הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר למה כדי להיות מדריך כושר צריך לעשות מבחן ריצה?

Zion_12$

מושעה
33
1
נק' מוניטין:
1
33
1
זה כל כך דבילי. יש לי דלקת ברגל רק שאני רץ, לא מספיק שאני מרים בסקוואט 70 קילו כל צד 5 חזרות 4 סטים, הרבה מאמנים לא מרימים את המשקל הזה, פנץ פרס מרים כל צד 45 קילו 4 סטים 7 חזרות, אין אפשרות לגרום להם לוותר לי על הריצה? 2000 מטר ב-12 דקות זה לא הגיוני למתאמן שמרים משקלים גבוהים

יש לי דלקת כל פעם שאני רץ, אגב פעם הייתי רץ קבוע על 13 קמ''ש ו-20 קמ''ש למשך 2 דקות הבעיה זה הדלקת שיש לי.מי שמרים משקלים כבדים זה משפיע על הריצה שלו זה מוכך, אני רוצה את התחום כי אני אוהב אותו לא בגלל הכסף, חבר שלי מאמן בפרופיט והוא מרוויח כולל אימונים אישיים מעל 15 אלף, לפעמים כמובן יש יש חודש חלש

לא קופץ להאמין שהגורם לדלקת כל פעם מחדש זה דווקא הריצה ולא העומס המצטבר.
יש המון שמרימים משקלים כבדים וזה לא משפיע על הריצה בתכנון נכון.

גם אם נלך איתו בקו הזה,

דרישה ל2000 מטר ב12 דקות למדריך כושר זאת דרישה מביכה שאין סיבה שמדריך בחדר כושר לא יעבור אותה.

גם אם נלך איתו בקו הזה,

דרישה ל2000 מטר ב12 דקות למדריך כושר זאת דרישה מביכה שאין סיבה שמדריך בחדר כושר לא יעבור אותה.

מודע לכך,לא משנה כמה פצוע,שמן או עובד כבד הייתי,12 ל2 קילומטר זה בקושי ריצה קלה.

• פותח/ת השרשור
כמה אנשים שמרימים משקלים גבוהים עושים ריצה לא הליכה כמעט אפס
בגלל ריצה לא לקבל זה דבילי, בתור אחד שעם לא היה לו דלקת מגיע ל-20 קמ''ש, לא ראיתי אנשים שעושים את זה אולי 2-3

כמה אנשים שמרימים משקלים גבוהים עושים ריצה לא הליכה כמעט אפס
בגלל ריצה לא לקבל זה דבילי, בתור אחד שעם לא היה לו דלקת מגיע ל-20 קמ''ש, לא ראיתי אנשים שעושים את זה אולי 2-3

הרבה,אתה מתרץ את עצמך.

• פותח/ת השרשור
הרבה,אתה מתרץ את עצמך.
אני מפחד בגלל שהיה לי דלקת כמה פעמים, שזה יחזור עוד פעם, זה פחד לגיטימי. סתם שתהיה בעניין ראיתי מאמנים שאני לא מבין איך נתנו להם תעודה זה מצחיק, אין להם גוף יש בטן איזה מסר זה מעביר לא כולם. הרבה מדריכים רק רוצים לסיים את המשמרת, ועם מישהו עושה את התרגיל לא נכון לא מתערבים ועוזרים, זה מחדל זה משהו שאני בחיים לא יעשה, אנשים באים שאולים אותי ולא את המדריכים.

אני מפחד בגלל שהיה לי דלקת כמה פעמים, שזה יחזור עוד פעם, זה פחד לגיטימי. סתם שתהיה בעניין ראיתי מאמנים שאני לא מבין איך נתנו להם תעודה זה מצחיק, אין להם גוף יש בטן איזה מסר זה מעביר לא כולם. הרבה מדריכים רק רוצים לסיים את המשמרת, ועם מישהו עושה את התרגיל לא נכון לא מתערבים ועוזרים, זה מחדל זה משהו שאני בחיים לא יעשה, אנשים באים שאולים אותי ולא את המדריכים.

לא יודע למה אתה נהנה להדגיש דברים ספציפיים.
אנשים באים לשאול אותך שאלות?מצויין,לא רלוונטי.
ליצנים עובדים כמדריכים חדר כושר?והשמיים כחולים,לא משהו חדש לאף אחד מהפורום.
הדלקת נגרמת מעומס כולל גבוה.
אני במיוחד אגיד לך שאין לך שום סיבה מגבילה כי אישית רצתי 2000 מתחת ל12 עם דלקת ונכות,לך אין שום סיבה מגבילה חוץ מ"אני מרים כבד" ושהיה לך דלקת(דרך אגב שזה דבר נפוץ בטירוף להמון אנשים)

דווקא אם אתה מרים כבד כמו שאתה טוען שאתה מרים, אז גם הכושר הכללי שלך צריך להיות מספיק גבוה כדי לרוץ 2 ק"מ ב-12 דקות, שזה גובל בריצה קלה
וגם אם היו לך דלקות, הן לא יחזרו מזה, וגם אם כן, זה מבחן אחד קטן ואחר כך אתה לא צריך לרוץ יותר

שהייתי אצל אורטופד תמיד אמרו לי דלקת וצריך לנוח הרבה, נחתי עוד פעם ניסיתי לרוץ חזרתי, עוד פעם אמרו לי דלקת
כי זה נשמע לי מוזר שאתה צריך להגיע למיון לדלקת
בכל מקרה עם ריצה כל כך לא רצינית לא תחזור לך הדלקת כנראה

• פותח/ת השרשור
לא יכולתי לדרוך על הרגל
פעמיים בכף הרגל טיפה יותר גבוה הכאבים היו אחרי חודש זה עבר, הפעם האחרונה שנפצעתי נוזלים בפיקה ודלקת, האורטופד אמר שאני יכול לחזור רגיל, עדיין יש כאבים עם אני רץ, אז לא רץ בכלל עכשיו

לא יכולתי לדרוך על הרגל
פעמיים בכף הרגל טיפה יותר גבוה הכאבים היו אחרי חודש זה עבר, הפעם האחרונה שנפצעתי נוזלים בפיקה ודלקת, האורטופד אמר שאני יכול לחזור רגיל, עדיין יש כאבים עם אני רץ, אז לא רץ בכלל עכשיו
אז תעביר את המסמכים הרפואיים ותבקש פטור מהריצה

2000 מטר ב12 דקות זה קל ואני מניח (מקווה) שגבר שמתאמן ועוד בכוח שלך יכול לעשות את זה. לגבי הדלקת, האם זה מפריע לך בזמן הריצה עצמה? או אחרי?
יש לך סקווט של 160 קילו לארבעה סטים של 5 ובנץ' 110 ל 4*7?
מה הבעיה?

תקשיב אני עברתי את הקורס של וונגייט
גם לי היה בעייה עם הריצה היה לי כמעט שברי מאמץ אני גם באותה תקופה הייתי חזק יחסית
165 סקוואט
דדליפט 190
בנץ 125
הצלחתי 2000 ב10 דקות שהתחלתי עם 11.5 סיימתי על 16
הייתי צריך 2350 בשביל 50 מטר הוא נתן לי לעשות את הבחינה 3 פעמים פעם ראשונה לא הייתי מוכן בכלל עוד 2 התאמנתי מספר חודשים
בסוף קיבלתי פטור דיברתי עם המנהל בכללי של וינגייט והוא נתן לי פטור הסברתי לו את המצב וניסיתי לדעתי אם זה יפצע אותך
תנסה לשלוח מראש מכתב ותברר כי וינגייט זה פלצנות יתר לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית