הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המכס עושק אותי

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אז ככה,בעבר הזמנתי דברים מחו''ל (ציוד לאופנוע),המכס שחט אותי ''רק'' במע''מ,יצאתי בנזק רציני.
בעיקרון הזמנתי מאתרים אחרים ורשמו לי GIFT וערך נמוך מ50$ ולא שילמתי מע''מ.
דיברתי עם 2 האתרים שבד''כ מזמינים מהם תוספי תזונה,ענו לי שאי אפשר לרשום מה שאני צריך.
אני מאמין שיש כמה שיטות,מכיוון שהדבר לא כ''כ אהוד על אלה ששוחטים אותנו יש מצב שמישהו שולח לי בפרטי?
מנהלים,שימו לב,רמזתי פה,לא רשמתי במפורש על מה אני מדבר,מי שמבין מבין,אם הנושא הזה לא בסדר אנא תעירו לי על כך,למרות שזה יחסוך להמון אנשים.

אתה רוצה לעבור על החוק למה שמישהו יעזור לך ?

עצה חוקית, תבצע הזמנות קטנות (משקל וסכום)
לי עברו הזמנות ב 80-160$ מבלי לשלם מע"מ

אין שיטות, אתה יכול להמשיך לחפש.
BB.COM רושמים בד"כ סכומים מגוכחים ביחס להזמנה, היו לי הזמנות של 300-350$ שהם רשמו שם 22$, זה לא עובר בכל מקרה, המכס לא מפגר.

• פותח/ת השרשור
moo,אני לא הולך לרצוח ולא לפגוע באף אחד.
בכל מקרה המון פעמים אני מזמין ציוד רכיבה,הזמנה קודמת השווי שלה היה מעל 1K דולר ו...יש לזה סוף שמח.
דרך אגב מו,160 דולר כולל משלוח או לא כולל?
בעקרון אני הולך להזמין מויטה קוסט בערך ב150 דולר בלי משלוח ומBB ב250 דולר

moo,אני לא הולך לרצוח ולא לפגוע באף אחד.
בכל מקרה המון פעמים אני מזמין ציוד רכיבה,הזמנה קודמת השווי שלה היה מעל 1K דולר ו...יש לזה סוף שמח.
דרך אגב מו,160 דולר כולל משלוח או לא כולל?
בעקרון אני הולך להזמין מויטה קוסט בערך ב150 דולר בלי משלוח ומBB ב250 דולר

מזה משנה ? גם לגנוב את המכס זו עבירה פלילית

• פותח/ת השרשור
גם ירוק זה פלילי.
גם סטרואידים זה פלילי.
יש עוד מלא דברים פליליים שפשוט לא כדאי לרשום אותם פה,בעקרון המדינה דופקת אותנו חזק,מה שאתה אומר בעצם זה שצריך גם לשים לה וזלין על הצינור להתכופף ולחייך.
מה שאני אומר זה שהיא דופקת אותי במלא דברים אחרים,אז בדברים קטנים לפחות זה ילך חלק.

גם ירוק זה פלילי.
גם סטרואידים זה פלילי.
יש עוד מלא דברים פליליים שפשוט לא כדאי לרשום אותם פה,בעקרון המדינה דופקת אותנו חזק,מה שאתה אומר בעצם זה שצריך גם לשים לה וזלין על הצינור להתכופף ולחייך.
מה שאני אומר זה שהיא דופקת אותי במלא דברים אחרים,אז בדברים קטנים לפחות זה ילך חלק.

ואו
תשנה את החוק
או שתהגר
או שתפסיק לבכות כמו תינוק

• פותח/ת השרשור
ואו
תשנה את החוק
או שתהגר
או שתפסיק לבכות כמו תינוק
לשנות את החוק יוציא ממני אנרגיות מיותרות.
אני עדיין קטן בשביל להגר,אני לא יכול לעזוב הכל,אבל לעבור לארה''ב בגיל מאוחר יותר נשמע מתאים.
ואני לא בוכה כמו תינוק,אני פשוט מנסה למצא דרכים להדפק פחות.
מישהו שאני מכיר ממש טוב אמר לי:''אם אתה נותן פעם אחת שידפקו אותך, כל החיים שלך אתה תדפק,פראיר פעם אחת זה פראיר לתמיד''
תחשוב על זה.

אם המדינה הייתה עוזרת באמת לעניים לא הייתה סטטסיטקה שכל ילד שלישי או רביעי רעב במדינה הזו ויש כמיליון וחצי אנשים מתחת לקו העוני.
בקשר להגר לארה"ב, אנשים כאן חיים בסרט, חושבים שפשוט לוקחים את הרגליים והולכים למדינה אחרת.
זה יהיה נכון אם רוצים לגור כמו עובדים זרים שמפחדים כל שנייה מהרוח של עצמם, מצד שני אל תחשבו שארה"ב כל כך ורודה במיוחד לא בימים אלו.

מישהו שאני מכיר ממש טוב אמר לי:''אם אתה נותן פעם אחת שידפקו אותך, כל החיים שלך אתה תדפק,פראיר פעם אחת זה פראיר לתמיד''
תחשוב על זה.
אין ספק, נתת לנו במשפט הנ"ל המון חומר למחשבה. אבל ברשותך, יש לי שאלה. איך למען השם העובדה שאדם שאתה מכיר ממש טוב אמר לך את המשפט הזה רלוונטית למשהו? אני מכיר "ממש טוב" את קורן, זה אומר שאני צריך להקשיב לו? אם כן, May god have mercy on my soul.

אין ספק, נתת לנו במשפט הנ"ל המון חומר למחשבה. אבל ברשותך, יש לי שאלה. איך למען השם העובדה שאדם שאתה מכיר ממש טוב אמר לך את המשפט הזה רלוונטית למשהו? אני מכיר "ממש טוב" את קורן, זה אומר שאני צריך להקשיב לו? אם כן, May god have mercy on my soul.

אתה מתחיל? המשפט עצמו רלוונטי, לא מי שאמר לו אותו (זה כבר בחזקת חיזוק ערך האמת של המשפט). ואני בטוח שקורן יכול להוציא לפחות משפט רלוונטי אחד מהפה.

קפיטליסט חזיר(חזיר כי הוא שמן,לא קשור לזה שהוא קפיטליסט) כמו אלכס לעולם לא יגיד מפשט כזה ברצינות.

אתה מתחיל? המשפט עצמו רלוונטי, לא מי שאמר לו אותו (זה כבר בחזקת חיזוק ערך האמת של המשפט). ואני בטוח שקורן יכול להוציא לפחות משפט רלוונטי אחד מהפה.

let the games begin!

המשפט אולי רלוונטי, אבל שים לב מה כתבתי: "איך למען השם העובדה שאדם שאתה מכיר ממש טוב אמר לך את המשפט הזה רלוונטית למשהו?"
תראה, בהתחשב בכך שקורן פולט משפטים רנדומלים לחלוטין, קיימת הסתברות שאחד מהם יהיה רלוונטי (ואולי אפילו חכם), אבל באמת אפשר לסמוך על זה? לא.

שיט רציתי להתחיל ויכוח סוער עם אלכס חשבתי שהוא רציני סעמק.

בכל מקרה משה מה כלכך גרוע בארה"ב עכשיו?

let the games begin!

המשפט אולי רלוונטי, אבל שים לב מה כתבתי: "איך למען השם העובדה שאדם שאתה מכיר ממש טוב אמר לך את המשפט הזה רלוונטית למשהו?"
תראה, בהתחשב בכך שקורן פולט משפטים רנדומלים לחלוטין, קיימת הסתברות שאחד מהם יהיה רלוונטי (ואולי אפילו חכם), אבל באמת אפשר לסמוך על זה? לא.

הוא פשוט הביא את המשפט בשם דוברו, ipse dixit, ולא ניכס אותו לעצמו. מה גם שמשפט שנאמר על ידי מישהו אחר ושאתה מסכים איתו מקבל תיקוף חזק יותר ממשפט שאתה אומר, כי שני אנשים מצאו אותו נכון.
והטיעון שלך לגבי קורן מזכיר את אותו טיעון מפורסם של הקופים שכותבים את כל כתבי שייקספיר במכונת כתיבה. עצם זה שזו אפשרות משמעו שאין לשלול אותה (לא שאני משווה את קורן לקוף, חלילה!)*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית