הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר למה כדי להיות מדריך כושר צריך לעשות מבחן ריצה?

Zion_12$

מושעה
33
1
נק' מוניטין:
1
33
1
זה כל כך דבילי. יש לי דלקת ברגל רק שאני רץ, לא מספיק שאני מרים בסקוואט 70 קילו כל צד 5 חזרות 4 סטים, הרבה מאמנים לא מרימים את המשקל הזה, פנץ פרס מרים כל צד 45 קילו 4 סטים 7 חזרות, אין אפשרות לגרום להם לוותר לי על הריצה? 2000 מטר ב-12 דקות זה לא הגיוני למתאמן שמרים משקלים גבוהים

• פותח/ת השרשור
אני נפצעתי לקראת סוף הקורס והבאתי להם אישור מהרופא שאני לא יכול לרוץ וויתרו לי.
למדת בוינגייט? איזה שלוחה למדת? הלכתי לזאוס בראשון, אמרו לי שאי אפשר זה תנאי הקבלה. אתה בטוח שאפשר?

למדת בוינגייט? איזה שלוחה למדת? הלכתי לזאוס בראשון, אמרו לי שאי אפשר זה תנאי הקבלה. אתה בטוח שאפשר?
לא למדתי במקום כל כך יוקרתי כמו וינגייט, למדתי בסך הכל במכללה צנועה אצלי בעיר.
יכול להיות שבוינגייט הם עפים על עצמם אז לא יוותרו לך.

יש הרבה דברים מביכים בכל העניין הזה של הכשרות מאמני כושר פה בארץ... כל הנושא הזה רקוב מהשורש ואני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.

להתייחסות לנושא שלך - אם אין לך את היכולת לרוץ 2000 מטר ב-12 דק' זה די חמור בלי קשר לקורס, בסופו של דבר הקורס הוא שכונה ויוותרו לך על זה, אני די בטוח בזה

ככול שהזמן עובר אני תוהה יותר ויותר למה אנשים הולכים לקורס הזה , המחיר עלה בצורה דרסטית , המשכורת נשארה מצוקת ומצחיקה(מלצר יכול להרוויח יותר או אפילו מישהו בשירות לקוחות) וה''תנאי הקבלה'' האלו הפכו למגוחכים וחסרי תועלת .

זה כל כך דבילי. יש לי דלקת ברגל רק שאני רץ, לא מספיק שאני מרים בסקוואט 70 קילו כל צד 5 חזרות 4 סטים, הרבה מאמנים לא מרימים את המשקל הזה, פנץ פרס מרים כל צד 45 קילו 4 סטים 7 חזרות, אין אפשרות לגרום להם לוותר לי על הריצה? 2000 מטר ב-12 דקות זה לא הגיוני למתאמן שמרים משקלים גבוהים
יש לך סקווט של 160 קילו לארבעה סטים של 5 ובנץ' 110 ל 4*7?

בשיעור ספורט בכיתה ו' רצים 2000 בפחות מ12 דקות.

ואתה מדריך כושר לעתיד שאמור להראות דוגמא לכושר גופני ואורח חיים בריא, לא מסוגל לעשות את זה.

בשיעור ספורט בכיתה ו' רצים 2000 בפחות מ12 דקות.

ואתה מדריך כושר לעתיד שאמור להראות דוגמא לכושר גופני ואורח חיים בריא, לא מסוגל לעשות את זה.

כי מה שיגרום לו להרוויח יותר כסף אחרי הקורס המגוחך הזה זה ה 2000 שהוא יסיים נכון?! גאון משהו..

לדעתך לא צריכים להיות קריטריונים ספורטיביים לקבלה לקורס מדריכי כושר?
אמרתי שלא צריך? אמרתי שאף מתאמן לא יתייחס לזה שסיימת 2000 ב 12 דקות. היום אנשים מסתכלים על הבן אדם ולא על הידע. אם למאמן יש ק1ביות וקצת חזה מבחינתם יש לו ידע בהכל..

אמרתי שלא צריך? אמרתי שאף מתאמן לא יתייחס לזה שסיימת 2000 ב 12 דקות. היום אנשים מסתכלים על הבן אדם ולא על הידע. אם למאמן יש ק1ביות וקצת חזה מבחינתם יש לו ידע בהכל..
זה במקרים רבים נכון, אבל מאמן חכם ידע להפגין ידע גם אם הוא לא נראה כמו דוגמן פיטנס

כי מה שיגרום לו להרוויח יותר כסף אחרי הקורס המגוחך הזה זה ה 2000 שהוא יסיים נכון?! גאון משהו..

האדם הממוצע שנכנס לחדר כושר יכול להיות שיתעניין בלהשתפר בדברים שונים,חלק ירצו כוח,חלק סתם קוביות וחלק כן ירצו יכולות אירוביות.
אם אתה עד כדי כך כושל שללא סיבה מגבילה אתה לא מצליח לעשות 2000 ב12,המצב בקאנטים.

• פותח/ת השרשור
יש לי דלקת כל פעם שאני רץ, אגב פעם הייתי רץ קבוע על 13 קמ''ש ו-20 קמ''ש למשך 2 דקות הבעיה זה הדלקת שיש לי.מי שמרים משקלים כבדים זה משפיע על הריצה שלו זה מוכך, אני רוצה את התחום כי אני אוהב אותו לא בגלל הכסף, חבר שלי מאמן בפרופיט והוא מרוויח כולל אימונים אישיים מעל 15 אלף, לפעמים כמובן יש יש חודש חלש

יש לי דלקת כל פעם שאני רץ, אגב פעם הייתי רץ קבוע על 13 קמ''ש ו-20 קמ''ש למשך 2 דקות הבעיה זה הדלקת שיש לי.מי שמרים משקלים כבדים זה משפיע על הריצה שלו זה מוכך, אני רוצה את התחום כי אני אוהב אותו לא בגלל הכסף, חבר שלי מאמן בפרופיט והוא מרוויח כולל אימונים אישיים מעל 15 אלף, לפעמים כמובן יש יש חודש חלש

לא זה לא מוכח, אבל אתה מוזמן לשתף אותנו בהוכחה.

מה הקשר לכסף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית