אפילו בחיטוב אוכל יותר ממכם.

אני לא מבין מה זה משנה הגובה של המרפקים שלו, כל עוד המוט יושב נוח ולא זז זה לא מפריע. יש משהו שקצת יותר מפריע לי בסקוואט שלך וזו העובדה שחסרים לך לפחות 10 ס"מ לשבור מקביל ושהגב שלך מתעגל בחלק מהחזרות. רק דוגמה להמחשה לכמה סנטימטרים חסרים לך:

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    KB 15.8 · צפיות: 181
קבבי באבי מה קשור הקו? טוב שלא שמת אותו על הראש וזהו.
דווקא בחזרה הזו זה כמעט עומק מלא, תסתכל על החלק העליון ביותר של הברך מול התחת.

גם אתה נהיית לי עכשיו רמאי עומק? התחת לא פקטור בכלל והקו די במקום הנכון, למרות שצריך להתחשב גם בזוית צילום (אבל נכון שהתמונה לא מאוד מאוד רחוקה ממקביל).

נערך לאחרונה:
גם אתה נהיית לי עכשיו רמאי עומק? התחת לא פקטור בכלל והקו די במקום הנכון, למרות שצריך להתחשב גם בזוית צילום (אבל התמונה לא מאוד מאוד רחוקה ממקביל).

הוא מכין את הקרקע לסקוואט 170 שלו

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה זה משנה הגובה של המרפקים שלו, כל עוד המוט יושב נוח ולא זז זה לא מפריע. יש משהו שקצת יותר מפריע לי בסקוואט שלך וזו העובדה שחסרים לך לפחות 10 ס"מ לשבור מקביל ושהגב שלך מתעגל בחלק מהחזרות. רק דוגמה להמחשה לכמה סנטימטרים חסרים לך:

תודה על ההעזרה וההערות, יש לי כמה שאלות:
איזו חזרה זו?
האם בכל החזרות חסר עומק?
למה אתה מתכוון שהגב מתעגל? איפה?
האם בסרטון למטה גם חסר עומק?

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתם רציניים?
הסקוואטים שלו מצוינים, אבל למה אתה מוציא את המוט הפוך?

שמע בארבל אם אתה חושב שכך סקוואט צריך להראות אתה כנראה בבעיה. אני לא אומר שהם גרועים, הם רוחקים מכך, אבל יש כמה טועיות די רציניות שיש עליו לתקן. בקשר לגב, הוא לא מתעגל וזו טעות שלי, אתה פשוט מחלק את הסקוואט לשתי תנועות, אתה מבצע סוג של גוד מורנינג אחרי היציאה מהתחתית, ולא רק שזה לא יעיל מכנית בגלל המנוף שזה יוצר, זה גם יכול לגרום לפציעות בעתיד.

בקשר לעומק ולהערה של קורן, הסקוואט שאנחנו מכוונים אליו זהו סקוואט שעצם האגן יורדת יותר נמוך מהנקודה הכי גבוהה בעצם הפיקה שבברך, ואם תשים לב שתרד לסקוואט בלי משקל המקום בו יווצר הקיפול בחולצה שלך יהיה עצם האגן, משם מדדתי, למרות שהקו הוא לא בדיוק מקביל לריצפה בגלל זווית הצילום שלא התחשבתי בה הוא עדיין לא שובר מקביל.

בקשר לדרכים לתקן את זה, נתחיל בזה שבמשקל שכרגע אתה משתמש בו, בהנחה שהוא כבד לך יהיה לך מאד קשה לתקן את זה, אז אתה תצטרך להוריד משקל, ופשוט לרדת יותר עמוק. תתחיל את התנועה בהוצאת הברכיים החוצה ותרד תוך כדי שאתה דוחף אותם החוצה. אל תשכח להחזיק את הגב. הגוד מורנינג שקורה לך זהו תוצר של המשקל שיש לך על הגב, ברגע שאתה תרד יותר עמוק המשקל שיהיה לך על הגב יהיה יותר נמוך ויש סיכוי טוב מאד שזה יפסיק לקרות, אבל קודם תשבור מקביל זה הכי חשוב.

עריכה: הסרטון של 167.5 נראה יותר טוב אבל עדיין חסרים לך כמה סנטימטרים טובים וגם הברכיים שלך גולשות.

נערך לאחרונה:
אתם רציניים?
הסקוואטים שלו מצוינים, אבל למה אתה מוציא את המוט הפוך?

אתה צריך שיבינו מתי אתה מטריל ומתי לא

הברכיים שלו גולשות, והתנועה עדיין לא 100%, והעומק לפעמים טוב ולפעמים לא טוב (בגלל גלישת הברכיים וחוסר של ישיבה לאחור)

אז קח מדריך: אם זה מצחיק זאת הטרלה, אם לא זה לא.
אתה צודק שהברכיים גולשות בבור, לא שמתי לב לזה, אבל הם מלאים בלי שום ספק בכל החזרות.
נ.ב קבב לך לקרוא, אי שום בעיה ביציאה שלו מהתחתית.

מי שרוצה לחלוק עליי מוזמן, אני שמח לנהל דיון עם כל אחד, אבל לא עם מישהו שיבוא ויגיד "אתה טועה כי אתה טועה".

אני אמרתי למה אתה טועה לפי ההגדרה של שבירת מקביל והסברתי את עצמי די טוב בקשר למה שאני חושב, אתה רוצה לנהל דיון, אז בדיון נורמלי לא אומרים לך תקרא, מפנים אותי למקור שאתה רוצה שאני אקרוא ממנו, ותגיד לי איפה אני טועה בהגדרה של לשבור מקביל? אתה לעומתי לא סתרת כלום ממה שאמרתי ועשית בדיוק את מה שלא רצית שאני אעשה. ובקשר לגוד מורנינג שהוא מבצע זה מהסירטון של 170 לא של 167.5.

עריכה: ההגרדה של עומק חוקי של סקוואט לפי USAPL:
http://www.usapowerlifting.com/newsletter/06/novice/novice.html

תאמין לי שאני קורא יותר ממה שאתה חושב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אמרתי למה אתה טועה לפי ההגדרה של שבירת מקביל והסברתי את עצמי די טוב בקשר למה שאני חושב, אתה רוצה לנהל דיון, אז בדיון נורמלי לא אומרים לך תקרא, מפנים אותי למקור שאתה רוצה שאני אקרוא ממנו, ותגיד לי איפה אני טועה בהגדרה של לשבור מקביל? אתה לעומתי לא סתרת כלום ממה שאמרתי ועשית בדיוק את מה שלא רצית שאני אעשה. ובקשר לגוד מורנינג שהוא מבצע זה מהסירטון של 170 לא של 167.5.

עריכה: ההגרדה של עומק חוקי של סקוואט לפי USAPL:
http://www.usapowerlifting.com/newsletter/06/novice/novice.html

תאמין לי שאני קורא יותר ממה שאתה חושב.

אני חושב שאתה עושה טעות כי אתה לא מתייחס לזווית צילום, לדעתי רואים שהעומק לפחות ב9 מ10 החזרות(ב2 הסרטונים) מספיק טוב למרות הזוית. בסרטונים אחרים קצת פחות.
בכל אופן, מכיוון שאני אדם שמן ואתה קבב אני אשתדל לספק סרטון שישביע את רצונך כי אם אתה צודק- לי יש בעיה.

הבעיות הבאמת חמורות שקיימות אצלי הן כמו שאמרת/אמרו, הברכיים שגולשות והבעיה השניה שאף אחד לא העיר לי עליה עדיין היא שהן נכנסות פנימה בחלק גדול של החזרות. אני צריך לקלוט את סדר הפעולות בירידה ושתי הבעיות אמורות להפתר.

בארבל: אני יוצא קדימה כי התרגלתי ובעיני לצאת אחורה בלי לראות מה קורה מאחוריך(במכון קטן כמו שלנו) זה לא פחות מסוכן.

אפשר לבדוק את זה ביחס לריצפה תן לי 2 דקות ואני יעלה לפה קו שמקביל לריצפה לפי הזווית צילום. בקשר לברכיים שנכנסות פנימה, קודם כל אי אפשר לראות את זה מהזווית הזאת, ודבר שני הדרך היחידה לתקן את זה זה לדחוף את הברכיים החוצה לאורך כל התנועה, אני חושב שריסט יהיה במקום כדי שתוכל להתרכז בטכניקה ולא רק על להרים את המשקל.

עריכה: זה בהנחה שהמוט האולימפי מקביל לריצפה. זה מהסרטון של 167.5 חזרה ראשונה
חסרים לך כמה סנטימטרים אבל כמו שאמרתי זה יותר טוב מ-170 קילו.

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 91
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לבדוק את זה ביחס לריצפה תן לי 2 דקות ואני יעלה לפה קו שמקביל לריצפה לפי הזווית צילום. בקשר לברכיים שנכנסות פנימה, קודם כל אי אפשר לראות את זה מהזווית הזאת, ודבר שני הדרך היחידה לתקן את זה זה לדחוף את הברכיים החוצה לאורך כל התנועה, אני חושב שריסט יהיה במקום כדי שתוכל להתרכז בטכניקה ולא רק על להרים את המשקל.

עריכה: זה בהנחה שהמוט האולימפי מקביל לריצפה. זה מהסרטון של 167.5 חזרה ראשונה
חסרים לך כמה סנטימטרים אבל כמו שאמרתי זה יותר טוב מ-170 קילו.

לי נראה שאתה מוציא את הקו מהמקום הלא נכון אבל אין טעם להמשיך להתווכח, נחכה לסקוואט הבא ויכול להיות שאני אכן אעשה ריסט כדי לשפר את הכל.

אז תנו לי לקטוע את הליצנות ולהגיד לכם שפה זה לא תחרות פאוורליפטינג, וסקוואט באימונים אמור להגיע למתיחה בהאמסטרינג ולבאונס, לא לעומקים ומדידות עם מד זווית.

• פותח/ת השרשור
יום שישי היה משחק, וקיבלתי כמה מכות. נראה לי שמתחתי את הבייספ, אני מקווה שלא.

בגלל ה(אולי) מתיחה עשיתי רק סקוואטים היום.
172.5 5-4-5, נכשלתי בסט השני.

הנה הסרטונים:

הסט השלישי,

הסט הראשון,

שאלה למביני עניין, במידה ויש מתיחה, להמשיך ללחוץ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית