הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוורקלין בss

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
היום אני עושה אימון b שכלול
סקוואט
פרס
פאוורקלין
מתח
האם יש תרגיל שיכול להחליף את הפאוורקלין?לא מרגיש בנוח ובטוח לעשות אותו

התרגיל הנפוץ להחלפה זה בנט אובר.

התרגיל מאוד שונה מפאוורקלין, אבל כן מתאים ״הגיונית״ לתכנית.

אתה לא לבד עם הפאוורקלין, כמעט כל הפורום עשה SS ואני לא מצליח לחשוב על מישהו שביצע עם פאוורקלין, כמו שצריך. כמעט בלתי אפשרי ללמוד לבד.

אני בעד מתח בנות במקום פאוורקלין. המתח תרגיל כח מורכב וחשוב לפלג גוף העליון, אתה יכול להרים משקל נוסף מלבד המשקל גוף שלך ככל שתתקדם.

את האמת שבד"כ נהוג להחליף את ה PC ב Pullups / Chinups.
וכבר יש לך בתוכנית, אז לא בטוח שכדאי לך להוסיף עוד תרגיל אם אתה רק בתחילת התוכנית.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני מתאמן חצי שנה בחדכ הייתי בחיטוב והייתי עושה את רוב התרגילים של הss חוץ ממתח ומקבילים...
התחלתי את התוכנית אבל השאלה היא האם לעשות ריסט לכל המשקלים או פשוט להתקדם ב2.5 קג בכל תרגיל?
ברמתי אני בשבוע הראשון לss עם תוכנית כזאת עכשיו:
A:
Squat
Bench press
Deadlift
Dips
B:
Squat
Press overhead
Bent over row
Pull ups
דעתם בנושא?דגשים לשים לב אליהם?

ההסתייגות מ- PC מיותרת, לדעתי. תרגיל מיוחד ומועיל. לוקח זמן רב יותר ללמוד אותו, גם לבד וגם עם הדרכה. אז מה? יש תועלות גם בעקומת למידה איטית. והוא תרגיל מועיל גם כשהטכניקה עדיין לא טובה.

• פותח/ת השרשור
ההסתייגות מ- PC מיותרת, לדעתי. תרגיל מיוחד ומועיל. לוקח זמן רב יותר ללמוד אותו, גם לבד וגם עם הדרכה. אז מה? יש תועלות גם בעקומת למידה איטית. והוא תרגיל מועיל גם כשהטכניקה עדיין לא טובה.
עד כמה הוא כל כך רלוונטי ?יפחית את ההתקדמות שלי טם לא יעשה אותו?תמיד ניסיתי לעשות אותו ולא הלך לי ועשה לי מלא כאבים במפרק כף היד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית