נק' מוניטין:
333
- 1,980
- 270
- ארץ לעולם לא
בסדרSS לא עובדת מספיק טוב על הידיים בטווח הארוך וזהו
לא כזה מסובך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדרSS לא עובדת מספיק טוב על הידיים בטווח הארוך וזהו
לא כזה מסובך
אפשר לראות את הבייספס שלך שפיתחת ב ss?בסדר
הספיק לי פעם אחת בפורום אחר. ולמרות שאני בכלל לא מפתח גוף או ליפטר( אני רץ למרחקים קצרים) והבייספס שלי ממש לא מעניין אותי, אני מוכרח להודות שהוא די מרשים, ממש עוזר לי בעונת הרבייה והסטוציםאפשר לראות את הבייספס שלך שפיתחת ב ss?
אז לא אמורה להיות בעיה להציג את ההישג שלך כהוכחה נוספת ( לא סופית ) לדבריך ?הספיק לי פעם אחת בפורום אחר. ולמרות שאני בכלל לא מפתח גוף או ליפטר( אני רץ למרחקים קצרים) והבייספס שלי ממש לא מעניין אותי, אני מוכרח להודות שהוא די מרשים, ממש עוזר לי בעונת הרבייה והסטוצים
אם אתה ממש משתוקק לראות את הדו ראשי שלי אני אוכל לשלוח לך בפרטי.אז לא אמורה להיות בעיה להציג את ההישג שלך כהוכחה נוספת ( לא סופית ) לדבריך ?
באמת מעניין אותי לראות מה ניתן להשיג על ידי עבודה משנית על שריר מסויים.
אולי כדי לפתח חזה מרשים לא צריך עבודה על חזה , אלא דדליפט או סקוואט יספיקו.
לא משתוקק לשום דבר.אם אתה ממש משתוקק לראות את הדו ראשי שלי אני אוכל לשלוח לך בפרטי.
ובss יש לחיצות חזה(חזה,עובד על החזה מן הסתם) ופרס שגם עובד טיפה על החזה. ומי שרוצה מרוצה מוסיף גם מקבילים.
1. ברמה מסויימת כןלא משתוקק לשום דבר.
מעניין אותי לראות הוכחות לא רק לקרא.
אם לטענתך מספיק משיכות או קלין ( למה?) כדי לפתח בייספס אז אולי כדי לפתח שרירי חזה לא צריך עבודה על חזה אלא יספיק עומס משני מתרגיל אחר?
בכפיפות מרפקים שריר עיקרי הוא בייספס. אבל אתה טוען שניתן לפתח אותו ללא ביצוע תרגיל עיקרי אלא על ידי תרגיל לשרירי גב . אז לפי הגיון שלך , כדי לפתח שרירי חזה אז אפשר לא לעשות תרגיל עיקרי לשריר זה אלא לעשות תרגיל אחר שעיקרי לקבוצת שרירים אחרת ?1. ברמה מסויימת כן
2.החזה הוא השריר העיקרי בלחיצת חזה( דא) ולא משני
אוקיי, עזוב אותי- עניתי לך על כול מה ששאלת ושלחת פה כבר איזה 700 הודעות. תתווכח עם מישהו אחר עכשיו טוב?בכפיפות מרפקים שריר עיקרי הוא בייספס. אבל אתה טוען שניתן לפתח אותו ללא ביצוע תרגיל עיקרי אלא על ידי תרגיל לשרירי גב . אז לפי הגיון שלך , כדי לפתח שרירי חזה אז אפשר לא לעשות תרגיל עיקרי לשריר זה אלא לעשות תרגיל אחר שעיקרי לקבוצת שרירים אחרת ?
בי בי מר בייספס ״מרשים״.אוקיי, עזוב אותי- עניתי לך על כול מה ששאלת ושלחת פה כבר איזה 700 הודעות. תתווכח עם מישהו אחר עכשיו טוב?
ביי ביי מר מסתכל על בייספס של זריםבי בי מר בייספס ״מרשים״.
הספיק לי פעם אחת בפורום אחר. ולמרות שאני בכלל לא מפתח גוף או ליפטר( אני רץ למרחקים קצרים) והבייספס שלי ממש לא מעניין אותי, אני מוכרח להודות שהוא די מרשים, ממש עוזר לי בעונת הרבייה והסטוצים
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
תאמת שהתאפקתי לא להגיב פה.
באופן אישי ומניסיוני הידיים גדלות יופי גם מלחיצות, מתח וחתירות.
ואני חושב שאני לא ממש מתאמן מתחיל.
האמת שסקרנתם, מה ההיקף?מוזמן לשאול את @AQUANGEL לגבי היקף הזרועות שלו בתור אחד שכמעט ולא נותן ספצפיקציה לזרועות..
גדל במסה האחרונה (מספטמבר) מ37 סמ ל40 סמהאמת שסקרנתם, מה ההיקף?
תקשיב גבר אתה כותב כאן כאילו אתה מינימום נותתן 200 קילו סקוואט או היקף 46משום מה אנשים שלא עושים סקוואט סובלים מתופעה של שרירים כמו של ילדה
כמה קילו עלית?גדל במסה האחרונה (מספטמבר) מ37 סמ ל40 סמ
ואני בקושי מפמפם בייספס
מ75 בערך ל83 בערךתקשיב גבר אתה כותב כאן כאילו אתה מינימום נותתן 200 קילו סקוואט או היקף 46
שהאמת שאת ה100 בדד עוד לא עברת תפסיק לכתוב ותתחיל יותר להקשיב
ויד מרשימה אין לך עם 60 קילו בנצ' זה בטוח
כמה קילו עלית?
אבל יותר טוב להתקדם בהכל אם מה שמעניין אותך זה בילדינג 😃רק לזכור שמבצעים SS לשלושה עד שישה חודשים, לא יקרה שום 'אסון' אם לא נותנים דגש לידיים לתקופה כזאת.
אם מה שמעניין אותך זה בילדינג אני לא רואה שום סיבה שתעשה SSאבל יותר טוב להתקדם בהכל אם מה שמעניין אותך זה בילדינג 😃
מסכים איתך לגמרהאם מה שמעניין אותך זה בילדינג אני לא רואה שום סיבה שתעשה SS