הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בSS

ariel2403

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
אני לא מתאמן מתחיל אבל עשיתי SS בגלל שתקופה ארוכה לא אימנתי רגליים בגלל פציעה
בכל מקרה המשקלים שלי הם בנץ 100 סקווט 95 דדלפיט 115 ופרס 52.5
אני די תקוע מבחינת המשקלים כבר יותר משבוע , יש לי גם כאבים כבר למעלה משבוע באזור האגן שגם לדעתי משפיעים על זה שנקעתי במשקלים (הכאב לא מחמיר אבל אני מרגיש אותו ממש חזק בסקוואטים בסט האחרון . אני ב+500 ומעבר לזה אני לא מעלה בגלל שאני לא יכול
להרשות לעצמי להעלות יותר מדי במשקל היות ואני לוחם קרבי . עדיף לי לעבור לדעתכם לתכנית אחרת ?
מבחינת שעות שינה אני די מקפיד .

מהניסיון שלי, למתוח דברים כואבים לא עושה דברים טובים. כדאי שישפרו את הטכניקה וימשיך להתאמן. אם הכאב לא מחמיר עם האימונים, הוא כנראה יעבור לבד.
לפי מה שהבנתי כואב לו לאחר התנועה, לא לפני.

• פותח/ת השרשור
נעלי קרוספיט != נעלי סקוואט/דדליפט. הסתכלתי עכשיו על ה metcon ניראה שגם הם לא נעלי לסקוואט.

טעות שלי, זה לא הסוליה קשיחה אלה הבפנים של הרגל. כלומר לא צריך להיות בתוך הנעל ריפוד כלשהו. אתה צריך להרגיש את הקשיחות. תנסה לראות איך זה נעלי אולסטאר בשביל להבין למה אני מתכוון.
יש לי גם אולסטאר והן לא נוחות בשיט בשבילי.
תשמע אני לא עושה רק סקוואים
אלא אני יותר בכיוון הקרוספיט אז הנעליים שהם נטו למשקולות אני לא מתכוון לקנות במיוחד שאני לא אחד שמחפש יותר מדי כוח. בסך הכל רוצה לאזן את הסקוואט עם הבנץ פרס ולהמשיך להתקדם בהדרגה בתכניות נפח
עוד ביקורות על הטכניקה ?

היי אחי
קודם כל, איפה שכואב לך זאת פציעה נפוצה מסקוואט. האיזור הזה מקבל גירוי בכל פעם שאתה יורד לסקוואט (תנסה אולי לעמוד בפיסוק טיפה יותר רחב)
נראה שאתה עושה הייבר, אז אולי כדאי שתנסה לעשות לואו-בר (אם עמידה טיפה יותר רחבה לא תעזור)
מה שכן, חימום, מוביליטי ומתיחות הם חלק חשוב מאוד במיוחד אם אתה עושה את התנועות המורכבות.
הייתי ממליץ לקנות פואם רולר ולהתגלגל על האיזור הזה בתחילת ובסוף אימון (וגם בצבא אם יש זמן) וגם לעשות מתיחה שקוראים לה ״דרקון״

לגביי ה״תקיעה״ בתוכנית,
יכול להיות לזה המון סיבות, זה שאתה לוחם אומר שסביר להניח שאתה לא מתאושש כמו שצריך (זאת כנראה הסיבה שהגירוי הזה גורם לך לפציעה או דלקת מהר מאוד)
אני לא חושב שיש סיבה להיות ביותר מ500+ אבל לפעמים אין ברירה וצריך לעבור את זה (אתה יכול לעשות 600-700 לא חייב 1000+)
תנסה לכתוב מה הסדר יום השבועי שלך, כמה אתה ישן, כמה חלבון ושומן אתה אוכל, האם יש עליך סטרס נפשי גם?

בכל מקרה הייתי מציע לך (במיוחד כי אתה לוחם) להמשיך במתכונת של אסאס רק לעשות יום התאוששות באמצע שאתה עושה 2*5 בסביבות ה50-60 אחוז בכל התרגילים, עם חימום טוב והרבה פואם רולר באותו יום.

מקווה שחלק ממה שרשמתי יעזור, אני לא מכיר את הסדר יום שלך אבל בגדול אני לא בטוח שאסאס מתאימה ללוחם בצהל אבל אולי לך זה כן מתאים, אם חלק מהדברים שכתבתי פה לא יעזרו לך אז זאת כנראה התוכנית ותצטרך להעריך אותה מחדש.

בהצלחה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית