עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ענו לי שם שלא, אבל האמת שאני קצת פחות סומך על האנשים שם.. לקחת את הסיכון? :Sנראה לי שאין דרך מלבד לנסות ולבדוק קיטונים...
תנסה לשאול בפייסבוק בקבוצה 'תזונה קיטוגנית'
גם חלבון מעלה אינסוליןהקיצוניים יגידו לך שכן זה פוגע, כי האספרטין (ממתיק) שבמשקאות הוכח כמעלה רמות אינסולין
לא מבין למה אתה חושב שאני בגיהנום, אני ככה כבר חודשיים ואני מרגיש מעולה (ואני על 4 שעות שינה בלילה ממוצע).זירו לא יוציא אותך מקיטוזיס אבל גם לא יציל אותך מהגהינום אליו הכנסת את עצמך.
החיים תותיםלא מבין למה אתה חושב שאני בגיהנום, אני ככה כבר חודשיים ואני מרגיש מעולה (ואני על 4 שעות שינה בלילה ממוצע).
לא יודע למה הציניות חחח אבל בכל מקרה האחוז שומן שלי צונח מהר, המשקלי עבודה בחדכ עולים, חוץ מהשינה (שכרגע זה המצב אין מה לעשות) אני מרגיש ממש טוב ואפילו עוד לא עשיתי העמסה..החיים תותים
סליחה, לא מקומי לשפוט... ואני מאמין לך, פשוט לא מבין איך אפשר לנהל אורח חיים ככה? (מה עושים בימים של סידורים מחוץ לבית, בטיול, באירועים משפחתיים ובלי בירה)לא יודע למה הציניות חחח אבל בכל מקרה האחוז שומן שלי צונח מהר, המשקלי עבודה בחדכ עולים, חוץ מהשינה (שכרגע זה המצב אין מה לעשות) אני מרגיש ממש טוב ואפילו עוד לא עשיתי העמסה..
קודם כל אני אף פעם לא שתיתי אז לא מעניין, בעבודה החדר אוכל שלי איכותי מאוד, באירועים תמיד אני מסתדר, האמת שהחיים שלי עכשיו מאוד עבודה - אימונים - לימודים אז לא כזה מעניין אותי כל המסביב..סליחה, לא מקומי לשפוט... ואני מאמין לך, פשוט לא מבין איך אפשר לנהל אורח חיים ככה? (מה עושים בימים של סידורים מחוץ לבית, בטיול, באירועים משפחתיים ובלי בירה)
בהצלחהקודם כל אני אף פעם לא שתיתי אז לא מעניין, בעבודה החדר אוכל שלי איכותי מאוד, באירועים תמיד אני מסתדר, האמת שהחיים שלי עכשיו מאוד עבודה - אימונים - לימודים אז לא כזה מעניין אותי כל המסביב..
אם אתה בקיטוזיס אז אין לך ממש סיבה לעשות העמסה, כי כל העמסה תוציא אותך מזה.לא יודע למה הציניות חחח אבל בכל מקרה האחוז שומן שלי צונח מהר, המשקלי עבודה בחדכ עולים, חוץ מהשינה (שכרגע זה המצב אין מה לעשות) אני מרגיש ממש טוב ואפילו עוד לא עשיתי העמסה..
ניסוי וטעיה, הסיבה האמיתית שאני ממשיך בזה היא כי חוץ מהתוצאות זו התזונה היחידה שאני מצליח להתמיד בה מאז שנפצעתי וויתרתי על הכל מלפני שנתייםאם אתה בקיטוזיס אז אין לך ממש סיבה לעשות העמסה, כי כל העמסה תוציא אותך מזה.
בהמשך הדרך ככל שהחיטוב יתקדם, מניסיוני האישי אתה תגלה שזה פחות יעיל לחיטוב המחסור הקיצוני בפחמימות.
אם כך בהצלחה, זאת הדרך הכי טובה ללמוד מה עובד ומה לא עבורך.ניסוי וטעיה, הסיבה האמיתית שאני ממשיך בזה היא כי חוץ מהתוצאות זו התזונה היחידה שאני מצליח להתמיד בה מאז שנפצעתי וויתרתי על הכל מלפני שנתיים