ייעוץ למה בSS לא עובדים על ידיים?

אפשר לראות את הבייספס שלך שפיתחת ב ss?
הספיק לי פעם אחת בפורום אחר. ולמרות שאני בכלל לא מפתח גוף או ליפטר( אני רץ למרחקים קצרים) והבייספס שלי ממש לא מעניין אותי, אני מוכרח להודות שהוא די מרשים, ממש עוזר לי בעונת הרבייה והסטוצים

הספיק לי פעם אחת בפורום אחר. ולמרות שאני בכלל לא מפתח גוף או ליפטר( אני רץ למרחקים קצרים) והבייספס שלי ממש לא מעניין אותי, אני מוכרח להודות שהוא די מרשים, ממש עוזר לי בעונת הרבייה והסטוצים
אז לא אמורה להיות בעיה להציג את ההישג שלך כהוכחה נוספת ( לא סופית ) לדבריך ?
באמת מעניין אותי לראות מה ניתן להשיג על ידי עבודה משנית על שריר מסויים.
אולי כדי לפתח חזה מרשים לא צריך עבודה על חזה , אלא דדליפט או סקוואט יספיקו.

אז לא אמורה להיות בעיה להציג את ההישג שלך כהוכחה נוספת ( לא סופית ) לדבריך ?
באמת מעניין אותי לראות מה ניתן להשיג על ידי עבודה משנית על שריר מסויים.
אולי כדי לפתח חזה מרשים לא צריך עבודה על חזה , אלא דדליפט או סקוואט יספיקו.
אם אתה ממש משתוקק לראות את הדו ראשי שלי אני אוכל לשלוח לך בפרטי.
ובss יש לחיצות חזה(חזה,עובד על החזה מן הסתם) ופרס שגם עובד טיפה על החזה. ומי שרוצה מרוצה מוסיף גם מקבילים.
אתה יכול לדוגמא להסתכל על פאוורליפטרים. לרובם יש יד אחורית שלא הייתה מביישת אף מפתח גוף.

אם אתה ממש משתוקק לראות את הדו ראשי שלי אני אוכל לשלוח לך בפרטי.
ובss יש לחיצות חזה(חזה,עובד על החזה מן הסתם) ופרס שגם עובד טיפה על החזה. ומי שרוצה מרוצה מוסיף גם מקבילים.
לא משתוקק לשום דבר.
מעניין אותי לראות הוכחות לא רק לקרא.
אם לטענתך מספיק משיכות או קלין ( למה?) כדי לפתח בייספס אז אולי כדי לפתח שרירי חזה לא צריך עבודה על חזה אלא יספיק עומס משני מתרגיל אחר?

לא משתוקק לשום דבר.
מעניין אותי לראות הוכחות לא רק לקרא.
אם לטענתך מספיק משיכות או קלין ( למה?) כדי לפתח בייספס אז אולי כדי לפתח שרירי חזה לא צריך עבודה על חזה אלא יספיק עומס משני מתרגיל אחר?
1. ברמה מסויימת כן
2.החזה הוא השריר העיקרי בלחיצת חזה( דא) ולא משני

1. ברמה מסויימת כן
2.החזה הוא השריר העיקרי בלחיצת חזה( דא) ולא משני
בכפיפות מרפקים שריר עיקרי הוא בייספס. אבל אתה טוען שניתן לפתח אותו ללא ביצוע תרגיל עיקרי אלא על ידי תרגיל לשרירי גב . אז לפי הגיון שלך , כדי לפתח שרירי חזה אז אפשר לא לעשות תרגיל עיקרי לשריר זה אלא לעשות תרגיל אחר שעיקרי לקבוצת שרירים אחרת ?

בכפיפות מרפקים שריר עיקרי הוא בייספס. אבל אתה טוען שניתן לפתח אותו ללא ביצוע תרגיל עיקרי אלא על ידי תרגיל לשרירי גב . אז לפי הגיון שלך , כדי לפתח שרירי חזה אז אפשר לא לעשות תרגיל עיקרי לשריר זה אלא לעשות תרגיל אחר שעיקרי לקבוצת שרירים אחרת ?
אוקיי, עזוב אותי- עניתי לך על כול מה ששאלת ושלחת פה כבר איזה 700 הודעות. תתווכח עם מישהו אחר עכשיו טוב?

לי בעונת הרבייה והסטוצים דווקא ה-core עזר. אין כמו מייצבים בשביל למשוך את תשומת הלב הנשית

• אהבתי
Reactions: Ger
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

תאמת שהתאפקתי לא להגיב פה.
באופן אישי ומניסיוני הידיים גדלות יופי גם מלחיצות, מתח וחתירות.
ואני חושב שאני לא ממש מתאמן מתחיל.
מוזמן לשאול את @AQUANGEL לגבי היקף הזרועות שלו בתור אחד שכמעט ולא נותן ספצפיקציה לזרועות..
האמת שסקרנתם, מה ההיקף?

משום מה אנשים שלא עושים סקוואט סובלים מתופעה של שרירים כמו של ילדה
תקשיב גבר אתה כותב כאן כאילו אתה מינימום נותתן 200 קילו סקוואט או היקף 46
שהאמת שאת ה100 בדד עוד לא עברת תפסיק לכתוב ותתחיל יותר להקשיב
ויד מרשימה אין לך עם 60 קילו בנצ' זה בטוח
גדל במסה האחרונה (מספטמבר) מ37 סמ ל40 סמ
ואני בקושי מפמפם בייספס
כמה קילו עלית?

תקשיב גבר אתה כותב כאן כאילו אתה מינימום נותתן 200 קילו סקוואט או היקף 46
שהאמת שאת ה100 בדד עוד לא עברת תפסיק לכתוב ותתחיל יותר להקשיב
ויד מרשימה אין לך עם 60 קילו בנצ' זה בטוח

כמה קילו עלית?