הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שוקל אם להתחיל מסה

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
התחלה חודש ינואר:
גובה 1.69
משקל 76
כרגע:
משקל 68
עד עכשיו אני בחיטוב.. 11 אחוז שומן
לדעתי מסת השריר שלי נמוכה ובגלל זה לא כל כך רואים שאני 11 למרות הקוביות.
אני רוצה לעלות במסה ואז לחטב כדי שיראו באמת גוף בולט..
אני פשוט מפחד להתחיל מסה, מפחד להשמין בפנים ובגוף.
בשביל שזה לא יקרה עדיף לי מסה נקייה או מלוכלכת? גיינר?
אני רוצה כמה שפחות להיראות שמן

זה נטו תלוי עד כמה חיובי המאזן.
לצורך העניין תתחיל ב200 קלוריות מעל התחזוקה, עלייה כמה שיותר נקייה תעלה אותך במשקל בקצב של חצי קילו עד לקילו בחודש, בשונה מחיטוב שהמטרה היא בדכ חצי קילו בשבוע.

• פותח/ת השרשור
זה נטו תלוי עד כמה חיובי המאזן.
לצורך העניין תתחיל ב200 קלוריות מעל התחזוקה, עלייה כמה שיותר נקייה תעלה אותך במשקל בקצב של חצי קילו עד לקילו בחודש, בשונה מחיטוב שהמטרה היא בדכ חצי קילו בשבוע.
מסה נקייה? לקחת גיינר?

מסה נקייה/מלוכלכת אלה מושגים שבאים מבורות, בדיוק כמו אלה שאומרים שהם רוצים לעלות במסת שריר אבל לא "להתנפח". אם הכוונה שלך היא האם לכלול גאנק או לא, אפשר, כל עוד זה נכנס לך בערכים, לא מכיל (או ממש קצת) שומן טראנס ושכמות הסוכר שאתה מכניס לא תעלה למעל 10 אחוז מסך ההכנסה הקלורית.
גיינר? עדיף שלא, בעיקר בגלל הכסף

אני מאוד בספק שאתה 11% שומן, אבל לא משנה באמת
אתה יכול לעשות מסה, אבל אל תשחק סתם מסה-חיטוב-מסה-חיטוב, הרעיון הוא להוריד את השומן במידה ואתה בעודף משקל, ואז לעשות מסה עם צבירה מינימלית של שומן, אחת איטית יחסית שלא תגרום לך לגדול בבת אחת, כרגע אתה במצב שאתה יכול להרשות לעצמך את זה, אז תעבוד עם פלוס קטן יחסית, ותעלה לאט לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית