הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זירו במצב קיטוזיס?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אני על תזונה קטוגנית בתצורת 16-8, 20 גרם פחמימה זו התקרה היומית (וכן אני מרגיש מעולה).

זירו - האם יוציא אותי מקיטוזיס? או שאפשר מדי פעם?

נראה לי שאין דרך מלבד לנסות ולבדוק קיטונים...

תנסה לשאול בפייסבוק בקבוצה 'תזונה קיטוגנית'

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאין דרך מלבד לנסות ולבדוק קיטונים...

תנסה לשאול בפייסבוק בקבוצה 'תזונה קיטוגנית'
ענו לי שם שלא, אבל האמת שאני קצת פחות סומך על האנשים שם.. לקחת את הסיכון? :S

הקיצוניים יגידו לך שכן זה פוגע, כי האספרטין (ממתיק) שבמשקאות הוכח כמעלה רמות אינסולין . אישית, שהייתי בקטו הייתי מפרק בקבוקים של קולה זירו ולא הרגשתי שזה פגע בי או הוציא אותי מקטוזיס.

הקיצוניים יגידו לך שכן זה פוגע, כי האספרטין (ממתיק) שבמשקאות הוכח כמעלה רמות אינסולין
גם חלבון מעלה אינסולין
הרעיון בקטוזיס זה שיהיה לך סוכר נמוך בדם, ואינסולין לא מעלה את הסוכר

• פותח/ת השרשור
זירו לא יוציא אותך מקיטוזיס אבל גם לא יציל אותך מהגהינום אליו הכנסת את עצמך.
לא מבין למה אתה חושב שאני בגיהנום, אני ככה כבר חודשיים ואני מרגיש מעולה (ואני על 4 שעות שינה בלילה ממוצע).

• פותח/ת השרשור
החיים תותים
לא יודע למה הציניות חחח אבל בכל מקרה האחוז שומן שלי צונח מהר, המשקלי עבודה בחדכ עולים, חוץ מהשינה (שכרגע זה המצב אין מה לעשות) אני מרגיש ממש טוב ואפילו עוד לא עשיתי העמסה..

לא יודע למה הציניות חחח אבל בכל מקרה האחוז שומן שלי צונח מהר, המשקלי עבודה בחדכ עולים, חוץ מהשינה (שכרגע זה המצב אין מה לעשות) אני מרגיש ממש טוב ואפילו עוד לא עשיתי העמסה..
סליחה, לא מקומי לשפוט... ואני מאמין לך, פשוט לא מבין איך אפשר לנהל אורח חיים ככה? (מה עושים בימים של סידורים מחוץ לבית, בטיול, באירועים משפחתיים ובלי בירה)

• פותח/ת השרשור
סליחה, לא מקומי לשפוט... ואני מאמין לך, פשוט לא מבין איך אפשר לנהל אורח חיים ככה? (מה עושים בימים של סידורים מחוץ לבית, בטיול, באירועים משפחתיים ובלי בירה)
קודם כל אני אף פעם לא שתיתי אז לא מעניין, בעבודה החדר אוכל שלי איכותי מאוד, באירועים תמיד אני מסתדר, האמת שהחיים שלי עכשיו מאוד עבודה - אימונים - לימודים אז לא כזה מעניין אותי כל המסביב..

קודם כל אני אף פעם לא שתיתי אז לא מעניין, בעבודה החדר אוכל שלי איכותי מאוד, באירועים תמיד אני מסתדר, האמת שהחיים שלי עכשיו מאוד עבודה - אימונים - לימודים אז לא כזה מעניין אותי כל המסביב..
בהצלחה

אם אתה בקיטוזיס אז אין לך ממש סיבה לעשות העמסה, כי כל העמסה תוציא אותך מזה.
בהמשך הדרך ככל שהחיטוב יתקדם, מניסיוני האישי אתה תגלה שזה פחות יעיל לחיטוב המחסור הקיצוני בפחמימות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בקיטוזיס אז אין לך ממש סיבה לעשות העמסה, כי כל העמסה תוציא אותך מזה.
בהמשך הדרך ככל שהחיטוב יתקדם, מניסיוני האישי אתה תגלה שזה פחות יעיל לחיטוב המחסור הקיצוני בפחמימות.
ניסוי וטעיה, הסיבה האמיתית שאני ממשיך בזה היא כי חוץ מהתוצאות זו התזונה היחידה שאני מצליח להתמיד בה מאז שנפצעתי וויתרתי על הכל מלפני שנתיים

ניסוי וטעיה, הסיבה האמיתית שאני ממשיך בזה היא כי חוץ מהתוצאות זו התזונה היחידה שאני מצליח להתמיד בה מאז שנפצעתי וויתרתי על הכל מלפני שנתיים
אם כך בהצלחה, זאת הדרך הכי טובה ללמוד מה עובד ומה לא עבורך.

זירו לא יוציא אותך מקטוזיס אבל יש אנשים שמשקאות דיאט מעלות קצת אינסולין ואצל חלק פחות.
הדרך היחידה לבדוק זה למדוד קטונים לפני ואחרי ולראות את ההשפעה אבל בכל אופן זה לא יוציא אותך מקטוזיס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית