הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה לבטן

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
חשבתי לקנות אבל בארץ (כרגיל) הרבה יותר יקר מבחול אז חשבתי להזמין מMYPROTEIN הבנתי שאסור לפרסם פה קישורים
אבל האם מישהו יודע האם "Leather Lifting Belt" שלהם טובה?

Myprotein Leather Lifting Belt

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאם האמה לא בקו של המוט אתה תראה את הידיים שלך מהצד בקו לא ישר שיכול ללכת קדימה או אחורה כמו בתמונה הזאת, הכוונה שלי היא שאם תלחץ באחיזה והוצאת מרפקים שלא מתאימה לך אתה תראה את הידיים בורחות לך גם שהמוט למטה
כאילו האמה אנכית לרצפה ולמוט הבנתי נכון?

כאילו האמה אנכית לרצפה ולמוט הבנתי נכון?
כן, המיקום מרפקים משפיע בצורה כזאת שאם אתה ממש מכניס אותם בזמן שאתה עם אחיזה צרה אתה תאלץ להוריד את המוט קצת מתחת לחזה בשביל לשמור על זה ואתה בעצם מאריך לעצמך ככה טווח תנועה, אם תסתכל על הבנצ'ים שלי מהתחרות למשל ככה זה נראה.
מצד שני אם אתה תוציא יותר מידי מרפקים בזמן שאתה אוחז צר אתה לא בהכרח תצליח לשמור על האמה בקו של המוט ותאלץ או להוציא פחות את המרפקים או להרחיב מעט את האחיזה.

• פותח/ת השרשור
כן, המיקום מרפקים משפיע בצורה כזאת שאם אתה ממש מכניס אותם בזמן שאתה עם אחיזה צרה אתה תאלץ להוריד את המוט קצת מתחת לחזה בשביל לשמור על זה ואתה בעצם מאריך לעצמך ככה טווח תנועה, אם תסתכל על הבנצ'ים שלי מהתחרות למשל ככה זה נראה.
מצד שני אם אתה תוציא יותר מידי מרפקים בזמן שאתה אוחז צר אתה לא בהכרח תצליח לשמור על האמה בקו של המוט ותאלץ או להוציא פחות את המרפקים או להרחיב מעט את האחיזה.
מה זה משנה כל כך אם זה אנך או לא אנל?

מה זה משנה כל כך אם זה אנך או לא אנל?
ברור שזה משנה, אתה לא מנצל את כל הכוח שלך תסתכל כאן בסרטון מ6:50 בערך דקה

דייב טייט מראה שם מה קורה אם האמה לא בקו של המוט זה בדיוק מה שאתה מחפש

• פותח/ת השרשור
ברור שזה משנה, אתה לא מנצל את כל הכוח שלך תסתכל כאן בסרטון מ6:50 בערך דקה

דייב טייט מראה שם מה קורה אם האמה לא בקו של המוט זה בדיוק מה שאתה מחפש

סבבה תודה רבה אתקן ועלאה שוב פעם
ככה היום היה די חרא אימון (אחרי הסט הראשון שפספסתי חזרה הורדתי גם משקל)
בכל מקרה הטכניקה דווקא נראית לי טוב

@Stamshamen
@kotzer
@Nemesis
@incin
@AQUANGEL
בקשר לאימונים אישיים אני חייל אז זה טיפה בעיה...

סבבה תודה רבה אתקן ועלאה שוב פעם
ככה היום היה די חרא אימון (אחרי הסט הראשון שפספסתי חזרה הורדתי גם משקל)
בכל מקרה הטכניקה דווקא נראית לי טוב

@Stamshamen
@kotzer
@Nemesis
@incin
@AQUANGEL
בקשר לאימונים אישיים אני חייל אז זה טיפה בעיה...

יש עוד מה לעבוד, אבל בהחלט יש שיפור
תנסה שהשבירה של האגן והברכיים לא תהיה פתאומית כל כך, היא צריכה להיות מהירה יחסית, אבל לא מתפרצת ככה

• פותח/ת השרשור
יש עוד מה לעבוד, אבל בהחלט יש שיפור
תנסה שהשבירה של האגן והברכיים לא תהיה פתאומית כל כך, היא צריכה להיות מהירה יחסית, אבל לא מתפרצת ככה
זה בגלל שזה LB והקודם היה HB בכל מקרה היה לי אימון לא טוב
הבנתי שבLB אתה אמור לעשות יותר משקל ו היה לי די קשה על 5 קילו יותר עם 3 חזרות פחות
ואני לא מצליח לראות למה זה מהר מידי הכל דווקא נראה לי די חלק

זה בגלל שזה LB והקודם היה HB בכל מקרה היה לי אימון לא טוב
הבנתי שבLB אתה אמור לעשות יותר משקל ו היה לי די קשה על 5 קילו יותר עם 3 חזרות פחות
תיאורטית זה נכון, אבל אתה לא רגיל, צריך להתרגל לתנועה

ואני לא מצליח לראות למה זה מהר מידי הכל דווקא נראה לי די חלק
החזרות האחרונות הן במהירות הנכונה, הראשונות הן מאוד מתפרצות בשבירה

• פותח/ת השרשור
תיאורטית זה נכון, אבל אתה לא רגיל, צריך להתרגל לתנועה

החזרות האחרונות הן במהירות הנכונה, הראשונות הן מאוד מתפרצות בשבירה
הבנתי מה אתה אומר (דברים שהתרגלתי כי שהתחלתי להתאמן אמרו לי דווקא לרדת לאט ולחוף את הרצפה בכל הכוח)
מחרתיים מילטרי

• פותח/ת השרשור
היום מתכוון להזמין דברים מאיביי (שווה להזמין גם חגורה או לנסות לעבוד על טכניקה כי אולי חגורה כמו שאמרת תעזור לי לעבוד על הטכניקה תזכיר לי איפה ללחוץ)
וב8 אני הולך לחדכ אצלם מילטרי
@kotzer

היום מתכוון להזמין דברים מאיביי (שווה להזמין גם חגורה או לנסות לעבוד על טכניקה כי אולי חגורה כמו שאמרת תעזור לי לעבוד על הטכניקה תזכיר לי איפה ללחוץ)
וב8 אני הולך לחדכ אצלם מילטרי
@kotzer
לא יכול להזיק חגורה, מקסימום אל תשתמש בה הרבה

• פותח/ת השרשור
לא יכול להזיק חגורה, מקסימום אל תשתמש בה הרבה

אני מרגיש שמבחינת כפתיים אני יכול להוסיף עוד משקל אבל אם אני אוסיף עוד הגב שלי התעגל (בחזרות אחרונות בסטים אחרים היו מצבים שלא הצלחתי לשמור על הגב)

אני מרגיש שמבחינת כפתיים אני יכול להוסיף עוד משקל אבל אם אני אוסיף עוד הגב שלי התעגל (בחזרות אחרונות בסטים אחרים היו מצבים שלא הצלחתי לשמור על הגב)

אתה בטוח שאתה משתמש בכל השרירים של הגוף שלך, בעיקר אלה של הפלג גוף התחתון?
כי התרגיל הזה מורכב, ולא מסתמך רק על הכתף

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה משתמש בכל השרירים של הגוף שלך, בעיקר אלה של הפלג גוף התחתון?
כי התרגיל הזה מורכב, ולא מסתמך רק על הכתף
מקווץ תחת לוקח אוויר אבל מנסה לא להקפיץ ו לעקם גב יותר מידי (היה לי כאב מזה)
שווה לשים פה חגורה?

מקווץ תחת לוקח אוויר אבל מנסה לא להקפיץ ו לעקם גב יותר מידי (היה לי כאב מזה)
שווה לשים פה חגורה?
חגורה יכולה לעזור בסטים כבדים.
אני אוהב לשים אותה כתזכורת לכווץ נכון את השרירים, זה לא שהיא עוזרת לי ממש שם

• פותח/ת השרשור
חגורה יכולה לעזור בסטים כבדים.
אני אוהב לשים אותה כתזכורת לכווץ נכון את השרירים, זה לא שהיא עוזרת לי ממש שם
בו נגיד ככה אני יודע שאני לא עושה טוב כי כואב לי הגב האם יכול להיות שהחגורה תגורם לכך שאני לא אשים לב שאני לא עושה טוב וכתוצאה מזה ברגע שיכאב לי הגב יהיה יותר גרוע?

בו נגיד ככה אני יודע שאני לא עושה טוב כי כואב לי הגב האם יכול להיות שהחגורה תגורם לכך שאני לא אשים לב שאני לא עושה טוב וכתוצאה מזה ברגע שיכאב לי הגב יהיה יותר גרוע?
חגורה לא תתקן לך את הטכניקה, אבל היא יכולה למנוע בעיות מסויימות שנובעות רק במשקלים כבדים
אם זה המצב אז אולי שילוב של חגורה יכול לעזור, כמובן לא להסתמך עליה כקביים, אבל אם כאבי הגב מגיעים בכל משקל, אז תיקון טכניקה קודם לכל

• פותח/ת השרשור
חגורה לא תתקן לך את הטכניקה, אבל היא יכולה למנוע בעיות מסויימות שנובעות רק במשקלים כבדים
אם זה המצב אז אולי שילוב של חגורה יכול לעזור, כמובן לא להסתמך עליה כקביים, אבל אם כאבי הגב מגיעים בכל משקל, אז תיקון טכניקה קודם לכל
ננסח את זה טיפה שונה האם את הבעיות טכניקה יראו גם עם אשים חגורה? (יכול להיות כמו שכתבת היא תזכיר לי מה לעשות)
כי אם כן אקנה חגורה ופשוט אשים אותה ובמקרה שהבעיות יעלמו אמשיך איתה (ואולי הוריד בהמשך) במקרה וישארו הוריד את החגורה ביחד עם משקלים ואנסה שוב פעם לתקן טכניקה
@yujinius

ננסח את זה טיפה שונה האם את הבעיות טכניקה יראו גם עם אשים חגורה? (יכול להיות כמו שכתבת היא תזכיר לי מה לעשות)
כי אם כן אקנה חגורה ופשוט אשים אותה ובמקרה שהבעיות יעלמו אמשיך איתה (ואולי הוריד בהמשך) במקרה וישארו הוריד את החגורה ביחד עם משקלים ואנסה שוב פעם לתקן טכניקה
@yujinius
בעיות רציניות בטכניקה חגורה לא יכולה לתקן, אבל אם זה רק משהו קטן שמופיע כשאתה כבר ממש מתקשה, שם זה יכול לעזור
לפי הסרטון אני לא רואה בעיות גדולות, יכול להיות שזה משהו שנובע מעייפות שריר, או מנגנון פיצויכנגד המשקל, ושם חגורה יכולה לעזור

בעיות רציניות בטכניקה חגורה לא יכולה לתקן, אבל אם זה רק משהו קטן שמופיע כשאתה כבר ממש מתקשה, שם זה יכול לעזור
לפי הסרטון אני לא רואה בעיות גדולות, יכול להיות שזה משהו שנובע מעייפות שריר, או מנגנון פיצויכנגד המשקל, ושם חגורה יכולה לעזור
אז מחר כבר אזמין את החגורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית