הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה לבטן

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
חשבתי לקנות אבל בארץ (כרגיל) הרבה יותר יקר מבחול אז חשבתי להזמין מMYPROTEIN הבנתי שאסור לפרסם פה קישורים
אבל האם מישהו יודע האם "Leather Lifting Belt" שלהם טובה?

Myprotein Leather Lifting Belt

נערך לאחרונה:
ראיתי את שני הסרטונים (זה בדיוק מה שאני עושה לוקח אוויר ועושה ריבועים)
אני מכווץ כמה שאני יכול (בדיוק כמו שאני עושה בדדליפט)
מה אני יכול לעשות עם הבאטווינק?
מה אפשר לעשות מפה?
אם באמת ראית והבנת על מה הוא מדבר אז אתה תדע מה לעשות לגבי הבאט וינק
באט וינק נוצר בגלל שמלכתחילה האגן לא מיושר כמו שצריך עם בית החזה, אז כשאתה מגיע למטה נוצר פיצוי יתר, ואתה עובר מהייפראקסטנשיין לאגן מסובב פנימה
אם מההתחלה תחזיק את איזור הבטן כמו שצריך, ולא סתם לעשות ריבועים, אלא להתנגד לאוויר בבטן ב-360 מעלות, אז לא תהיה לך את הבעיה הזאת

• פותח/ת השרשור
אם באמת ראית והבנת על מה הוא מדבר אז אתה תדע מה לעשות לגבי הבאט וינק
באט וינק נוצר בגלל שמלכתחילה האגן לא מיושר כמו שצריך עם בית החזה, אז כשאתה מגיע למטה נוצר פיצוי יתר, ואתה עובר מהייפראקסטנשיין לאגן מסובב פנימה
אם מההתחלה תחזיק את איזור הבטן כמו שצריך, ולא סתם לעשות ריבועים, אלא להתנגד לאוויר בבטן ב-360 מעלות, אז לא תהיה לך את הבעיה הזאת
אני לא סתם עושה ריבועים אני מחזיק את האוויר בבטן ומחזק את הבטן עושה בדיוק מה שאלן מסביר

ראיתי שוב פעם למרות שכבר ראיתי כל סרטון שלו שקשור לתרגילים המורכבים
גם אצלו אני רואה אותו דבר כמוני שהתחת כזה קופת (10:16 בסרטון)

ולמרות זאת עדיין הכל קורה לי אין אפשרות שפשוט הגב תחתון שלי חלש (בחיים לא אימנתי אותו ספיציפי)

אני לא סתם עושה ריבועים אני מחזיק את האוויר בבטן ומחזק את הבטן עושה בדיוק מה שאלן מסביר
אתה אבל מרגיש שאתה מכווץ את כל השרירים בבת אחת, כולל הריבועים, הצדדים הגב התחתון והזוקפים, או שאתה פשוט מחזיק חזק את הבטן? כי לפי הסרטון זה השני מביניהם

ראיתי שוב פעם למרות שכבר ראיתי כל סרטון שלו שקשור לתרגילים המורכבים
גם אצלו אני רואה אותו דבר כמוני שהתחת כזה קופת (10:16 בסרטון)
דווקא הסרטון הזה שלו לא הכי משהו, וגם הטכניקה שלו השתנתה משמעותית מאז הסרטון הזה, והוא מודה שהטכניקה שלו לא הייתה טובה

• פותח/ת השרשור
@kotzer
@Stamshamen
אתה אבל מרגיש שאתה מכווץ את כל השרירים בבת אחת, כולל הריבועים, הצדדים הגב התחתון והזוקפים, או שאתה פשוט מחזיק חזק את הבטן? כי לפי הסרטון זה השני מביניהם

דווקא הסרטון הזה שלו לא הכי משהו, וגם הטכניקה שלו השתנתה משמעותית מאז הסרטון הזה, והוא מודה שהטכניקה שלו לא הייתה טובה
לא יודע איך להחזיק יותר מאת הבטן (זוקפים אין לי שמץ איך)
ראיתי כל סרטון שלו כולל את החדשים כנל של OMAR ועוד הרבה ותמיד יש לי את הבעיה הזו כמו שאתה רואה

@kotzer
@Stamshamen

לא יודע איך להחזיק יותר מאת הבטן (זוקפים אין לי שמץ איך)
ראיתי כל סרטון שלו כולל את החדשים כנל של OMAR ועוד הרבה ותמיד יש לי את הבעיה הזו כמו שאתה רואה
אולי במקרה שלך חגורה באמת יכולה לעזור, כי כשיש לך חגורה שלוחצת עליך בצורה שווה מכל הכיוונים, היא מזכירה לך איפה לכווץ.
בינתיים מה שאה יכול לעשות בעזרת חבר, או מאמן, זה כשאתה מתכונן לעשות חזרה בסקוואט, שילחצו לך כנגד כל השרירים בבטן, מכל הכיוונים, לחיצה קטנה תספיק, זה ייתן לך את התחושה שאתה צריך כדי לזכור לכווץ

• פותח/ת השרשור
אולי במקרה שלך חגורה באמת יכולה לעזור, כי כשיש לך חגורה שלוחצת עליך בצורה שווה מכל הכיוונים, היא מזכירה לך איפה לכווץ.
בינתיים מה שאה יכול לעשות בעזרת חבר, או מאמן, זה כשאתה מתכונן לעשות חזרה בסקוואט, שילחצו לך כנגד כל השרירים בבטן, מכל הכיוונים, לחיצה קטנה תספיק, זה ייתן לך את התחושה שאתה צריך כדי לזכור לכווץ
תודה אז
א. אני כבר מחר אקנה חגורה
ב. המשיך לעלות לפה סרטונים שלי עושה סקוואט לבדיקות טכניקה
ג. אתה מתכוון בחימום שילחצו לי כאילו על הגב או איך בדיוק(זה לא יפריע לסקוואט?)

ג. אתה מתכוון בחימום שילחצו לי כאילו על הגב או איך בדיוק(זה לא יפריע לסקוואט?)
בחימום יכול לעזור, אבל גם בסטים של העבודה בעיקר
הכוונה היא כשאתה עומד עם המוט עליך, נוגעים באיזור מסויים, אתה מכווץ אותו, נוגעים באיזור אחר, מכווץ אותו, נוגעים באיזור אחר ואז מכווץ אותו, ואז כשנגעו לך בכל הקבוצות שרירים בצורה דו כיוונית, 360 מעלות, אז אתה מוכן לבצע חזרה, תיאורטית פעם אחת תספיק, אבל תגיד להם לעשות את זה כל חזרה אחרי שהטכניקה משתנה חזרה למה שהיה לפני

• פותח/ת השרשור
בחימום יכול לעזור, אבל גם בסטים של העבודה בעיקר
הכוונה היא כשאתה עומד עם המוט עליך, נוגעים באיזור מסויים, אתה מכווץ אותו, נוגעים באיזור אחר, מכווץ אותו, נוגעים באיזור אחר ואז מכווץ אותו, ואז כשנגעו לך בכל הקבוצות שרירים בצורה דו כיוונית, 360 מעלות, אז אתה מוכן לבצע חזרה, תיאורטית פעם אחת תספיק, אבל תגיד להם לעשות את זה כל חזרה אחרי שהטכניקה משתנה חזרה למה שהיה לפני
אין לי שמץ מה לעשות יותר מלקחת אוויר ולקבץ את הבטן (איך להפעיל את הגב)
יש אפשרות להראות סרטון שאני מקבץ או שלא יראו כלום?

אין לי שמץ מה לעשות יותר מלקחת אוויר ולקבץ את הבטן (איך להפעיל את הגב)
יש אפשרות להראות סרטון שאני מקבץ או שלא יראו כלום?
כנראה לא יראו כלום
שוב, תראה עוד פעם את הסרטון השני ששמתי פה, הוא מסביר מעולה איך עושים את זה כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
כנראה לא יראו כלום
שוב, תראה עוד פעם את הסרטון השני ששמתי פה, הוא מסביר מעולה איך עושים את זה כמו שצריך
ראיתי לא הבנתי
אני אנסה לעשות שוב פעם אולי משהו כן ישתנה
ביינתים יש לך אולי עוד סרטונים ששווה לראות (אני אעשה ביום חמישי לאו בר ואצלם)

ראיתי לא הבנתי
אני אנסה לעשות שוב פעם אולי משהו כן ישתנה
ביינתים יש לך אולי עוד סרטונים ששווה לראות (אני אעשה ביום חמישי לאו בר ואצלם)
תסתכל בערוץ שלו, יש לו הרבה סרטונים שווים, תסתכל בעיקר על אלה שמדברים על תפקוד כף הרגל, כי זה באמת אחד הנושאים הכי מוזנחים אצל אנשים, ואתה לא מבין איזה שיפור משמעותי זה עושה להרמות שלך

1. תמצא תנוחה שאתה מרגיש בה חזק לרגליים, ותישאר שם, אל תזיז את הרגליים כל הסט.
2. בעלייה המוט נמצא במקום טוב בכף היד, תדאג שזה יהיה אותו מיקום גם בירידה, כי אחרת אתה מאבד יציבות.
3. מרפקים שיצביעו יותר לכיוון הרגליים, תנסה לכופף את המוט כאילו אתה מנסה לשבור אותו.

• פותח/ת השרשור
1. תמצא תנוחה שאתה מרגיש בה חזק לרגליים, ותישאר שם, אל תזיז את הרגליים כל הסט.
2. בעלייה המוט נמצא במקום טוב בכף היד, תדאג שזה יהיה אותו מיקום גם בירידה, כי אחרת אתה מאבד יציבות.
3. מרפקים שיצביעו יותר לכיוון הרגליים, תנסה לכופף את המוט כאילו אתה מנסה לשבור אותו.
לגבי 3 זה כי אני תופס רחב יחסית להחליף ליותר צר (בדקתי והמשקל נשאר אצלי זהה פשוט טיפה פחות נוח מתוך הרגל)

נוח לך לתפוס כ"כ רחב?
את מנח כפות הידיים תשתדל לא לשנות תוך כדי התנועה, שים לב לזה. בלחיצה אתה בסדר, בירידה לא. הלג דרייב לא נראה יציב ולא נראה יעיל, גם כאן יש מקום לשיפור.
חוץ מזה כל הכבוד על המשקל, נראה שהבנץ' פרס זו הנקודה החזקה שלך

• פותח/ת השרשור
נוח לך לתפוס כ"כ רחב?
את מנח כפות הידיים תשתדל לא לשנות תוך כדי התנועה, שים לב לזה. בלחיצה אתה בסדר, בירידה לא. הלג דרייב לא נראה יציב ולא נראה יעיל, גם כאן יש מקום לשיפור.
חוץ מזה כל הכבוד על המשקל, נראה שהבנץ' פרס זו הנקודה החזקה שלך
כן נוח לי כי פשוט בהתחלה היו אומרים לי תחזיק איפה שהעיגולים האלה על המוט וכנראה התרגלתי לזה

זה לא קשור לרוחב אחיזה

כן לג דרייב בכלל לא היה לי עד לפני איזה חודש שסמתי לב לזה והתחלתי להשקיע בזה (טיפה מטומטפ אני פוחד שאני פשוט יחליק על על הספה אם אני אדחוף חזק מידי עם הרגליים זה יכול לקרות? חחח)

בלי קשר בגלל שהבנתי שבאחיזה צרה הטווח יותר גדול שווה לנסות להתרגל לאחיזה צרה?

אני מניח שאתה מנסה לעשות LB בסקוואט, אבל המוט ממוקם כ-HB. נתחיל עם התיקון הזה כי הכל מתחיל מכאן (אין באונס, מרפה גב תחתון, לא יושב אחורה וכו' וכו').

אחלה נעליים אבל.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה מנסה לעשות LB בסקוואט, אבל המוט ממוקם כ-HB. נתחיל עם התיקון הזה כי הכל מתחיל מכאן (אין באונס, מרפה גב תחתון, לא יושב אחורה וכו' וכו').

אחלה נעליים אבל.
חחח דווקא לא אני מנסה HB
מה זה אין באונס?
וכן ההבדל עם הנעליים ובלי שמיים וארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית