אתה מחזיק הכי צר שאתה יכול?אם לא, אולי זו הבעיה.יותר רחב ואני מחזיק את הפלטות אבל תודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מחזיק הכי צר שאתה יכול?אם לא, אולי זו הבעיה.יותר רחב ואני מחזיק את הפלטות אבל תודה.
אתה מחזיק הכי צר שאתה יכול?אם לא, אולי זו הבעיה.
גם אתה נהיית לי עכשיו רמאי עומק? התחת לא פקטור בכלל והקו די במקום הנכון, למרות שצריך להתחשב גם בזוית צילום (אבל התמונה לא מאוד מאוד רחוקה ממקביל).
כתבתי כמעט יא שמן קטוזיסהוא מכין את הקרקע לסקוואט 170 שלו
אני לא מבין מה זה משנה הגובה של המרפקים שלו, כל עוד המוט יושב נוח ולא זז זה לא מפריע. יש משהו שקצת יותר מפריע לי בסקוואט שלך וזו העובדה שחסרים לך לפחות 10 ס"מ לשבור מקביל ושהגב שלך מתעגל בחלק מהחזרות. רק דוגמה להמחשה לכמה סנטימטרים חסרים לך:
אתם רציניים?
הסקוואטים שלו מצוינים, אבל למה אתה מוציא את המוט הפוך?
אני אמרתי למה אתה טועה לפי ההגדרה של שבירת מקביל והסברתי את עצמי די טוב בקשר למה שאני חושב, אתה רוצה לנהל דיון, אז בדיון נורמלי לא אומרים לך תקרא, מפנים אותי למקור שאתה רוצה שאני אקרוא ממנו, ותגיד לי איפה אני טועה בהגדרה של לשבור מקביל? אתה לעומתי לא סתרת כלום ממה שאמרתי ועשית בדיוק את מה שלא רצית שאני אעשה. ובקשר לגוד מורנינג שהוא מבצע זה מהסירטון של 170 לא של 167.5.
עריכה: ההגרדה של עומק חוקי של סקוואט לפי USAPL:
http://www.usapowerlifting.com/newsletter/06/novice/novice.html
תאמין לי שאני קורא יותר ממה שאתה חושב.
אפשר לבדוק את זה ביחס לריצפה תן לי 2 דקות ואני יעלה לפה קו שמקביל לריצפה לפי הזווית צילום. בקשר לברכיים שנכנסות פנימה, קודם כל אי אפשר לראות את זה מהזווית הזאת, ודבר שני הדרך היחידה לתקן את זה זה לדחוף את הברכיים החוצה לאורך כל התנועה, אני חושב שריסט יהיה במקום כדי שתוכל להתרכז בטכניקה ולא רק על להרים את המשקל.
עריכה: זה בהנחה שהמוט האולימפי מקביל לריצפה. זה מהסרטון של 167.5 חזרה ראשונה
חסרים לך כמה סנטימטרים אבל כמו שאמרתי זה יותר טוב מ-170 קילו.