עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו באמת בעיה, למרות שעדיין לא שמעתי על מקרה כזה בעצמיאיפה בדיוק אמרתי שיש לי בעיה עם זה שמתחרים אומרים שהם שברו שיא באיגוד שלהם? עם זה אין לי בעיה.
יש לי בעיה עם אלה ששברו שיא באיזה איגוד ספציפי וטוענים שהם שברו שיא עולם, זה פשוט לא נכון.
אבל מרבית ה all time world records לא שייכים ל ipf, אלא דווקא לאותם אירגונים "קיקיוניים" (כולל אלחזוב שהתחרה בחצר האחורית של אולג), אז מה זה אומר על הספורט הזה ועל העוסקים בו?ברמה העולמית כל האיגודים קיקיוניים, כולל אלה שאני מתחרה בהם. להבדיל מIPF שהשיאים שם יושבים לחלוטין בקטגוריה נפרדת
זה אומר שיש צורך ביצירת סטנדרט אחידאבל מרבית ה all time world records לא שייכים ל ipf, אלא דווקא לאותם אירגונים "קיקיוניים" (כולל אלחזוב שהתחרה בחצר האחורית של אולג), אז מה זה אומר על הספורט הזה ועל העוסקים בו?
זה אומר שיש צורך ביצירת סטנדרט אחיד
זו אחת הטענות המרכזיות שאני מכיר ללמה פאוורליפטינג עדיין רחוק מלהיכנס לאולימפיאדה (זה וסמים)
זו בעיה שקיימת בכל תעשיית הספורט, לא רק בפאוורליפטינגזה אומר הרבה יותר מזה, פשוט מראה שהנפשות הפועלות (בארץ ובעולם) פועלות פחות מהאהבה והקידום לספורט אלא יותר בשביל כסף, "פרסום" רגעי והרבה מאוד אגו.
חבל...
זו בעיה שקיימת בכל תעשיית הספורט, לא רק בפאוורליפטינג
תואיל להסביר להדיוטות מה זה פטאנק? מה הם החוקים ומה מרכיבי הכושר בענף?אתה מבולבל ידידי, אתה רוצה להשוות כדורגל לפווארליפטינג?
בוא נתחיל בלהשוות בין ענפים שיש להם את אותה רמת עניין וביקוש, לדוגמא פטאנק ופווארליפטינג. אתה מוזמן להוכיח לי שבספורט הפטאנק קורה אותו דבר שקורה בפווארליפטניג....
אין מה להשוות בכלל ספורט קבוצתי לספורט יחידים, כי בספורט יחידים כל אחד יכול להשוויץ לבדבוא נתחיל בלהשוות בין ענפים שיש להם את אותה רמת עניין וביקוש, לדוגמא פטאנק ופווארליפטינג. אתה מוזמן להוכיח לי שבספורט הפטאנק קורה אותו דבר שקורה בפווארליפטניג....
אין מה להשוות בכלל ספורט קבוצתי לספורט יחידים, כי בספורט יחידים כל אחד יכול להשוויץ לבד
באדיבילדינג, הנפת משקולות (למרות ששם יש מעט יחסית אלופי מכון), ובכלל כל אלופי היוטיוב כמו בראד קסטלבריאז לאיזה ספורט כן אפשר להשוות את זה לדעתך?(העניין פה הוא לא המתחרה או מתחרים אלא האירגון האיגודים והאגו)
באדיבילדינג, הנפת משקולות (למרות ששם יש מעט יחסית אלופי מכון), ובכלל כל אלופי היוטיוב כמו בראד קסטלברי
תרצה או לא, באדיבילדינג זה סוג של ספורט, פשוט אין לו מדד כמותיבאדיבילדינג זאת תחרות יופי, הרמת (לא הנפת) משקולות זה ספורט אולימפי מסודר אירגונית ואיגודית יותר מגרמניה הנאצית.
לגביי אלופי היוטיוב מה הקשר?
אתה בכלל הבנת על מה הייתה הביקורת?
תרצה או לא, באדיבילדינג זה סוג של ספורט, פשוט אין לו מדד כמותי
והכוונה שלי בתעששית הספורט לא הייתה בהכרח תחרויות, הכוונה הייתה תעשייה, כל מי שיכול להרוויח מספורט
זה ספורט, זה דורש הכנה פיזית לא קלה ליום התחרות, גם אם התחרות היא תחרות יופיאם באדיבילדינג זה ספורט
תתפלא כמה אפשר להרוויח מזה, אפילו רק מערוץ יוטיוב מנוהל טוב אפשר להרוויח יפה, אבל עם חשיפה אתה משיג ספונסרים, וזה כסףכדי להרוויח מספורט צריך שיהיה לו ביקוש ושאנשים יבינו מה הולך שם (לווא דווקא אלו שמתעסקים בספורט הזה ספציפית) או להפוך אותו לספורט אולימפי ולהתפרנס מהמדינה קצת וקצת מהספונסרים (היצע וביקוש).
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה, תוכל להסביר את עצמך?קח לדוגמא את הIFL , ליגת הפוטבול הישראלית. ליגה חובבנית לגמריי בעיקבותיה נפתחה ליגת תיכונים, אנשים יוצאים ומקבלים מלגות בקולג'.
עזוב שפוטבול זה ספורט מסודר בארה"ב, אתה רואה פה שנפתחת עוד ליגה במקביל ומנסה לפתוח קבוצות חדשות ולהביא שחקנים חדשים?
לא, כולם מסכימים שיש ליגה אחת ורק ככה גם הספורט וגם הם עצמם יוכלו להתקדם.
זה ספורט, זה דורש הכנה פיזית לא קלה ליום התחרות, גם אם התחרות היא תחרות יופי
ומי שעוסק בבאדיבילדינג כדי להרוויח ממנו לכל אורך השנה, כמו בדוגמנות, זה דורש ממנו עוד יותר עבודה
תתפלא כמה אפשר להרוויח מזה, אפילו רק מערוץ יוטיוב מנוהל טוב אפשר להרוויח יפה, אבל עם חשיפה אתה משיג ספונסרים, וזה כסף
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה, תוכל להסביר את עצמך?
אבל מרבית ה all time world records לא שייכים ל ipf, אלא דווקא לאותם אירגונים "קיקיוניים" (כולל אלחזוב שהתחרה בחצר האחורית של אולג), אז מה זה אומר על הספורט הזה ועל העוסקים בו?
אם IPF נכנסים לאולימפיאדה (לא מנותק מהמציאות) כל העניין הזה יסתיים.