הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בSS

ariel2403

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
אני לא מתאמן מתחיל אבל עשיתי SS בגלל שתקופה ארוכה לא אימנתי רגליים בגלל פציעה
בכל מקרה המשקלים שלי הם בנץ 100 סקווט 95 דדלפיט 115 ופרס 52.5
אני די תקוע מבחינת המשקלים כבר יותר משבוע , יש לי גם כאבים כבר למעלה משבוע באזור האגן שגם לדעתי משפיעים על זה שנקעתי במשקלים (הכאב לא מחמיר אבל אני מרגיש אותו ממש חזק בסקוואטים בסט האחרון . אני ב+500 ומעבר לזה אני לא מעלה בגלל שאני לא יכול
להרשות לעצמי להעלות יותר מדי במשקל היות ואני לוחם קרבי . עדיף לי לעבור לדעתכם לתכנית אחרת ?
מבחינת שעות שינה אני די מקפיד .

ממליץ לערוך ולהויף את הסרטון לתחילת הפוסט שאנשים יוכלו לראות ולעזור.
אני לא מומחה, אבל יש כמה דברים שראיתי.
1. אתה מתנדנד במהלך העלייה והירידה, כנראה בגלל הנעליים.
2. לפי הסתכלות על הבטן והפה שלך, לא נראה שאתה מכניס אוויר לבטן ומכווץ כמו שצריך.
איפה הכאבים שאתה מדבר עליה? ומתי כואב?
ואם בסרטון זה משקל העבודה שלך, אני לא הייתי קורא לזה תקוע.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לערוך ולהויף את הסרטון לתחילת הפוסט שאנשים יוכלו לראות ולעזור.
אני לא מומחה, אבל יש כמה דברים שראיתי.
1. אתה מתנדנד במהלך העלייה והירידה, כנראה בגלל הנעליים.
2. לפי הסתכלות על הבטן והפה שלך, לא נראה שאתה מכניס אוויר לבטן ומכווץ כמו שצריך.
איפה הכאבים שאתה מדבר עליה? ומתי כואב?
ואם בסרטון זה משקל העבודה שלך, אני לא הייתי קורא לזה תקוע.
לא הבנתי למה הכוונה שלך במשפט האחרון? מה זאת אומרת לא תקוע? אני כן תקוע חח
וכואב לי במפרק שמחבר בין האגן לרגל

לא הבנתי למה הכוונה שלך במשפט האחרון? מה זאת אומרת לא תקוע? אני כן תקוע חח
וכואב לי במפרק שמחבר בין האגן לרגל
כואב לך רק בסט עצמו? באיזה שלב בחזרה? כואב ביום יום? בכל משקל עבודה? מפרק הירך זה מפרק לא קטן, כואב מקדימה, מאחורה?
אשמח אם תענה על כל אלה.
איך הבנת שאתה תקוע? הסט הזה נראה לי לא קשה לך. הוספת משקל ולא הצלחת להשלים את כל הסטים? כמה משקל אתה מוסיף כל אימון?

• פותח/ת השרשור
כואב לך רק בסט עצמו? באיזה שלב בחזרה? כואב ביום יום? בכל משקל עבודה? מפרק הירך זה מפרק לא קטן, כואב מקדימה, מאחורה?
אשמח אם תענה על כל אלה.
איך הבנת שאתה תקוע? הסט הזה נראה לי לא קשה לך. הוספת משקל ולא הצלחת להשלים את כל הסטים? כמה משקל אתה מוסיף כל אימון?
יכול להיות שהוא הרגיש לי קשה בגלל הכאבים . כואב לי באזור שמסומן פה בערך https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...79Cd6pk4SVhzaoSoEVf8wyiWJ4Lb4PdSMpj6OIj2Q3Mgi

יכול להיות שהוא הרגיש לי קשה בגלל הכאבים . כואב לי באזור שמסומן פה בערך https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...79Cd6pk4SVhzaoSoEVf8wyiWJ4Lb4PdSMpj6OIj2Q3Mgi
לא ענית על שאר השאלות, אבל אני מאמין שהכאב הוא כשאתה מגיע לתחתית ומרגיש צביטה.
הייתי שם. שני דברים עזרו לי. 1. כיווץ נכון ושמירה על אגן ניטרליץ 2. לדחוף אצבעות החוצה.
תקן אותי אם אני טועה.

• פותח/ת השרשור
לא ענית על שאר השאלות, אבל אני מאמין שהכאב הוא כשאתה מגיע לתחתית ומרגיש צביטה.
הייתי שם. שני דברים עזרו לי. 1. כיווץ נכון ושמירה על אגן ניטרליץ 2. לדחוף אצבעות החוצה.
תקן אותי אם אני טועה.
זה לא בדיוק צביטה.. אני מרגיש את הכאבים במהלך תחילת הסקוואטים וכמה שעות אחרי האימון או עד יום למחרת לרוב.

זה לא בדיוק צביטה.. אני מרגיש את הכאבים במהלך תחילת הסקוואטים וכמה שעות אחרי האימון או עד יום למחרת לרוב.
נראה לי שהמון חזרות עם אגן לא ניטרלי גרמו שם לאיזה דלקת ב hip flexors. תתקן את הטכניקה לפי עוד עזרה שתקבל כאן ותמשיך להתאמן. הדלקת תעבור.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהמון חזרות עם אגן לא ניטרלי גרמו שם לאיזה דלקת ב hip flexors. תתקן את הטכניקה לפי עוד עזרה שתקבל כאן ותמשיך להתאמן. הדלקת תעבור.
פה האגן נראה יותר טוב ?
זה חימום שעשיתי עם שימוש יותר בישבן ממה שאני משתמש בדרכ . הטכניקה הזאת הרגישה לי די רובוטית ובגלל זה חזרתי לקודמת

נראה אותו דבר לדעתי. לדעתי העניין הוא שאתה לא מכוו. טוב וגוף רפוי תחת משקל זה לא דבר טוב.
איך את נושם?

• פותח/ת השרשור
ממה שאני רואה זה לא נעליים אם סוליה קשיחה. זה ניראה נעליים עם סוג של בולמי זעזועים או איך שלא אומרים את זה.
הסוליה כן קשיחה יחסית .. זה נעליים לקרוספיט בעיקר. בכל מקרה אני אמור לקבל עוד כמה ימים את הmetcon 3

הסוליה כן קשיחה יחסית .. זה נעליים לקרוספיט בעיקר. בכל מקרה אני אמור לקבל עוד כמה ימים את הmetcon 3
נעלי קרוספיט != נעלי סקוואט/דדליפט. הסתכלתי עכשיו על ה metcon ניראה שגם הם לא נעלי לסקוואט.
הסוליה כן קשיחה יחסית
טעות שלי, זה לא הסוליה קשיחה אלה הבפנים של הרגל. כלומר לא צריך להיות בתוך הנעל ריפוד כלשהו. אתה צריך להרגיש את הקשיחות. תנסה לראות איך זה נעלי אולסטאר בשביל להבין למה אני מתכוון.

גם לי היה את ההרגשה המציקה הזו והיא נפתרה בזה שעשיתי חימום מתאים לפני סטים כבדים (כמה סטים של העלת משקלים בהדרגה וכו וכו לא אכנס לזה עכשיו) ותנסה מתיחה סטטית של האזור.

גם לי היה את ההרגשה המציקה הזו והיא נפתרה בזה שעשיתי חימום מתאים לפני סטים כבדים (כמה סטים של העלת משקלים בהדרגה וכו וכו לא אכנס לזה עכשיו) ותנסה מתיחה סטטית של האזור.
מהניסיון שלי, למתוח דברים כואבים לא עושה דברים טובים. כדאי שישפרו את הטכניקה וימשיך להתאמן. אם הכאב לא מחמיר עם האימונים, הוא כנראה יעבור לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית