המכס עושק אותי

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך
אני חוזר על עצמי כי הטיעון לא השתנה. ושוב אני אומר, מה שחשוב כאן היא תפיסת המציאות - במערכת של שיפוטים מושהים ככל שתהיה יותר הסכמה שקביעה מסוימת נכונה, כך ההסתברות שהיא תהיה נכונה גדלה, כיוון שיותר אנשים מצאו אותה מתאימה לתפיסת המציאות שלהם. זו הדרך היחידה להתחמק מסוליפסיזם.

מ"עקרון הסיבה המספקת":
אבל ממתי הדיון הוא על תפיסת המציאות לפי אנשים? הוא התחיל מזה שאמרת שאם הרבה אנשים מאמינים בטענה מסויימת, אז הסיכוי שהיא נכונה הינו גבוה. כעת, אתה חוזר בך ואומר שאם הרבה אנשים מאמינים בטענה מסויימת, הסיכוי שאדם X יאמין בה גם הוא גבוה. זה טריוויאלי, לא על זה היה הדיון.

וכדי לפשט את כל מה שהיה פה עד עכשיו: הטענה הסופית היא שמה שאנשים חושבים על המציאות לא משפיע על האבסולוטיות שלה, בסופו של דבר. זה בטח שלא מעלה או מוריד את ההסתברות שטענות מסויימות נכונות הוא שגויות (מבחינה מציאותית-אבוסולטית, כמובן). אם אתה טוען שכן(ועכשיו נראה כאילו אתה לא עושה זאת), זה דורש הוכחה(דבר שמן הסתם לא תצליח לספק).

נערך לאחרונה:
אבל
אין דבר כזה נכון או לא נכון,אין אמת,ואין מציאת אבוסולוטית!
יחי הפוסט מודרניזם!

מר לטיסימוס מעוות את המציאות. האמת היא שהוא פשוט הסכים עם הטרול 😛

אבל אני מאמין ללטיסימוס.עכשיו הסיכוי שהטרול נכנע גבוה יותר? 😛
נ.ב כתבת באשכול "ספרים" שנשאר לך כסף מהתקציב מחקר,איזה מחקר אתה עושה?

מה פתאום, אני פשוט סיפקתי לו דרך מילוט כדי שהוא יוכל לשמור על הכבוד שלו. כזה בנאדם אני, מתחשב. 🥰

מתחשב משהו מצדך, להסכים על זה שאנחנו מסכימים (אחרי ששינית את הטענה שלך כדי שתתאים לשלי!) במסנג'ר, ואז להגיד שברחתי. אם בא לך, אין לי בעיה לפתוח את זה שוב(אני אפילו אשמח 😛).
I'm unbeatable.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אני רואה שאין שיטות,לצערי אני אצתרך לקבל את מלוא הזרנוק.
דרך אגב ויטה קוסט לא חזרו אלי עד עכשיו,שלחתי להם מייל במוצ''ש,לעומת זאת BB תוך רבע שעה שלחו מיל בחזרה.

טוב אני רואה שאין שיטות,לצערי אני אצתרך לקבל את מלוא הזרנוק.
דרך אגב ויטה קוסט לא חזרו אלי עד עכשיו,שלחתי להם מייל במוצ''ש,לעומת זאת BB תוך רבע שעה שלחו מיל בחזרה.

ההבדל זה שויטה קוסט זולים
אתה מזמין וזה מגיע די מהר וזול, למי אכפת אם הם עונים או לא (עד שיש תקלה כמובן)
BB יש אחלה שירות לקוחות אבל הם די דופקים אותך במשלוח (אני בטוח שיש להם רווח עצום על המשלוח)

מסכן הבן אדם שפתח את הפוסט הזה כולה שאל שאלה על המכס.

משה אני לא אזרח אמריקאי או משהו אבל הייתי בארה"ב וחבר ממש טוב שלי מנהל עגלה שם קרוב לשנתיים.
שאני הייתי בניו יורק מספר אמריקאיות סיפרו לי שאין דבר כזה שכר מינימום. יש שכר מינימום שהמעסיקים מסכימים עליו, אבל אין עליו שום חובה חוקית(כמו בארץ חוק שכר מינימום). דבר שמאוד מתחבר כי ארה"ב היא מדינה קפיטליסטית. חבר שלי גר בצפון קרוליינה אמר לי אותו דבר בדיוק. ואמר ששם בערך משלמים 4-5 דולר לשעה.

משה אני לא אזרח אמריקאי או משהו אבל הייתי בארה"ב וחבר ממש טוב שלי מנהל עגלה שם קרוב לשנתיים.
שאני הייתי בניו יורק מספר אמריקאיות סיפרו לי שאין דבר כזה שכר מינימום. יש שכר מינימום שהמעסיקים מסכימים עליו, אבל אין עליו שום חובה חוקית(כמו בארץ חוק שכר מינימום). דבר שמאוד מתחבר כי ארה"ב היא מדינה קפיטליסטית. חבר שלי גר בצפון קרוליינה אמר לי אותו דבר בדיוק. ואמר ששם בערך משלמים 4-5 דולר לשעה.
רק חבל שזיינו לך בשכל
http://www.laborlawcenter.com/t-federal-minimum-wage.aspx

כשהייתי שמה...בניו יורק...בעיקר כי כבר כמה קיצים בתקופה שאינני בחול..אני משתדל לעבוד ולהרוויח כסף. הרגל זה של התעניינות בעבודה לא פסח עליי גם באמריקה.
ומכל המעסיקים שיצא לי לדבר איתם (בסוף לא עבדתי..עצלן שכמוני)...השכר הנמוך ביותר שהציעו לי..היא 6 או5 דולר (כשהמקביל לכך בארץ היו 18 או 19 שקלים חדשים לדעתי אם לא פחות), בעיקר כי אני כביכול לא אמריקאי והם מעסיקים אותי בשחור...(ואז שער החליפין היה על גבול ה4.1 או 4.2, אני לא זוכר כבר).
אבל ביננו, אם לעבוד במרתף מסריח בניו יורק..או בשכונה מסריחה אצלנו..אני מעדיף את שכונותינו המסריחות. ריח אורנים, לעומת מה שהולך שמה במרתפים.

והמכס? אף פעם לא עשק אותי...כנראה כי רוב הדברים שקניתי שמה זה בגדים/נעליים..הריי אין כמו לטוס לאמריקה כדי למלא את הארון בג'ורדנים ונייקים למינהם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית