, לא מספיק שאני מרים בסקוואט 70 קילו כל צד 5 חזרות 4 סטים, הרבה מאמנים לא מרימים את המשקל הזה, פנץ פרס מרים כל צד 45 קילו 4 סטים 7 חזרות, אין אפשרות לגרום להם לוותר לי על הריצה? 2000 מטר ב-12 דקות זה לא הגיוני למתאמן שמרים משקלים גבוהים
נראה כאילו שבחרת להתרברב במשקלי עבודה, כשאף אחד לא שאל או היה זקוק למידע הזה עבור השאלה שלך.
לא כל אחד שמרים כבד בהכרח יכול להיות מאמן כושר וכוח.

הראק דורש הוכחה.
בהצלחה 🕴

ציון - סקוואט 160 ק"ג ל 5*4 ו-בנץ' 110 ק"ג ל 4*7, עד ה- 24.6.17

אני לא עוקב אחרי כל שרשור.. תן קישור לכאלה שהתרברבו במשקלי עבודה

נראה כאילו שבחרת להתרברב במשקלי עבודה, כשאף אחד לא שאל או היה זקוק למידע הזה עבור השאלה שלך.
לא כל אחד שמרים כבד בהכרח יכול להיות מאמן כושר וכוח.

הראק דורש הוכחה.
בהצלחה 🕴

ציון - סקוואט 160 ק"ג ל 5*4 ו-בנץ' 110 ק"ג ל 4*7, עד ה- 24.6.17
לדעתי לא מדובר בכאלה משקלים נדירים שדורשים חוב לראק. אל תהיו קטנוניים סתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית